Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ahh aahh ne dıl doktum valla sormayın aynen cnm yaa duruyo duruyo bırden patlıyo benımde sabahdan daha dolgun suan
kızlar ben çıkıyorum artık ders çalışmalıyım öpüyorum sizi akşam gelirim mutlaka.:80:

gelecegınden emınım de aksamı bulurmu bılmem

Canım 75 80 vs meme büyüklüğü c d falan beden ölçüsü benim biliğim..Evli olmadığını biliyorum sadece ben evli olduğum için tecrübem olduğunu kastettim.Evlenince büyüyor ama bu büyüme seks hayatınla ilgili yani kocan yatakta ne kadar seni mutlu ederse seks hormonların falan etkisiyle yarım beden büyüyor ayıp olacak ama emmesi falan tabi etkiliyor sordun diye söylüyorum kızlar yanlış anlamayın.Bide meme büyütmek için evlenme

valla benim boyumda 1.68 gögüs bedenim göğüs altından sütyen bedeni yani 85 kilom 69 benim vücuduma azcık ufak duruyo off

ya valla canım bende dün gece başladım dün 2.5 saat dinledim bugünde yaklaşık 1 saat oldu ama feci göğüslerimle karıncalanma oluyo aynı bebişimi emzirmişimde 2 saat geçmiş süt dolmuşta şişiyo gibi nerdeyse bebişimi emzircem çok tuhaf içi kıpır kıpır memişlerimin ayy bundanmı acep kızlar çok heycanlandım
ah kızlar sizin seçiminiz hangisi ve birde bu fotolarda küçük göğüslerde var fazla küçük ama sizinkilerde öylemi hani yoktan var oluyo dedinizde eee birde bunu dinlerken sütyenimi çıkartsammıki sıkıyoda büyüdümü ne ağrı başladı off

en son koyduklarından alttakide güzelmiş kız sende de ne fantazi varmış kocan dışarda izin verir mi dekolteye :79:

en son koyduklarından alttakide güzelmiş kız sende de ne fantazi varmış kocan dışarda izin verir mi dekolteye :79:

amanın nerdeee onun yanında giyiniyorum ben seksi seksi dolaşıyom evin içinde zaten oda bunu istiyo kıçın başın açık olsun ama benim yanımda aç diyo dekolte imkansız izin vermiyo amaan şikayetçi değilim sevmem öle şeyleri sadece kocama gösteririm ben

elmasekerim canim evet ölcülerimiz ayniymis nerdeyse :)

dogadan canim anladim seni yok yahuu sadece memisler büyüsün diye evlenmek istemiyorum zaten sözlüyüm nisanim olacak bu yaz evlilik planlari vardi daha yeni yeni gögüs ölcüm hakkinda düsünmeye basladim..

triendy Allah iyiligini versin kiz..
ama ekledigin resimler kocaman yahu öyle gögüs istemem ben ya

bunlar güzel mesela:

digerli karpuz gibi ya o ne öyle

süpersiiin iyi güldüm canim yaa

yok canım ya ötekileri komiklik olsun diye koydum çok şaşırdımda ondan ohaa falan oldum yaniiiiiiii

yok canım ya ötekileri komiklik olsun diye koydum çok şaşırdımda ondan ohaa falan oldum yaniiiiiiii

insanoglu tasiyamaz onlari zaten ya

resimden gördügüm kadariyla cocuklarin varmis Allah bagislasin canim

sey sorucam dogumdan sonra yada emzirdikten sonra degisiklik oldumu gögüslerinde?

iyi yada kötü yönde?

gece 10da eşim annemle konyaya gezmeye gidiyorlar annemin gittiği masaj salonunda grup olarak böyle bi plan yapılmış annemde gidicem baban gelmiyo seninki gelsin dedi bende tamam dedim biletler falan ayarlandı anaaa oda ne babamda almış bileti bende gidicem demiş be kardeşim baştan gidicem desende kocişim kalsaya yanımda neyse mecbur gidicek artık 2 gün yok akşam görüşürük byeeee kocaman kocaman memişleriniz olur inşallah

benim de tercihim doğal dolgun diri normal boyutlarda, aynen avatarımdaki gibi (yani onun sütyeninin dolgusuz olduğunu varsayarsak). silikon gibi duranları sevmiyorum doğal olucak

benim ilk resimdeki gibi yada biraz daha büyük hemen yanındaki gibi olsun istiyorum yani ilk resim ilk halim olsun 2. resimde son halim olsu resmen öncesi ve sonrası gibi

ya benim dün ilk 21rim bitti bugün dinlemedim hiç 1 saat önce duşa girdim ki girene kadar tüm vucudumda karıncalar geziyodu sanki ama duştan çıktıktan sonra ya şimdi sanki benim memişler eski hallerine döndüler gibi oldu gibi poff sanki söndüler. ama sönmemişlerdir dimii bugün dinlemdim diyemi öle hissediyorum yoksa 4 gündür yeni haline alıştıgım içinmi bilemiyorum acaba yarın tekrar başlasam mı ki telkine yani illla 1 hafta ara vermemiz şartmı ki

benim de tercihim doğal dolgun diri normal boyutlarda, aynen avatarımdaki gibi (yani onun sütyeninin dolgusuz olduğunu varsayarsak). silikon gibi duranları sevmiyorum doğal olucak

kesinlikle canim.. ben birde destekli yada push up stüyenleri sevmiyorum.. ( ic camasiri konusunda o yüzden sIkinti cekiyorum bu aralar ).. dantelden olanlari giyiniyorum daha cok hosuma gidiyor ve rahat ediyorum.. ama kahretsin ki hangi magzsaya gidersem gideyim hep push up dolgulu destekli sütyenler var gina geldi artik..

türkiyeye gidince vaktim olursa ic camasiri bakmaya gidicem..

biri yardım etsinnnnn:) 3gündür kulalnıorm çörek otu yağnıı ama bi mucizee yokk varmı kullanıpta işe yarayannnn

insanoglu tasiyamaz onlari zaten ya

resimden gördügüm kadariyla cocuklarin varmis Allah bagislasin canim

sey sorucam dogumdan sonra yada emzirdikten sonra degisiklik oldumu gögüslerinde?

iyi yada kötü yönde?
yarama tuz bastın canım bak yaa oldumu cevap verme gereği duydum şimdi ne desem

oldu tabii benim biraz küçük ama sert ve diri çok güzel göğüslerim vardı eşim bayılıyodu onlara
ama iki tane bebiş art arda emince tabiii içleri boşaldı yumuşacık oldular ne diyim puding gibiler dokununca aynı ama pekte şikayet etmiyorum her kadında aynı şeyler oluyo bebişlerim emdi onları doydular sağlıklı bişekilde büyüdülerya o yeter bana olsun yumuşak olsun nasıl olsa çareleri varmış baksana

benim oğlan 2 yaşında kız 11aylık ikiside emmiyo artık ddaha 23 yaşındayım önümde çok zaman var memişlerimin büyümeleri için sabırrrr

Son düzenleme:
bende emziriorumm veee bnmde göğslermn içi boşaldı gbiii hele biri dierinden daha küçük kaldıı her türlü mucizeyi deniorm çörek otu faaalan umarm düselirrr

ya benim aklıma hep geliyor o hani ergenlik döneminde göğüslerimiz büyürken bi yandan da bunlar oluyordu ciltte yağlanma saçta kepeklenme ama aynı zamanda da gelişme çağında olduğumuz için boyumuz da uzuyordu... acaba vücut meme büyütme komutunu alınca ergenliktekilerin aynılarını yapıp boyumuzu da uzatıyor olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…