hep aynı seylerı yazıyozmail attım canım ekle beni
hep aynı seylerı yazıyoz
evet canım kalbimiz birniş :))) resmen bana dert oldu indiremeyince :))
belırtıler superrrrr cnm gayet guzel devam edıyoolacak bu ıs tatlım olacak dınlemeye devammmmm ıgne bıcak saplanmıs gıbı oluyo evet cnm koltuk altı agrısıda cok gıcık oluyo yaa ama olsun bunlar guzel belırtıler:13: cıvımanın ardından dolgunluk oluyo ya bakıyorum bende gunluk tuh bugunde cıvıma yok dıyorum hatta
neyse sonunda hallettık cnm rahatladımevet kalp kalbe karsı derler ya
. ahh inş canım ya. o günleride görelim yeterki. kızlar zaten adağım var. kendime 80 beden dolgusuz südyen aldığım gün tavuk kesicem :)))))
hahaha süpersin yaaa tüh cıvıma yok diyormuşben de bakıyorum cıvıklar oooh benimkiler büyümeye doymadı diyorum doymasınlar zaten hedefime ulaşana kadar
tavuğa yazık yaa..
Ne o hallettiniz mi melisin müziği indirme işini? Kızlar benimde bugünden itibaren saçlarım yağlanmaya başladı 12. gündeyim elleyince içerde hafifi bişeyler var gibi üsten bakınca sanki meme koltuk altına doğru yayılır gibi.Şuan eşim ellerim göğüsde pc başında beni görse sapıklaştığımı düşünür:26:
bu arada ben yağlanma diyetine başladım önüme geleni çikolata falan dalıyorum sırf meme yapsın
evet cnm nıhayet hallettıkbenım yaglanma kepege donusdu ama yaglanmadan daha ıyı buresmen tabaka halındeydı yaa ıgrenc allahdan gectı kepege razıyım valla evet cnm yayılıyo koltuk altına dogru enı de genıslıyo
aboow 400 sayfayi gecmis nettiniz kizlar!!!!
kac gundur devam ediyorsunuz gelismeler nasil anlatin biraz kizlar nez onerdi geldim bende:))))
neyse oyle olsun bakalımbu konuda uzman oldum nede olsa artık cnm neyse bıttıkden sonra dızı oyle yazarsın cnm bu arada ferıhanın goguslerınde gozum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?