niliş senin bu telkinlerle ilgili bilgin fazla sana bişey sorcam.bugün işyerimdeki müdürimize bahsettim telkin olayını ben meme büyütüyorum dedimO da zayıflamak istiyor platesede başladı.dedimki bizde ( yani forumda;artık biz diyorum çünkü amaç aynı) zayıflama telkinide var sizde onu deneyin dedim valla kadıncağız bir hevesle indirdi yarın başlıcak acaba bu parfitin hazırladığı zayıflama telkiniyle ilgili bir bilgin var mı? Kadına önerdim ya içimde acaba oldu kendim yapsam bişey değilde:97:
nılımm e sormussun ama bende bısey demek ıstıyorum cnm zayıflama ıcın olanı sanırım bu konuda uzman olan arkadası yapmıstı yanlıs hatırlamıyosam yanı onunla bırlıkde yapmıslarEtkısı ne olur bılmıyoruz gogusden sıra gelmedı kı dıger hıc bı telkıne
hatunlar ben 2.21ide yarıladım hadi bakalım yağlı masajada devam ediyorum ve etkisinide görüyorum işte.
etkısı tamamen gecıcı cnm yagın sonra pısman olacaksın benım cmler gerılemıs corek otunun etkısı gecmıs yanı 2 cm olmusdu oda gerı gıttı:44:sadece telkın yeterlı bence
Kızlar valla nilimmin dediği gibi Allahım önce sağlık versin,dün göğüs resimlerine bakarken kanserli bi kaç göğüs resmi çıktı karşıma da hala aklımdan atamadım,korktum.Aklımdan atmak istiyorum bişeyler söyleyin bana.Herşeyden önce şükürler olsun,sağlıklı olalım,yavaş büyüsünler varsın olsun.Sabredelim biz.
valla sen bılırsın ama bosa kendını yoruyon ondan dıyorum bugun olctum uzun zamandan sonra kızlar 95 cm gelıyo ama eskısınden cook daha buyuk goguslerım sanırım dıger corek otunun falan etkısı gectı dıyorumcnm ben telkinide dinliyorum zaten. Destekçim telkinim var hıııh
[sıze="3"]sana bedduam portakaldan büyük gögüslerin olur inşalahhhhhh[/sıze]
valla sen bılırsın ama bosa kendını yoruyon ondan dıyorum bugun olctum uzun zamandan sonra kızlar 95 cm gelıyo ama eskısınden cook daha buyuk goguslerım sanırım dıger corek otunun falan etkısı gectı dıyorumama hıc uzulmedım sevındım aksıne zaten cm ın fazla cıkması gogusun buyuk olması demek de degıl 4 cm de melodı buyutmusdu 2 cmde corek otu yagı suan 95 cm 99 a kadar cıkmısdı bı ara yanı telkın dıger gecıcı tum etkılerı yok edıyo ıcerden anlasılan
saol beni düşündüğün için bitanemmmm
ben artık inanıyorum büyiceklerine yagı ve telkini destek için yapıyorum yani bi inancım var hemde çok büyük
Teşekkürler Nez sen öyle diyorsan içim rahatladı.Çünkü telkinden bahsedince kadıncağız zayıflamak için var mı diye sorunca söyledim.O zaman zayıflama telkinide uygulamaya giriyor gelişmeleri sizlere aktarırım:82:nılımm e sormussun ama bende bısey demek ıstıyorum cnm zayıflama ıcın olanı sanırım bu konuda uzman olan arkadası yapmıstı yanlıs hatırlamıyosam yanı onunla bırlıkde yapmıslarEtkısı ne olur bılmıyoruz gogusden sıra gelmedı kı dıger hıc bı telkıne
Popo küçülme olayı bizce tabiii ( bu gidişle Ahmet Marankiden farkımız kalmıcak adam Ziraatçı ama maşallah her naneden anlıyordogadan popo küçülme olayı nedir ya küçülüyomu yoksaaa konuya ortadan daldım amaa
:82:
Teşekkürler Nez sen öyle diyorsan içim rahatladı.Çünkü telkinden bahsedince kadıncağız zayıflamak için var mı diye sorunca söyledim.O zaman zayıflama telkinide uygulamaya giriyor gelişmeleri sizlere aktarırım:82:
cnm sımdı bakdımda o boy uzatmak ıcın mıs arkadasının yaptıgıolsun yaa bız guvenıyoruz parfaıte ınsallah zayıflar ancak su sesı ya bence sıkılır bırakır cnm benım arkadasım denedı bır haftadan fazla dınleyemedı yanı
Popo küçülme olayı bizce tabiii ( bu gidişle Ahmet Marankiden farkımız kalmıcak adam Ziraatçı ama maşallah her naneden anlıyor) meme süt lobları dışında yağ ve ter bezlerinden oluşuyormuş ya ee vücutta bu telkini duyunca hemen eldeki malzemeleri kullanarak memeyi oluşturmaya başlıyor ben zayıf biri olduğum için benim yağ depoları karın ve popoda o yüzden onlarda azalmalar ve popomda baldırlarımda cıvımalar oldu.Ama korkacak bişey yok eğer senin başka yerlerinde fazlalık yağlar varsa oralardan başlar vücut ya da sen yağ yapacak şeyleri tüketerek vücuda destek sağlarsın.Bir telkin etki göstermeye başlarsa anlarsın demek istediğimi.Ben öyle yapıcam biraz daha fazla artırdım yediklerimi kalorimi yerkende bunalrın hepsi göğüslerimin büyümesi için diye niyet ediyorum.Kızlar büyü yaparken bile niyetin gücü ve olacağına inanmak çok önemli demek istediğim bilinçaltınıza doğru niyetler gönderin:82:
Teşekkürlerkalbimde agrı yapıyo :18: ama yinede dinlicem müzik çok hoşuma gitti benim 20tane arka arkaya koydum dinliyorum
kızlar partfaiti çok merak ediyorummmmmmmmmmmmmmmm :44: :44: :44: :44: :44: :44:
bencede cnm yaa bıseyler oluyo ama ne gogusun nasıl buyudugu hakkında tam bılgısı olan varsa paylassın gogusun ıcı nasıl sekıl olarak falan da ozaman daha rahat gececek bu surec bence
haklısın valla canım ben dün mesela o hataya düştüm enerjimi boşa harcadım sinirlerim bozuldu, bugün bi hareket yok göğüslerimde ne sızlama ne kaşıntı ne ağrı ne hassasiyet.. dinlemeye başlayacaktım az kalsın 1 hafta geçmesini beklemeden :122: pazar günü bitiyor dinlenme sürem 2. 21 e başlayacağım
birileri cevaplamıştır diye hepsi bitsin de sonra cevaplayayım diyorum ama dayanamadım kızlar o sıkışan kalbiniz değil oradaki kas.... ya da oralarda yağlanma oluyorsa kemik üstü olduğu için daha çok acıyordur size kalbiniz ağrıyor gibi geliyordur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?