Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Nez telkini dinlediğin zamanlar sende de yarı konsantrasyon bozukluğu oluyor mu yani sanki okuduğunu anlamıyor gibisin ama anlamışın farkında değilsin gibi?

saka yapıyorum zaten tatlım merak etme bızımde oyle olacak ınsallah aylar sonra

AHHH AHHH nerdeee bak NEZ! bana yine umut verdin bisey olmazsa sacini basini yolarim kiz senin, sene gecti ben birakali bu isleriDDD

- De ben bisey merak ediyorum bu cumleleri de okuyacakmiyim dinlerken yoksa bitek bi kere okumam yeterli mi???

AHHH AHHH nerdeee bak NEZ! bana yine umut verdin bisey olmazsa sacini basini yolarim kiz senin, sene gecti ben birakali bu isleriDDD

- De ben bisey merak ediyorum bu cumleleri de okuyacakmiyim dinlerken yoksa bitek bi kere okumam yeterli mi???

cnm o kadar cok sacma sapan sey denedık kı umudumuz kalmadı haklısın ama bı dınlemeye basla bu kez hak vereceksın bana bu oyle denedıgımız seyler gıbı degıl tatlım cok farklı ama ıste sabırlı olacaksın bıde aksatmadan dınleyeceksın yok cnm sozlerı gunde bı ıkı kez ıstersen oku ancak kafanda mutlaka bı gogus belırle onu dusun kı oyle olsun cunku buyume bızım ıstedıgımız boyuta gelene dek devam edecekmıs yaa o yuzden kafanda belırlı bısey olmalı
mesela boyle

evet bu kez sasırttın benı dogrusu uzun sure ayrı kalabıldın bızden cnm ooo sen bızım hızımıza yetısemezsın

canım yaaa ben aslında feriha daha erken biter diye tahmin ediyordum bu saati buldu dişini fırçalamasıydı yarınki kıyafetleri hazırlamasıydı derken 12 olmuş ama ben çok erken kalkıcamm 11de biterdi normalde inadına uzun sürdü, şimdi çok uykum var yine olmadı kusura bakmayın noolurr :26: en kısa zamanda aktarıcam o bilgileri size, şimdi yatıp uykumu alayım kızlaar hepinizi iyi geceleerr

bundan sonra tum dızılerı yasaklıyoruz sana neyse yarını bekleyecez artık

Benim sınava gireceğim sınıfta görevli olsanaaa Göğüs büyütme arkadaşı olarak destek olurdun bana
Şeyyİşe yarıyo mu gerçekten
evet bu kez sasırttın benı dogrusu uzun sure ayrı kalabıldın bızden cnm ooo sen bızım hızımıza yetısemezsın
Hehehe yetiştim bile

Benim sınava gireceğim sınıfta görevli olsanaaa Göğüs büyütme arkadaşı olarak destek olurdun bana

Şeyyİşe yarıyo mu gerçekten

Hehehe yetiştim bile
senı gıdı kurnaz senı nılımmı kafaya alıp kopyamı cekecen
yok bee tatlım nerdee dınleme sen dınleme yalan yalan
yetısdın valla helal olsun cnm

Son düzenleme:
senı gıdı kurnaz senı nılımmı kafaya alıp kopyamı cekecen
yok bee tatlım nerdee dınleme sen dınleme yalan yalan
yetısdın valla helal olsun cnm

Ayy yok bee ne kopyası,yeterince sansasyon var zaten o konuda,bir de biz haber olmayalım,nilimmle
Tamam madem öyle dinlemem ben de,kandırıkcılar siziii
Yetişirim ben

Nez siz kaşınıyoruz falan diyordunuz ya ama vücudunuz kaşınıyordu ama benimde kafam çok kaşınıyor yağdan falan değil sanki sivilce çıkmışta ondan kaşınıyormuş gibi oy oyy

Nez siz kaşınıyoruz falan diyordunuz ya ama vücudunuz kaşınıyordu ama benimde kafam çok kaşınıyor yağdan falan değil sanki sivilce çıkmışta ondan kaşınıyormuş gibi oy oyy

cnm yaglanmadan elbette bıtlenmıs gıbı kasıntı yapıyo yaglar sıvılcede cıkıyo dogal olarak kafanın ıcınde ılk 21de oldu bu belırtı bende tatlım sımdı kepek var yanlızca vucudun kasınması daha sonrakı zamanlarda oldu gecen hafta falan cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…