kacıncı gunun oldu bugun cnm senın gelısmeler nasıl
Ben salı gecesi başladım dinlemeye ama o gece mp3ün şarjı bitince sanırım 4-5 saat dinledim.Onu saysam mı bilemedim.:97:Canım benim reglime 1 hafta kala genelde göğüslerim dolgunlaşıyo,bazen hafif ağrı olur,o yüzden şu an anlayamıyorum ne olduğunu.Ben bu konudaki net gelişmeleri 2 hafta sonra paylaşırım...
benim nette mi bişey var bu sayfada mı anlamadım yazılarınızı ben geç görüyorum dün gecede sayfada problem oldu iyi geceler diyemeden çıktım.Kızlar az önce kaymak üstüne pekmez sürüp ekmek dilimlerini mideye indirdim memelerime bakım yapıyorum memelerime pıt pıt yağ taş gibi göğüsler olsunnnnöpüyorum sizleri ben yavaştan yatayım benim koca trip yapıyor sabahları geç kalkıyorum diye..Memeler büyüsün ben ona göstercem zaten ne yaptığımı iyi geceler.
kızlar ayrıca kahverengı kısım varya hanı orası eskıden büzuk buzuk olurdu ama artık regl oncesındekı gıbı gergın ve sıs gıbı duruyo sızde de oylemı?
ayy sorma demin seyrediyorum haset oldum yine kıza gıcık oluyorum o sebepten
evet sürekli öyle. Bende ondan yüz buluyorm zaten büyüyo diye
nez nilim valla sizin yazdıklarınızı görmeden yazmıştım feriha nın göğüsleri güzel diye hepimiz aynı şeye odaklıyız sanırım
kızlar bende sadece müzik var sesli telkinlerin olduğu link kaçıncı sayfada bulamıyorum ben :2::2::2:
üstten bakınca büyüme o kadar belirgin ki,çok güzel yaa..
üstten bakınca büyüme o kadar belirgin ki,çok güzel yaa..
canım kaçıncı günündesin sen, ben 5 teyim tık yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?