ahh aahh ne dıl doktum valla sormayıncanım sen hç bozma moralini. seni çok iyi anlıyorum ama sönmesi bile iyiye işaretmiş. sonradan volkan gibi patlıyolar valla. benim 3-4 gün sönük olduğunu biliyorum. nezin de beynini yemiştim bu yüzden saolsun çok moral verdi bana. ama gerçekten öyle sen pozitif düşün yeter
kızlar ben çıkıyorum artık ders çalışmalıyımöpüyorum sizi akşam gelirim mutlaka.:80:
Canım 75 80 vs meme büyüklüğü c d falan beden ölçüsü benim biliğim..Evli olmadığını biliyorum sadece ben evli olduğum için tecrübem olduğunu kastettim.Evlenince büyüyor ama bu büyüme seks hayatınla ilgili yani kocan yatakta ne kadar seni mutlu ederse seks hormonların falan etkisiyle yarım beden büyüyor ayıp olacak ama emmesi falan tabi etkiliyorCanim benim bildigim ama 75 80 vs bunlar bel ölcüsü a b c d kup yani gögüsün büyüklügüne göre ölcüler. Yanlismiyim yoksa canim?
Benim gögüslerimde sarkma yoktu canim emzirme hamileleikte evli olmadigim icin olmadi henüz canim :))
Yani ciddi ciddi evlendikten sonra bi degisim oluyor öylemi? Hemencik evleneyim ben o zaman ya
Evet fugy sagolsun baya bir aciklamada bulundu
valla benim boyumda 1.68 gögüs bedenim göğüs altından sütyen bedeni yani 85 kilom 69 benim vücuduma azcık ufak duruyo offdogadan canim simdi ben anlamadim bu dosyayi 6 saat dinleyince gögüslerde büyüme mi oluyor??
evlenince gögüslerin yardim beden büyüdügü yanlismis benim duydugum.. sadece iliski aninda o anki zevkten büyüyebiliyormuslar..
simdi beni bilgilendirseniz sevinirim..
9 ay icinde 9 kilo verdim gögüslerimde de haliyla kücülme oldu..
ve arada bir aklima takiliyor 'cokmu kücükler' diye :78:
75 c beden kullaniyorum 54 - 55 kilo arasiyim 165 boyum..
normalmi büyüklügü yoksa degilmi? :44:
kompleks yapmama ramak kaldi yarim sene bir sene sornada dügünüm var cünkü
kızlar şimdi yazdıklarınızı okudumda ,ben dün gece dinlemeye başladım bu günde yaklaşık iki saattir dinliyorum..psikolojikmidir nedir anlamadım ama başım ve boynum ağrıyo yani bu kadar kısa sürede normalmi bu..midemde bulanıyo galiba :18: ay bana bişiler oluyo
valla benim boyumda 1.68 gögüs bedenim göğüs altından sütyen bedeni yani 85 kilom 69 benim vücuduma azcık ufak duruyo off
Allah seni ne yapmasın emii yeni geldin ama pirr geldin kız bu resimleri nerden buldun heheeee her zevkten varalttan 3.yü beğendim
en son koyduklarından alttakide güzelmiş kız sende de ne fantazi varmışkocan dışarda izin verir mi dekolteye :79:
amanın nerdeee onun yanında giyiniyorum ben seksi seksi dolaşıyom evin içinde zaten oda bunu istiyo kıçın başın açık olsun ama benim yanımda aç diyo dekolte imkansız izin vermiyo amaan şikayetçi değilim sevmem öle şeyleri sadece kocama gösteririm ben
elmasekerim canim evet ölcülerimiz ayniymis nerdeyse :)
dogadan canim anladim seni yok yahuu sadece memisler büyüsün diye evlenmek istemiyorumzaten sözlüyüm nisanim olacak bu yaz evlilik planlari vardi daha yeni yeni gögüs ölcüm hakkinda düsünmeye basladim..
triendyAllah iyiligini versin kiz..
ama ekledigin resimler kocaman yahu öyle gögüs istemem ben ya
bunlar güzel mesela:
digerli karpuz gibi ya o ne öyle
yok canım ya ötekileri komiklik olsun diye koydum çok şaşırdımda ondan ohaa falan oldum yaniiiiiiii
valla benim boyumda 1.68 gögüs bedenim göğüs altından sütyen bedeni yani 85 kilom 69 benim vücuduma azcık ufak duruyo off
ya valla canım bende dün gece başladım dün 2.5 saat dinledim bugünde yaklaşık 1 saat oldu ama feci göğüslerimle karıncalanma oluyo aynı bebişimi emzirmişimde 2 saat geçmiş süt dolmuşta şişiyo gibi nerdeyse bebişimi emzircem çok tuhaf içi kıpır kıpır memişlerimin ayy bundanmı acep kızlar çok heycanlandım
ah kızlar sizin seçiminiz hangisi ve birde bu fotolarda küçük göğüslerde var fazla küçük ama sizinkilerde öylemi hani yoktan var oluyo dedinizde eee birde bunu dinlerken sütyenimi çıkartsammıki sıkıyoda büyüdümü ne ağrı başladı off
Eki Görüntüle 200518 Eki Görüntüle 200532 Eki Görüntüle 200531 Eki Görüntüle 200530 Eki Görüntüle 200529 Eki Görüntüle 200528 Eki Görüntüle 200527 Eki Görüntüle 200526 Eki Görüntüle 200525 Eki Görüntüle 200524 Eki Görüntüle 200523 Eki Görüntüle 200522 Eki Görüntüle 200521 Eki Görüntüle 200520 Eki Görüntüle 200519 Eki Görüntüle 200533
benim de tercihim doğal dolgun diri normal boyutlarda, aynen avatarımdaki gibi (yani onun sütyeninin dolgusuz olduğunu varsayarsak). silikon gibi duranları sevmiyorum doğal olucak
yarama tuz bastın canım bak yaa oldumu cevap verme gereği duydum şimdi ne desem
insanoglu tasiyamaz onlari zaten ya
resimden gördügüm kadariyla cocuklarin varmis Allah bagislasin canim
sey sorucam dogumdan sonra yada emzirdikten sonra degisiklik oldumu gögüslerinde?
iyi yada kötü yönde?
evet cnm tum belırtıler bundangecmısı okumuyonuz kı hazırcılar sızı o kadar yazıyoz tum belırtılerı kı bılın de bundan oldugunu korkmayın dıye yok cnm donem donem agrılar duruyo ılk 21 de ama ıkıncı 21 de gunluk agrım oldu dıyebılırım cnm hıs bos gecmedı daha dun acayıp bacak agrısı cekdım bende yaa dıyom boy uzatma telkını dınlıyo olsam dıyecem boyum uzuyo bellı bı zaman sonra agrı cok daha belırgın oluyo bıde tatlım varla yok arası gıbı degıl de cok net sekılde oluyo ıkıncı 21 den sonra artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?