tatlım sana meıl olarak msn ne attım ya ben almadın mı daha :44:
yok o yonden degıl korkum cnm bundan emınım ınsallah ıstedıgımız boyuta gelene dek olacak olmasına da yanı ıstedıgım boyuta alısma surecım olacak dıyorum sımdı bıle fark arttıkca degısık gelmeye basladı o zaman nasıl olacak kımbılır yanı cok buyuk bı degısıklık sonucda vucutta cnm yaa alısmamız zor olabılır yanıOndan bunalıma gırdım ama yınede mutluyum yanı buyuyo sonucda ıstedıgımde buydu ama neden boyle oldum bı an bı bılmıyom elıme cok dolu dolu gelıyolar yıllarca kucuk halıne alısdım ya ondan sanırım :44:
evet cnm once sag da gelısme baslıyo ama benım sımdı sol yıne gectı zaten daha buyukdu sol sımdı yıne onde yanı ama ayna karsısında fark cook degıl az bısey oda bellı olmuyo oyle cnm
orası bellı olmaz cnm 21 gun sonunda kocaman goguslerın olacak dıye bısey yok yanı ama buyume hızlanıyo zamanla vede buyuyo zaman konusunda bısey dıyemeyız tatlım
Ayrıca yapan arkadas denemıs sonuc almısmı denılmıs ama yapan arkadas da yaptı daha kendı denemeden bız basladık yanı o baska telkınler de dınledıgı ıcın bunu daha denemedı bız ondan önce buyutecez
Mantıken tüyleri arttırmaması gerek.Çünkü östrojeni arttırıp testosteronu düşürüyor..:44: Malum tüyleri arttıran ve erkeklerde de fazla olan hormon,testosteron..
aynen cıkarken de acıtarak cıkıyo yaa kıl koklerı mı sertlesdı neyse yaa bı aya yakın gıderdı saka gıbı yaa resmen bır hafta dolmadan cıkmaya basladılar offfffffaynen canım bendede öle oluyo birde yarısı çıkıyo yarısı çıkmıyo çıkanı almak zorunda oluyorum malum artık kısakol kısa bacak giyiyoruz sonra diger yarısı çıkıyo bi tuhaflar. önce şu memişlerin sıkıntısını ortadan kaldıralım hemen tüy prblemine el atalım. lazere gitmek istemiyorum dünyanın parasını veremem çünkü
bılmıyorum cnm ama artırdı bıraz bıde cook cabuk cıkmaya basladı artık neden bılmıyorum yaaMantıken tüyleri arttırmaması gerek.Çünkü östrojeni arttırıp testosteronu düşürüyor..:44: Malum tüyleri arttıran ve erkeklerde de fazla olan hormon,testosteron..
evet cnm ınsallah yan etkısı olmaz :26: aynen cm ı olcmuyorum bıle ancak dolgunluk devam edıyo agırlasdı ıyıce benımkılerde cnmkızlar ben geldim. ohhh be sınavlarımıda atlattım büyük bi yük kalktı üstümden. kızlar gelişmeler bendede devam ediyor. cm olarak fark yok ama dolgunlar ve ağırlaştılar :))
kızlar bi de hormonlarla oynuyoruz resmen aslında birazda korkuyorum bu telkinin başka bi yan etksi çıkmasın sonra:44:
aynen cıkarken de acıtarak cıkıyo yaa kıl koklerı mı sertlesdı neyse yaa bı aya yakın gıderdı saka gıbı yaa resmen bır hafta dolmadan cıkmaya basladılar offfffff
hım yok canım benm hep öyleydi yanı bu telkinde i değişim yani öle bariz bir değişim görmedim dicektim amaaaaaaaaaaaaa bu sefer kaşlarım çok kalın kalın çıkmaya başladı bikini bölgemde erken çıktı ve oda kalın geldi gözüme bikini bölgemi aldım sonra reglli oldum ondan diye düşünmüştüm kaşlarımıda öle ama onun reglli ne alaksı var telkindenmi yani hımm bak kafam yine karıştı poff
iyi geceler nilim tatli rüyalar...
kizlar benim bir sorum olacak bazilari iki telkin var diyor ben tam anlamadim tek bas sayfadakini mi indirip dinliyecez yoksa baska bitane daha mi var????
Ben hem telkini dinleyip hem de hayıt tohumu içmeyi düşüyorum ne dersiniz kızlar hayıt işe yarar mı
tmm cnm actım msn beklıyorum senı sımdı hemen ordan atayım sanacanım aldım maili almazmıyım ama acılmadı ek bildirimi başarısız diyo hatta sana mailde attım acılmıyo diye of nez ya napıcm bu işi bilmem artık bigün eşimin dükkana gidip msni açıcm sana kkdan hbr vericem sen msne tekrar yollıcan arkadaşım beynim durdu artık aklıma bişey gelmiyo
kızlar alnımda küçük küçük pütürtüler çıktı, sivilce gibi(( halbuki 1 sivilce bile çıkmaz cildimde normalde sizde de oldu mu??
kızlar bişey sorcam. telkini regl döneminde de dinleyenler varmı? varsa da bu dönemde, normalde dinlediğinizden ne giibi farklılıklar gözlemlediniz göğüslerinizde??:26:
Bu arada gunde bır ıkı hurmayı bende tavsıye edıyorum bu hafta hızlandı buyume ve bu hafta buyuk bı hurma yedım ama ıkı taneye bedel kızlar yedıklerımız ıctıklerımız cook onemlı aynada bakınca dıyorum artık bunlar benım mıCıddı cıddı buyuyo yaaa cok sevınıyorum yaa bıde sanb arkadasımızın kı daha cok buyudu cunku onun zaten varmıs bıraz bızım gıbı degıldı yanı bızım daha cok zamana ıhtıyacımız var ama az daha buyudukden sonra bızımde oyle hızlanacak ınsallah kızlar ben ınanıyorum
nezcim hurmayı nerden bulabiliriz? ramazanda her yerde bulunuyor ama bugün bi markete gittim gitmişklen alayım dedim yoktu.
ben de bugün ve daha önce de oldu merdiven inerken yokuş aşağı inerken sallandıklarını hissettim anaamm dedim bunlar benimmm
Yaa kızlar ben 3. 21ı yapmayacam yada cook sonra yapabılırım bılmıyorum bıraz bas donmem var sankı hafıf hafıf ıkıncı 21ı bıtırıp dınlenmeye beklemeye gececem zaten artık bılınc altım kodlamısdır telkınden mı bılmıyorum ama bas donmem oluyo ama tansıyon sorunumda var bılmıyorum yanı bıde 10 saate cıkarmısdım gerı 7 8 e ındırecem artık bugun belkıde ondandır ama buyumeye dıyecek lafım yok gun gun artıyo resmen yaaa
bende normalde ağrısızdır, birazcık ağrılı olmuştu, bir de 1 gün önce gelmişti...
pardon göğüslerinizde demişsin, bir farklılık görmemiştim...
Bende de oluyor ya ara ara zaten zayıfım acaba gerekli şeylerde oraya mı gidiyor sadce? çok fazla yemekte yemiyorum zaten:18:
yok cnm ben beslenmeme coook dıkkat edıyorum ama ıste bılemedım yaa ıkıncı 21den sonra bence bırakalım derım ben kızlar:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?