Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

hahaha süpersin yaaa tüh cıvıma yok diyormuş ben de bakıyorum cıvıklar oooh benimkiler büyümeye doymadı diyorum doymasınlar zaten hedefime ulaşana kadar

Ne o hallettiniz mi melisin müziği indirme işini? Kızlar benimde bugünden itibaren saçlarım yağlanmaya başladı 12. gündeyim elleyince içerde hafifi bişeyler var gibi üsten bakınca sanki meme koltuk altına doğru yayılır gibi.Şuan eşim ellerim göğüsde pc başında beni görse sapıklaştığımı düşünür:26:

kızlar ben kaçıyorum annem başımda hadi hadi diyor. pc yi ona bırakıyorum. sağlıcakla kalın. yarın ve öbür gün sınavlarım var dua edin geçeyim öpüldünüz iyi akşamlar hepinize....

bu arada ben yağlanma diyetine başladım önüme geleni çikolata falan dalıyorum sırf meme yapsın

evet cnm nıhayet hallettık benım yaglanma kepege donusdu ama yaglanmadan daha ıyı buresmen tabaka halındeydı yaa ıgrenc allahdan gectı kepege razıyım valla evet cnm yayılıyo koltuk altına dogru enı de genıslıyo

Son düzenleme:

offf çok özendim benimde yayılsın benimde genişlesin, anne neden bana biraz daha büyük bi göğüs vermedin, bizde neden yook

aboow 400 sayfayi gecmis nettiniz kizlar!!!!

kac gundur devam ediyorsunuz gelismeler nasil anlatin biraz kizlar nez onerdi geldim bende:))))

aboow 400 sayfayi gecmis nettiniz kizlar!!!!

kac gundur devam ediyorsunuz gelismeler nasil anlatin biraz kizlar nez onerdi geldim bende:))))

bak hemen ele verdı benı yaa eskı dostlara kıyak gecıyorum ne var kı bır gunde zaten bıtmez cnm ama mutlaka oku yanı yazılanları baslayacaksın ya bılgın olsun belırtıler oluyo cunku

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…