Allah korusun benimde işim yok ama bu işte bilgisi olan biri amanında bahsetmişti de aslında hepsi düşüneden konsatrasyondan ibaret demişti kaba taslak. Bilinçaltının önemini vurgulamak açısından..cnm büyüyle falla işimiz yok bizim biz müziğimizi dinliyoruz güzel düşünüyoruz önce Allahın izniyle tabi istiyoruz beynimize msj yolluyoruz inşallah da olucak memişlerimiz büyüyecek
Kızlar yaa bugun yenı bı yerımın agrısını kesfettımKoltuk altı asagısında yan kısımın sırtıma yakın olan bolumunde agrılar var ne alaka anlamadım her ıkı tarafımda da var bu agrı:44:
Niliş senin bu telkinlerle ilgili bilgin fazla sana bişey sorcam.Bugün işyerimdeki müdürimize bahsettim telkin olayını ben meme büyütüyorum dedimo da zayıflamak istiyor platesede başladı.dedimki bizde ( yani forumda;artık biz diyorum çünkü amaç aynı) zayıflama telkinide var sizde onu deneyin dedim valla kadıncağız bir hevesle indirdi yarın başlıcak acaba bu parfitin hazırladığı zayıflama telkiniyle ilgili bir bilgin var mı? Kadına önerdim ya içimde acaba oldu kendim yapsam bişey değilde:97:
Kızlar valla nilimmin dediği gibi Allahım önce sağlık versin,dün göğüs resimlerine bakarken kanserli bi kaç göğüs resmi çıktı karşıma da hala aklımdan atamadım,korktum.Aklımdan atmak istiyorum bişeyler söyleyin bana.Herşeyden önce şükürler olsun,sağlıklı olalım,yavaş büyüsünler varsın olsun.Sabredelim biz.
ter bezlerınden olusuyo ne demek cnm :44: tam olarak acıklarmısın bılıyorsan eger? acayıp sekılde terleme oluyo bende zaten telkınden sonra tabı kokusuda cabası hıc bı stıck etkı etmıyo eskıden 3 4 gun rahat gıderdı sımdı dus aldıkdan sonra ertesı gun oluyo yaabencede dedıgın gıbı tatlım mesela acayıp kasınmalar oldu bı ara bende baldır ve popoda sımdı durdu hemde bacaklarımda acıyla bırlıkde oluyodu yanma ıcden boyle resmen yaglar gıdıyo dedım valla evet cnm yedıklerımız cook onemlı katılıyorum sana proteını ıhmal etmeyelım tabı hurmayıda
cnm ben telkinide dinliyorum zaten. destekçim telkinim var hıııh
sana bedduam portakaldan büyük gögüslerin olur inşalahhhhhh
Allah korusun benimde işim yok ama bu işte bilgisi olan biri amanında bahsetmişti de aslında hepsi düşüneden konsatrasyondan ibaret demişti kaba taslak. Bilinçaltının önemini vurgulamak açısından..
yokda soyle bıraz anlatsan cnm ozet gecsen olmazmı:26:ya ben bunların hepsini okudum flat to fab kitabında ama çoook uzun
buraya kopyalasam da kitabi öncelikle ingilizce, ikincisi telif hakkından korkuyorum aslında
benımde bugun oldu ıste cnm koltuk altı hızasından asagı gogusun yan kısmı sırta yakın yer ben daha once hıc boyle bı agrı yasamadım o bolgede tatlım telkındenay evet işte dün falan koltuk altlarım ağrıyor derken orayı kastediyordum daha önce öyle bir ağrı yaşadıysam belki ağır bişey kaldırınca olmuştur
ılıskının nasıl etkısını gordun pekı cnm karsıdakıne nasıl yansıyo tek sen dınlıyosun bende burda takıldım bırazyok canımm biz nasıl ki dinliyoruz ve memnunuz gelişmelerden, o da aynı şekilde memnun kalacaktır parfaitin yaptıkları da etkili ben ilişkinin etkisini de gördüm ilginçtir.. için rahat olsun yani
yok canımm biz nasıl ki dinliyoruz ve memnunuz gelişmelerden, o da aynı şekilde memnun kalacaktır parfaitin yaptıkları da etkili ben ilişkinin etkisini de gördüm ilginçtir.. için rahat olsun yani
yokda soyle bıraz anlatsan cnm ozet gecsen olmazmı:26:
benımde bugun oldu ıste cnm koltuk altı hızasından asagı gogusun yan kısmı sırta yakın yer ben daha once hıc boyle bı agrı yasamadım o bolgede tatlım telkındengogus bı cok yere baglantılı ya o yuzden sanırım tek gogusun kendısının acıması mantıksız zaten dıger sahte buyutme yontemlerınde oldugu gıbı
ılıskının nasıl etkısını gordun pekı cnm karsıdakıne nasıl yansıyo tek sen dınlıyosun bende burda takıldım bıraz
nılımmmmm yazmıyon yazmıyon bırden bı baslıyon hızına yetısemıommmm
Nezcim sen bugün memenin yapısını bilseydik keşke dediğin zaman bakmıştımda netten hatta sende bilgi koymuşsun ya bir sayfada ter ve yağ bezlerinden bahsetmiş memeyle ilgili hatta bizim kızlar ondan aşırı terlemeye başlamdı dedim ama inan tam hatırlamıyorum şimdide bulamıyorum o sayfayı.Galiba şeyde olabilirdi ergenlikte memenin büyümesiyle ter ve yağ bezleri salgılanmaya başlıyor sonra bu bezlerin büyümesi durunca memeninde büyümesi tamamlanmış mı oluyordu ne ama memenin büyümesiyle ter bezlerinin salgısının artşında doğru orantı vardı öyle yazıyordu.Özür dilerim net bilgi veremedim bugün telkin aşırı baş ağrısı yaptı
dun ornegın cnm kac saat surdu bu kemık uzerındekı agrıılar benım gayet normal yanı bugunde koltuk altı hızasının asagı kısmının sırtıma yakın olan bolumu agrıdı baya
cnm popo kucultmuyo suan ıcın ancak dedıgım gıbı resmen cıvıdı yayıldı kendını bırakdı dedım ne oluyo hanı zayfılamadan once et cıvır ya oyle oldu kasıntılar falanda oldu sonra sımdı gerı topladı kendını benımde cıkık dısa senın gıbı az bıraz daha kucultse super olurdu valla ama o bolgeden yag gıdıyo emınım cnm belırtıler onu gosterıyo suan oyle bı kuculme gozle gorulur yok ama olacak ınsallahya kızlar ben de popom küçülsün istiyorum, büyük değil ama ben zayıf olduğum için popom çıkık duruyo hoşuma gitmiyo aslında çoğu kadının istediği şey ama ben hoşlanmıyorum inşallah ordaki yağlar mememe giderrrrr:)sıkılaşsın küçülsün bunun için de bir telkin oluştursun parfait :) aslında sporla yapılabilir bu, ama ben sürekli devam edemem bırakırım pek sevmiyorum spor yapmayı, bırakınca da eskisinden beter olur diye korkuyorum
tamam cnm az cok anladım sagolNezcim sen bugün memenin yapısını bilseydik keşke dediğin zaman bakmıştımda netten hatta sende bilgi koymuşsun ya bir sayfada ter ve yağ bezlerinden bahsetmiş memeyle ilgili hatta bizim kızlar ondan aşırı terlemeye başlamdı dedim ama inan tam hatırlamıyorum şimdide bulamıyorum o sayfayı.Galiba şeyde olabilirdi ergenlikte memenin büyümesiyle ter ve yağ bezleri salgılanmaya başlıyor sonra bu bezlerin büyümesi durunca memeninde büyümesi tamamlanmış mı oluyordu ne ama memenin büyümesiyle ter bezlerinin salgısının artşında doğru orantı vardı öyle yazıyordu.Özür dilerim net bilgi veremedim bugün telkin aşırı baş ağrısı yaptı
Kızlaaar beni kovun bi yaaDers çalışamıyoruum
Bu arada kahve isteyen var mı?
Aynen bende bi kalkamadım ama sen kalk güzelce ders çalışKızlaaar beni kovun bi yaaDers çalışamıyoruum
Bu arada kahve isteyen var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?