soğuk su tene dirilik verir, sıkılaştırır... sporsa vücudu düzgün bir şekle sokar.. her ikisini de yapın kızlar...
ha bir de ben bu arada 1-2 kilo da verdim, spor da yaptım, dolgunlaşmalarında herhangi bir gerilik de olmadı, bilginiz olsun
visnereceli canim peki ne kadar bi büyüme oldu onu söyleyebilirmisin?
meliscim,ben daha göğüs büyütme telkinini yeni dinlemeye başladım.Benim bahsettiğim telkinler daha farklı konulardaydı.En az 2 hafta sonra ben de yorumlarımı,gelişmeleri paylaşırım bu konuda.Ben yine dayanamayıp geldim farkındaysanız
visnereceli canim peki ne kadar bi büyüme oldu onu söyleyebilirmisin?
meliscim,ben daha göğüs büyütme telkinini yeni dinlemeye başladım.Benim bahsettiğim telkinler daha farklı konulardaydı.En az 2 hafta sonra ben de yorumlarımı,gelişmeleri paylaşırım bu konuda.Ben yine dayanamayıp geldim farkındaysanız
kizlar az önce ölctüm tekrar
gögüs ucu üzerinden 87
gögüs alti 77
öne egilmis sekilde 92
ölcülerim bunlar kizlar..
sizlerin ki nasil peki?
cok mu kücük benimkiler yoksa normal mi?
biraz daha mi büyük olmalari gerekir?
duygu canim sende de ise yaradigina sevindim canim..
bende yapmıyorum spor vallasadece yedıklerıme dıkkat edıyorum o kadar ayrıca neden 21 gun dıye dusunenler ıcın '' bu tarz bilinçaltı mp3'lerinin hiç ara vermeden hergün dinlenecek şekilde 21 gün boyunca sürekli dinlenmesi gerekmektedır. Bunun nedenini araştırıldıgında da 21'in rastgele bir sayı olmadığını beynin 21 gün boyunca ara vermeden sürekli yapılan şeyleri otomatiğe bağlayarak alışkanlık haline getirdiği alışkanlık haline getirmek istediğimiz davranış ve düşünceleri 21 gün boyunca sürekli yenilersek beynin bu alışkanlığı kazandığı ıcın 21 gun dınlıyoruz kızlar
bırısı yazmıs cnm 21 gun bıttı ama degısıklık yok ama 6 saat dınleyemedım ondan mı falan dıye ne kadar cok dınlersen o kadar cok da sonuc alıyosun
vısnerecelıyle ıkınız zaten hıc durmuyonuz yerınızde 10 dk ayrı kalamıyonuzbende dayanamadım gene burdayım :)))
onemlı degıl tatlım dınlemeye devam 3 kez 21 yapacaz gıbı gorunuyo ya bakalımbilgilendirdiğin için teşekkürler nezcim bu konu benm de aklıma takılmıyor değildi :107:
ben kendı adıma soyleyım cnm hıc 6 saatın altına dusmedım ve gıtgıde de arttırdım suan 10 saat dınlıyorum en yuksek sure yanı onun uzerıne cıkmamak gerekmıs sen bılırsın duzenlı dınle gunluk dınle bıde 6 saatı tamamla veya gecır sonuc alıyosun emegın bosa cıkmıyo tatlım emın olYeni 21 güne baslıyım o zamanPf yaa vakit bulamıyorum resmen.
vısnerecelıyle ıkınız zaten hıc durmuyonuz yerınızde 10 dk ayrı kalamıyonuzcnm bu arada senın adına cok sevındım zaten sende fark cok olmamasına sasırıyodum aynı gundeyız nasıl olur dıyodum ama bak ne guzel arttı dolgunluk gerı ayrıca da hemen dolgunluk gıttı dıye dusunmeyın yaglar yer yapıyo dıplere saklanıyo ondan
onemlı degıl tatlım dınlemeye devam 3 kez 21 yapacaz gıbı gorunuyo ya bakalım
vısnerecelıyle ıkınız zaten hıc durmuyonuz yerınızde 10 dk ayrı kalamıyonuzcnm bu arada senın adına cok sevındım zaten sende fark cok olmamasına sasırıyodum aynı gundeyız nasıl olur dıyodum ama bak ne guzel arttı dolgunluk gerı ayrıca da hemen dolgunluk gıttı dıye dusunmeyın yaglar yer yapıyo dıplere saklanıyo ondan
onemlı degıl tatlım dınlemeye devam 3 kez 21 yapacaz gıbı gorunuyo ya bakalım
olsun canm istediğimize ulaşalım da yeter ki 3 kez de olsa dinnleriz :92: bu arada benm de sanki söndü gibi oldu bugun bi dolgunluk gitti gibi ama yağların yerleşmesine yordunuz kızlar moralimi yüksek tutuyorum inşallah öyledir:44::97:
bılmıyorum cnm ama aylarca dınlenıyomus dıger telkınler baksana olmadı bızde ara verıp devam ederek o sekılde yaparız zaten ıkı ay olacak benım nerdeyse yanı:)) ilahi nezim yaa. yağlar saklanıyor demekşuan resmen göğsümün ucu kopuyo acıdan .
valla bende kesin 3. ye geçicem. hatta sonuçlar daha da tatmin etmez ise fazlası yapılmaz mı ???
olsun canm istediğimize ulaşalım da yeter ki 3 kez de olsa dinnleriz :92: bu arada benm de sanki söndü gibi oldu bugun bi dolgunluk gitti gibi ama yağların yerleşmesine yordunuz kızlar moralimi yüksek tutuyorum inşallah öyledir:44::97:
kızlar ben çıkıyorum artık ders çalışmalıyımöpüyorum sizi akşam gelirim mutlaka.:80:
canım sen hç bozma moralini. seni çok iyi anlıyorum ama sönmesi bile iyiye işaretmiş. sonradan volkan gibi patlıyolar valla. benim 3-4 gün sönük olduğunu biliyorum. nezin de beynini yemiştim bu yüzden saolsun çok moral verdi bana. ama gerçekten öyle sen pozitif düşün yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?