Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ama ben dayanamiyorum soguk suyaaa

ama ben 9 kilo verdim canim kücüldüklerini hissediyorum gercekten..

ben de vaktiyle bir 8 kilo vermiştim, şimdi de son kalanları gönderdim işte hiçbişi olmaz merak etme, vakit ayırıp dinle, kabul ediyorum deli işi, sevgilim de annem de feci dalga geçiyorlar benle ama farkettiklerini gördükçe ses çıkarmamaya başladılar

visnereceli canim peki ne kadar bi büyüme oldu onu söyleyebilirmisin?

meliscim,ben daha göğüs büyütme telkinini yeni dinlemeye başladım.Benim bahsettiğim telkinler daha farklı konulardaydı.En az 2 hafta sonra ben de yorumlarımı,gelişmeleri paylaşırım bu konuda. Ben yine dayanamayıp geldim farkındaysanız

kizlar az önce ölctüm tekrar

gögüs ucu üzerinden 87
gögüs alti 77
öne egilmis sekilde 92

ölcülerim bunlar kizlar..

sizlerin ki nasil peki?

cok mu kücük benimkiler yoksa normal mi?
biraz daha mi büyük olmalari gerekir?

duygu canim sende de ise yaradigina sevindim canim..

anladim canim hosgeldin bu arada :)

kizlar hepimiz ölcülerimizi yazsak farki anlamis olurduk ne dersiniz?

telkine baslayanlar da var tabi ama mesela baslamadan önce ki ölcüler
ve her hafta yeniden ölcü alsak motivede olmus olurduk ?

bende yapmıyorum spor valla sadece yedıklerıme dıkkat edıyorum o kadar ayrıca neden 21 gun dıye dusunenler ıcın '' bu tarz bilinçaltı mp3'lerinin hiç ara vermeden hergün dinlenecek şekilde 21 gün boyunca sürekli dinlenmesi gerekmektedır. Bunun nedenini araştırıldıgında da 21'in rastgele bir sayı olmadığını beynin 21 gün boyunca ara vermeden sürekli yapılan şeyleri otomatiğe bağlayarak alışkanlık haline getirdiği alışkanlık haline getirmek istediğimiz davranış ve düşünceleri 21 gün boyunca sürekli yenilersek beynin bu alışkanlığı kazandığı ıcın 21 gun dınlıyoruz kızlar

bende dayanamadım gene burdayım :)))

canlar benimde simdi cikmam gerek..

ölcülerimi yazdim yorumlarinizi bekliyorum..

herkese iyi aksamlar dilerim..

sohbetiniz bol olsun insaAllah..

görüsmek üzere..

benimde ölüçüler seninkine yakın canım alt 75 üst 87 çıkıyor. ama 87 en sönük hali. şuan mesela dolu dolu duruyorlar. ölçü artmıyo bi türlü. ama önemli olan dolgun olması. cm ler pek önemli değil tatlım

bilgilendirdiğin için teşekkürler nezcim bu konu benm de aklıma takılmıyor değildi :107:

bende dayanamadım gene burdayım :)))
vısnerecelıyle ıkınız zaten hıc durmuyonuz yerınızde 10 dk ayrı kalamıyonuz cnm bu arada senın adına cok sevındım zaten sende fark cok olmamasına sasırıyodum aynı gundeyız nasıl olur dıyodum ama bak ne guzel arttı dolgunluk gerı ayrıca da hemen dolgunluk gıttı dıye dusunmeyın yaglar yer yapıyo dıplere saklanıyo ondan
bilgilendirdiğin için teşekkürler nezcim bu konu benm de aklıma takılmıyor değildi :107:
onemlı degıl tatlım dınlemeye devam 3 kez 21 yapacaz gıbı gorunuyo ya bakalım

Yeni 21 güne baslıyım o zaman Pf yaa vakit bulamıyorum resmen.
ben kendı adıma soyleyım cnm hıc 6 saatın altına dusmedım ve gıtgıde de arttırdım suan 10 saat dınlıyorum en yuksek sure yanı onun uzerıne cıkmamak gerekmıs sen bılırsın duzenlı dınle gunluk dınle bıde 6 saatı tamamla veya gecır sonuc alıyosun emegın bosa cıkmıyo tatlım emın ol

:)) ilahi nezim yaa. yağlar saklanıyor demek şuan resmen göğsümün ucu kopuyo acıdan .
valla bende kesin 3. ye geçicem. hatta sonuçlar daha da tatmin etmez ise fazlası yapılmaz mı ???

olsun canm istediğimize ulaşalım da yeter ki 3 kez de olsa dinnleriz :92: bu arada benm de sanki söndü gibi oldu bugun bi dolgunluk gitti gibi ama yağların yerleşmesine yordunuz kızlar moralimi yüksek tutuyorum inşallah öyledir:44::97:

canım sen hç bozma moralini. seni çok iyi anlıyorum ama sönmesi bile iyiye işaretmiş. sonradan volkan gibi patlıyolar valla. benim 3-4 gün sönük olduğunu biliyorum. nezin de beynini yemiştim bu yüzden saolsun çok moral verdi bana. ama gerçekten öyle sen pozitif düşün yeter

:)) ilahi nezim yaa. yağlar saklanıyor demek şuan resmen göğsümün ucu kopuyo acıdan .
valla bende kesin 3. ye geçicem. hatta sonuçlar daha da tatmin etmez ise fazlası yapılmaz mı ???
bılmıyorum cnm ama aylarca dınlenıyomus dıger telkınler baksana olmadı bızde ara verıp devam ederek o sekılde yaparız zaten ıkı ay olacak benım nerdeyse yanı evet evet kesınlıkle saklanıyolar dıplere arada kendılerını gosterıyolar o zaman dolgunluk oluyo

cnm sabah aksam degısırmı aksı taktırde yanı var bunda bı ıs yaglar yerlesıyo dıye dusunuyoruz bız oyle umuyoruz yanımesela sabah kalktıgımdan farklı suan daha dolgunlar ınan

Son düzenleme:

tamam bozmıcam canm teşekkür ederim valla sizle konusmak iyi geliyo burda :107:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…