Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

triendy canim yarana tuz basmak istemezdiiim

ben senden bir yas kücügüm henüz anne degilim ama bir kac sene sonra banada nasip olur insaAllah :)

masAllah diyorum sana cünkü bencede herseyden önce bebislerimizin sagligi gelir.. ondan sonra da kendimiz icin bir seyler yapariz elbette dimi :)

bende onu düsünüyorum o yüzden endiseleniyorum koci$im simdi ki hali ile memnun kalacakmi diye

gıtmeyecekdım tatlım sadece bıraz gerıden takıp edecekdım o kadar

ayy kıyamammm yoruldun tabii herşeye cevap ver ver, az biraz da okuyucu olayım diyorsun ama ben sana bişey diyeyim mi yapamazsın, mümkün değil cevap veresin gelir yine tutamazsın kendini

ayy kıyamammm yoruldun tabii herşeye cevap ver ver, az biraz da okuyucu olayım diyorsun ama ben sana bişey diyeyim mi yapamazsın, mümkün değil cevap veresin gelir yine tutamazsın kendini

gitmeyin kizlar

cenemiz düstü yada kendi adima konusmam gerekirse cenem düstü kusura bakmayin

aynen geldı aklıma benımde aslında fena da olmaz yaa yenıden ergenlık donemı evet yaa en son ergenlıkde kepek olmusdu onun dısında hıc olmaz bende yanı yaglanma kepek yaparmıs cnm kepekde hormonlarla ılgılıymıs bugun arastırdımda bıraz:44:
yokkmu bana çörek otu kullanıptta bilgi vercek bi arkadaaaaşş
cnm kıllanma yapıyo kullanma sadece telkını dınle bu formun ılk sayfasında mevcut ok hem onların etkısı de gecıcı telkınle yaglanarak buyuyo ok

ayy adımla soruyolar tatlım ne yapayım yanı valla bunaldım formu terketmem yakındır herkes okusa da aynı seylerı tekrar etmesek yenı bılgıler paylassak daha ıyı olmazmı ama cnm

üfffff yazıp duruyorsunuz bitmiyor okumalarr ben de yazmak istiyorum benim de püskevitim olsunn kızlar bu arada hala okumada olduğum için fazla yazmıyorum bi de akşam yemeğini bekliyorum o vakti okuyarak doldurucam sonra adını feriha koydumu izliyorum yani geç gelicem ama göğüs gelişimi hakkında kitaptan okuduklarımı paylaşırım artık geç de olsa tabii çok uykum olmazsa yarın da sınavda görevliyim sabahtan, erken yatmayı da düşünüyorum :97: bakalımm yazabilirsem yazıcam yani, unutmadım aklımda

gıtmeyecekdım tatlım sadece bıraz gerıden takıp edecekdım o kadar

ya canım yaa sen ilk 21ri tamamladıktan sonra gerileme gibi yada cıvıklık gibi oldumu hiçç yaa ufff gündüz süperlerdi ama duşa girdim çıktım bi tuhaf mı oldu ne anlayamadım sıcak su yaramadı mı ki canım sıkıldı bak yaaaaaaaaaaa 1 günlük ara yetermiki yarın yine başlıyayım en iyisi 6 saat olmasada 4 5 saat dinlerim yarında büssürü iş var pazar evde yokum aman yaaaaaaaaaaaaaaaa off

Ay benimkide evde giyerim ''niye böyle giyindin, dikkat et biri görür'' yalnız evdeyken böylebide bakar bakarr bakar sonuç hareket yok. ben üşüdüğümle kalıyorum kışın

bu arada benim de bugün ağrım sızım var yine koltuk altı dediğim kısımdan, bi de bazen sağ bazen sol göğsüme saplanıyo bişeyler, artık cıvımaya da seviniyorum, normalde mesela reglim yakın ve o dönemde dolu dolu sert olurlardı, şu anda cıvık olduğuna göre büyüme tam hız devam ediyor demektirr

kac bakalım kac bende ızlıyom o dızıyı ama buraya yazmakdan anlamıyom haftalardıryaaa buugun gogus gelısımı hakkında bılgı yazzzzzz ne olur:26: herkes bılsın de ona gore soru sormasın kımse cnm yaa kafamızdakı soru ısaretı gıtsın kendı kendımıze mantık yurutmeyelım sacma sapan yaglar saklanıyo dedım en son dusun

dusdan sonra sınıyo sonra eskı halıne donuyo bı kac saat sonra merak etme cok sınır bozucu bı durum bu ama oyle yanı dınlemeye ara verdın madem dınleme cnm bı hafta hemen dınlemeyı bırakdım sondu dıye bısey yok etkısı bı haftalık arada da devam edıyo zaten merak etme sen dınlenmeye devam et dınleme dus nedense oyle yapıyo cok sınır bozucu allahdan gerı gecıyo cnm

ben denedım 20 gun kadar kıllar arttı gogus kenarında ve gogus bolgesınde bende bırakmısdım cnm ve etkısıde gecıcı burda bız telkın dınlıyerek buyutuyoruz cnm ılk sayfayı ıncele anlarsın cnm

telkinle nasıl büyür pek inanamaddm açıkcasııı faydası var diosunuzz yanni ölemiii

napiiimmm adaşımmmm bi türlü bi mucize gerçekleşmiooo büyüüümüolarr işteeee

canim biraz ugrasacaksin tabi ki bak arkadaslar burda bir sürü bilgi veriyorlar bu sefer telkini dene belki bi sonuc elde edebilirsin..

ama yanlis anlamadiysam eger bu dosyayi 21 gün 6 ila 8 saat arasi dinlemen gerekiyor.. 6 saati bir güne bölebilirsin.. istersen uyurkende dinleyebilirsin.. uyurken hatta daha fazla etki gösterebilidigini söylüyorlar..

sadece dinlemen yeterli canim birde bu sekilde dene bakalim belki büyüme olur en azindan dolgunlasirlar?

yokkmu bana çörek otu kullanıptta bilgi vercek bi arkadaaaaşş

Ben varımbende çocuk emzirdim ve içi boşaldı yumuşak oldular ve ben 2 ay öncesinde kilo verdim ve iyice memeler süzüldü.Geçen yaz çörekotu yağını kullandım masajla evet etki gösteriyor dolgunluk falanda ama bırakınca sönüyor ve moral bozuluyor bu sefer benimkiler iyice süzülünce napım yine çörekotu yağına başşladım yine bırakınca söndü yani onlar yaptıkça oluyor geçici. Sende bu telkine başla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…