Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

evet, aynen, yaza denk gelmesi de işin cilvesi amaa hiççç umrum değil valla şu an mutluluktan uçuyorum yaa resmen tshirtü zorluyorlar dar tshirtte sütyensiz dümdüz duran benimkiler :66: eğilip bakıyorum aynaya önceden göğüsler görünene kadar bayaa eğilirdim, şimdi hemen gösteriyorlar kendilerini, bi de dediğin gibi yandan acayip büyük görünüyor aklımı kaçırıcam :62:
odamın kapısı da açık yakamın içine doğru bakıp duruyorum bizimkilerden biri görse rezillik :60:
:60::60:bende bazen herkesın ıcınde caktırmadan ellıyorum soyle aynılarmı yerınde duruyolarmı dıye:1: aynen cnm gıysılerden cok bellı oluyo valla eskı halını dusunuyorum kıyafetın nasıl durdugunu sımdı bakıyorum bırde arada fark coook evet aynada yandan bakın kızlar o zaman daha ıyı anlasılıyo buyudugu :66: oluyo bu ıs oluyo :64:

benimkilerde de dolma başladı :62:ama alttan ve ortadan.Yani göğüs ucum ileri doğru büyüyo ve alttan da şişme var ama üst aynı gibi..:44:

benimkilerde de dolma başladı :62:ama alttan ve ortadan.Yani göğüs ucum ileri doğru büyüyo ve alttan da şişme var ama üst aynı gibi..:44:

cnm ustler o kadar booosss kı anlaması bıraz zor oluyo sutyen takınca bellı oluyo ustlerın doldugu dısardan bellı olmasıda daha zaman alacak sanırım ust kısımın doldugu cnm :14:

Ayy kızlar acayip heveslendirdiniz beni ya,indirip yarın hemen dinlemeye başlıcam,hatta gece başlarım uyurken dinlerim...

cnm ustler o kadar booosss kı anlaması bıraz zor oluyo sutyen takınca bellı oluyo ustlerın doldugu dısardan bellı olmasıda daha zaman alacak sanırım ust kısımın doldugu cnm :14:

ama neyseki aklımızda belli bi ölçü ve şekil var ona doğru ilerliyoruz, eninde sonunda ulaşacağız orası burası dolmamış diye düşündüğümüzde hemen resimlerimize bakalım derim ben :8:

niliim sen naptın da bu kdr büyüdü:D

telkini dinledim hayatım, ama ben başlarda ağrı sızı olmasına rağmen bi türlü büyümüyo büyüse de sönüyo diye mızmızlananlardandım şimdi ne kadar büyüdüklerini farkedince sevincimi paylaştım :62: meğer biz anlamadan büyüyolarmış nez başından beri söylüyodu :66:

telkini dinledim hayatım, ama ben başlarda ağrı sızı olmasına rağmen bi türlü büyümüyo büyüse de sönüyo diye mızmızlananlardandım şimdi ne kadar büyüdüklerini farkedince sevincimi paylaştım :62: Meğer biz anlamadan büyüyolarmış nez başından beri söylüyodu :66:
tatlım ust kısımlar doluyo ozellıkle onu hıc anlamıyo ınsan bak yan yattıgın zaman gogusunun ıcıne dogru ust tarafı hafıfce sık soyle ıkı parmagınla tut nasıl yaglanmıs lıf lıf goreceksın:34:
şu anda da sağ koltuk altım ağrıyor, hakkaten bırakınca daha mı gelişme oluyor nedir :52:
ara verılen bır haftada agrılar artıyo cnm zaten ve ıkıncı 21de de yogun sekılde devam edıyo koltuk altı agrısı cok pıs oluyo yaa:9:
umarımm.. Bu gecede yatarken takıcam kulaklığımı :55::4: Umarım çabuk etki gösterir, yoksa sıkılgan bi yapım var bırakırım diye korkuyorum :26:

aman canım sakın bırakma ılk 21 gunu tamamla zaten gerısı gelır emın ol:54:

Kızlar benimde etkilerim güzeldi, geceleri dinlemek bana daha iyi geliyor ama 2 geceden beri uyku sersemliği ile kulaklığı çıkarmışım sanki biraz büyüme hızları durakladı.Bide ergenlikteki gibi bacaklarım ağrıyor geceleri.Birde bende eşime bizim forumdaki kızların nişanlıları sevgilileri hepsi gelişmeleri farketmiş dedim sende bi fikrini söyle diyerek açtım söylediği şu '' hakikaten büyümüş'' deyip sulandı tabiii.Kızlar durmak yokk doğru yoldayız ilerii:52:

Kızlar benimde etkilerim güzeldi, geceleri dinlemek bana daha iyi geliyor ama 2 geceden beri uyku sersemliği ile kulaklığı çıkarmışım sanki biraz büyüme hızları durakladı.Bide ergenlikteki gibi bacaklarım ağrıyor geceleri.Birde bende eşime bizim forumdaki kızların nişanlıları sevgilileri hepsi gelişmeleri farketmiş dedim sende bi fikrini söyle diyerek açtım söylediği şu '' hakikaten büyümüş'' deyip sulandı tabiii.Kızlar durmak yokk doğru yoldayız ilerii:52:

ya gerçekten mi fark ediyo ben anlam veremedim başlayamadım da baş ağrısı yapanlar var,, ayak ağrısı yapanlar yan etkileri de var yani:14::14:ablama söyledim böyle böyle büyütüyomuş falan diye yarım saat güldü,, sakın başkasına deme deli der dedi

ya gerçekten mi fark ediyo ben anlam veremedim başlayamadım da baş ağrısı yapanlar var,, ayak ağrısı yapanlar yan etkileri de var yani:14::14:ablama söyledim böyle böyle büyütüyomuş falan diye yarım saat güldü,, sakın başkasına deme deli der dedi

:))) bende deniycem bakalım şuan 80 kullanıyorum ama çok küçükler :)) silikona karşıyım doga güzellik olsun istiyorum denemkten zarar gelmez :)

telkinle göğüs büyütmeyi görünce çok heycanlandım ama indiremedim ücretli görünüyor yada ben anlamadım acil bana yardım edin indirmem için iyiki varsınız

bence sen dinle büyütünce sen ablana gülersin:)
telkinle ilgili bilgisi yoktur belki gayet normal çevrenin tepkilerini takma ve dene derim:)

telkinle göğüs büyütmeyi görünce çok heycanlandım ama indiremedim ücretli görünüyor yada ben anlamadım acil bana yardım edin indirmem için iyiki varsınız

bedava canım başka siterlerdeki telkinler parayla satılıyo yada cdsini alıyosun ama bu bedava bizim için parfarit arkadaşımız yaptı sağolsun:)

Kızlar bişey sorcaktım ben :26: 4 5 gün oldu dinlemeye başlayalı ama dün çok işim olduğundan 1.5 saat falan anca dinleyebildim şimdi tekrar başa mı dönmem gerekir 1. günden mi başlamam gerekir yani :26:

Kızlar bişey sorcaktım ben :26: 4 5 gün oldu dinlemeye başlayalı ama dün çok işim olduğundan 1.5 saat falan anca dinleyebildim şimdi tekrar başa mı dönmem gerekir 1. günden mi başlamam gerekir yani :26:

hayır başa dönme 21 gün bitince 1 gün daha dinlersin o açığı kapatmış olursun:)

BAILEYSsss'cim canm başta üstler bomboşş olunca sanki oralarda hiç dolmuyo gibi duruyo ama inan ki doluyo. nezin de dediği gibi, yan yatıp kontrol edersen anlaşılıyo benm üst kısım hiç yoktu resmen kemikler elime geliyodu bi üstünde deri vardı:(dün akşam yattım tv izlerken birden gözüme çarptılar bi yoklıyım bakalım ne alemdeler dedim.kontrol edince anladım içinde yağlanma olmuş :81: bir de sabah farkettim giyinirken bende çatal namına bişi yoktu ara çok acıktı biraz kapanmış çatal oluşmuş:107: daha 21 günü tamamlayamadım ama bu kadarı bile benm için önemli bi gelişme :107:

Son düzenleme:
Back
X