bu arada kepek yok bende canım, bacak ağrısı da diz ağrısı şeklinde mi ? benim dizlerim ağrıyodu telkinden mi bilmiyorum.
gelde bunu bızım kızlara anlat ıstehemen telaslanıyolar kuculdu gerı dıye benım sabahla aksam bırbırını tutmuyo ama ne yazıyorum ne bısey dıyorum yanı cunku bılıyorum ve goruyorum kı buyuyo aynen cnm eskı halıyle coook fark var suan arasında ınanılmaz yanı yaglar gelıyo yerıne yerlesıyo ondan sureklı bı degısım soz konusu bencede alısmak lazım buna surec devam edene dek tatlım
cnm nerelerdesın yaa hıc yazmıyosun omuz agrısı oluyo zaten bende kalmadı artık sadece boyun agrım oluyo ara ara cok sukur bas agrımda yok senın adına uzuldumbas agrısı cok kotu yapıyo ınsanı cunku yaglanma ılk 21 de oldu zaten yazmısdım cnm suan da kepek var fazlasıyla hemde kepek neden olur ona bakmak gerek sanırım cnm
yağlanma evet eskiye göre arttı(
aynen canım ben de öyle şeyleri yazmamaya özen gösteriyorum, elimden geldiğince olumlu şeyleri paylaşıyorum ki moral olsun. ama bazen de arada bir etkilerin gittiğini de yazıyorum ki devamlı etki görmedikleri zaman umutsuzluğa kapılmasınlar. bu süreçte en önemli şeylerden biri moral
Kızlar öyle küçülme sönme geri gitme gibi şeylerde üzülmeyin, içerde yağlar dağılıyorgittikçe azalacak bunlar, çünkü içerisi dolacakkkkkk
evet cnm tum belırtıler bundangecmısı okumuyonuz kı hazırcılar sızı o kadar yazıyoz tum belırtılerı kı bılın de bundan oldugunu korkmayın dıye yok cnm donem donem agrılar duruyo ılk 21 de ama ıkıncı 21 de gunluk agrım oldu dıyebılırım cnm hıs bos gecmedı daha dun acayıp bacak agrısı cekdım bende yaa dıyom boy uzatma telkını dınlıyo olsam dıyecem boyum uzuyo bellı bı zaman sonra agrı cok daha belırgın oluyo bıde tatlım varla yok arası gıbı degıl de cok net sekılde oluyo ıkıncı 21 den sonra artık
Kız şükür geldim.
Kepek mi? Yağ salgısı falan mı artıyor ne oluyor? :18:
Birde benim ilk başlarda bacaklarım ara ara şiddetli ağrırdı. Ben hava soğuk olduğu için zannediyordum. Acaba telkinden mi oldu. :26:
Benim saçım yağlıydı ama doğru söylüyorsun şimdi daha fazla arttı. Vıcık vıcık olmaya başladı nerdeyse.
İnan baştan beri okuyorumda hafızam zayıf bide ben gece dinliyorum ya uykumu çok iyi almazsam hemen balık hafıza oluyorum
kızlar şimdi yazdıklarınızı okudumda ,ben dün gece dinlemeye başladım bu günde yaklaşık iki saattir dinliyorum..psikolojikmidir nedir anlamadım ama başım ve boynum ağrıyo yani bu kadar kısa sürede normalmi bu..midemde bulanıyo galiba :18: ay bana bişiler oluyo
Hamile misin yoksaYa girmiyim girmiyim diyorum siteye en fazla dayanma gücüm 15-20 dk herhalde,bırakın beni ders çalışıcam yarın sınav vaaar Kızlar yarın ve pazar günü siz burda muhabbet ederkenee arada bana da dua ediverin hayrınıza da geçeyim şu sınıfımı Ne kadan da yüzsüzüm di miiiiii Ara ara konu dışı şeyler yazıyorum ama kızmıyosunuz bana inşallah.Ders çalış çalış sıkılıyorum,beynim sulanıyo da Kızmayın kızmayın seviyorum hepinizi
anlıyorum seni bende 2 ay evvel birden kilo verdim sarkmış göğüslerde gitti sütyende bir boşluk kompleks oluşmaya bende de ramak kalmıştı bu telkinle karşılaştım.Bu arada evlenince yarım beden büyüyor benim ve çevremdekilerin büyüdü ben evliyim, ayrıca ilişki anında da kadınların göğüsleri sertleşir ve büyüyor dediğin doğru ama sarkmamışsakilon ve boyun gayet güzel ama memeler 80 olsa süper olurdu sıkma canını bak tam yerindesin ''fugy'' arkadaşımız seni çok güzel bilgilendirmiş ayrıca benim bişey dememe gerek kalmamış öpüyorum.
ben ıkıncı 21ın ıkıncı haftasındayım buyume bıraz yavas ılerlıyo halıyle ama yaglanma olması kolay degıl elbette cnm ergenlıkdekı gıbı buyuyo ıste agrılar sızılar sureklı oluyo yazılanları basından okumanı tavsıye ederım cunku belırtıler senı korkutabılır ama bılgın olursa bılırsın kı telkınden oluyo mesela ılk baslarda kol boyun omuz sırt hatta bel agrıları oldu bı cogumuzda sonra bas agrısı oldu ama tabı gecıcı bunlar boyunda kı gerılme hala oluyo ara sıra bu arada hayatımda ılk kez kepek sorunum var bırde dun gece bacak agrısından uyuyamadım kızlar sızlerde de varmı bu ıkı sey?
sonra ter bezlerını calıstırıyo daha cok terlıyosun bı cok etkısı oluyo cnm agrılar bazen sıddetlı oluyo goguslerde duzenlı sekılde 21 ı tamamlarsan ve gunde 6 8 saat arası dınlersen sonuc alırsın emın ol cnm en fazla gunluk 10 saat dınleyebılırsın umarım guzel gelısmeler sende de olur
Hamile misin yoksaYa girmiyim girmiyim diyorum siteye en fazla dayanma gücüm 15-20 dk herhalde,bırakın beni ders çalışıcam yarın sınav vaaar Kızlar yarın ve pazar günü siz burda muhabbet ederkenee arada bana da dua ediverin hayrınıza da geçeyim şu sınıfımı Ne kadan da yüzsüzüm di miiiiii Ara ara konu dışı şeyler yazıyorum ama kızmıyosunuz bana inşallah.Ders çalış çalış sıkılıyorum,beynim sulanıyo da Kızmayın kızmayın seviyorum hepinizi
Bişey diciim ben 21 günden sonra ara vermemiz şart değil herhalde,çünkü ben daha önce dinlediğim telkinleri yaklaşık 5-6 ay dinledim hiç ara vermeden.O 21 olayı olumlamalarda oluyor diye biliyorum ben ama:97: Parfait gelse de sorsak,çünkü o da ara verin yazmamış...
Tamam canim ilk sayfalardan okumaya baslarim o zaman herkesin deneyimlerini okumus olurum. Söylediklerin suan biraz korkuttu beni acikcasiii :)) Ama dedigim gibi psikolojik bir olay bu demek ki o yüzden herkeste farkli bir etki gösteriyor degilmi? Büyüme yavas ilerliyor dedin ya ama gercekten fark oldugunu anliyorsun demek öylemi canim?
Birde sey sorucam bunu 6 saat yada 8 saat birden mi dinlemek gerekiyor?
Ayy hadi biz çıkalım akşam geliriz,bu hatunlar takılsınlar:)Sınavında başarılar canımaynen canım ya benimde girmemem lazım ama burayı merak ediyorum sürekli adapte olamıyorum derse. yarın sınavdada artık bunları yazarızDD
Visnereceli peki daha önce yaptigin da faydasini gördün mü yoksa olumsuz sonuclandigi icin tekrar mi yapiyosun canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?