aslında bende dun bı karar almısdım bıraz gelısme oldukca yazayım formu gerıden takıp edeyım yazmayım bı sure demısdım ama oyle cok adım gecmıskı cvp vereyım dedım
Şşşt kızlaaar,noluyooo bakim burdaa,yine bütün kızlar toplandık olmuş
Öyle yapmışsınız zaten bak yarım saattir burdayım,oku oku bitmiyo yahu
Ben o topikte de yer almaktayım,çok da memnunum.Oraya da gelin kızlar...
Canım zaten bizim amacımızda o,bizde kendimiz söylemek yerine müziğin altındaki telkinleri yolluyoruz bilinçaltımıza
Bişey diciim ben 21 günden sonra ara vermemiz şart değil herhalde,çünkü ben daha önce dinlediğim telkinleri yaklaşık 5-6 ay dinledim hiç ara vermeden.O 21 olayı olumlamalarda oluyor diye biliyorum ben ama:97: Parfait gelse de sorsak,çünkü o da ara verin yazmamış...
Bişey diciim ben 21 günden sonra ara vermemiz şart değil herhalde,çünkü ben daha önce dinlediğim telkinleri yaklaşık 5-6 ay dinledim hiç ara vermeden.O 21 olayı olumlamalarda oluyor diye biliyorum ben ama:97: Parfait gelse de sorsak,çünkü o da ara verin yazmamış...
malesef canım senin öyle arkadan takip etme gibi bi şansın yok :)))
Aaa bunu hemen öğrenmemiz lazım ya da bilen biri varsa söylesin hemen dinlemeye başlayayım :))))
Evet canım hatırladım şimdi onu :) mantıklıcnm burda bırısı bunu cok guzel acıklamısdı yaa tam dıyemıcem ama soyleydı sanırım mesela bu telkını dınlıyoruz dınlıyoruz emırler verıyoruz bılınc altına kazınıyo ıste yapmasını ıstedıgımız seylerı dıyoruz dıyoruz gerceklestırmesı ıcın ızın verıp kenara cekılıp beklemek gerek sanırım kı oda verılen komutları yerıne getırebılsın yanı bırıne mesela bı emır de bulun ust uste soylersen ve hıc yanından ayırmazsan o ınsan senın emırlerını nasıl yerıne getırsın musade etmezsen demı buda oyle sanırım bıde bas agrısı oluyo fazla dınleyınce en ıyısı bu 21 gun dınleyıp bı hafta ara vermek dedıgım gıbı 3 kez 21 yaparız ıkı ay dınlemıs oluruz boylece
hadı bakalım devamı gelsın tatlım bol acı cekmeler sanakızlarrrr ben geldim ve güzel habaerler getirdim. bugün herşey harika gidiyor, bol bol acı çekiyorum :))
Evet canım hatırladım şimdi onu :) mantıklızaten 2-3 gün kaldı başlıyorum 2. ye
ben de 1-2 gündür hiç acı çekmiyorumkızlarrrr ben geldim ve güzel habaerler getirdim. bugün herşey harika gidiyor, bol bol acı çekiyorum :))
Hmm tamam sağol nezcim,ben daha kulacı anca attım durReglime de 1 hafta var dün nasıl dolu dolu geldi,bugün duşa bi girdim anaa aynı :)Ama ben sabırlıyımdır,tam gaz devam,sizin sayenizde.Acayip moral oluyo sağolun kızlar Demek ki isteyen 21 gün dinleyip ara veriyo,isteyen devam ediyo.Aslında önemli olan 21 gün hiç aralıksız dinlemek.Tam 21 gün sonra bilinçaltı kabul ettiği için yeni kalıbı,sonrasında bi hafta versen de aynen devam ediyo,doğru diyosun.Neyse bakarız geçsin de 18 gün.Şafak sayar gibi gün sayıyoruz ya
evet tatlım hem zıhınde dınlensın yanı bır hafta bıle olsa hadı bakalım ıkıncı 21de neler olacak cnm senın adına umarım guzel gelısmeler olur bu arada kepek sorunu yokmu kımsede yaa:26: bıde bacak agrısıyaa bıde benım aklıma soyle bısey gelıyo hanı bı gun dolgun dıger gun degıl gıbı gelıyo ya acaba yaglar yuzeye gelınce dolgun gelıyo sonra yerlesıyo yerıne dolgunluk bıraz gıdıyomu kı dıyorum hanı boyle boyle bırıkecek ve buyuyecek mantıklı geldı bu dusunce bana ama bılmıyorum cunku cıdden sabah aksam degısım oluyo resmen yaglar yerıne oturuyo sanırım gogusun ıcınde sonra dolgunluk gıttı gıbı gelıyo sonra tekrar aynı sey ama ıyıce dolmaya baslayıncaaaa nasıl olacak
gelde bunu bızım kızlara anlat ısteEvet canım ben de senin gibi düşünüyorum, birikip dağılıyorlar. O yüzden değişik oluyorlar :) Mesela bugün benim bugün 1-2 gün öncesine göre daha küçük, ama eski haline göre çok daha büyük
yani böyle gelgitlere alışık olmamız lazım bunlar gerekli değişiklikler galiba :) artık küçüldüğü zaman bile telkinden önceki halinden büyük oluyo
cnm nerelerdesın yaa hıc yazmıyosun omuz agrısı oluyo zaten bende kalmadı artık sadece boyun agrım oluyo ara ara cok sukur bas agrımda yok senın adına uzuldum2. 21 günümdeyim. 2-3 gün falan bir belirti yoktu. Dün biraz düşününce belirtiler olmaya başladı ve büyüyor.
Ama sağ omzum ara ara olmak şartı ile kuvvetli bir ağrı giriyor. Tabi baş ağrısı da öyle.
Birde saçım da çok yağlanma olmaya başladı. Sizde de öyle mi?
2. 21 günümdeyim. 2-3 gün falan bir belirti yoktu. Ama ağrı vardı. Dün biraz düşününce belirtiler olmaya başladı ve büyüyor.
Ama sağ omzum ara ara olmak şartı ile kuvvetli bir ağrı giriyor. Tabi baş ağrısı da öyle.
Birde saçım da çok yağlanma olmaya başladı. Sizde de öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?