Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

canım aldım maili almazmıyım ama acılmadı ek bildirimi başarısız diyo hatta sana mailde attım acılmıyo diye of nez ya napıcm bu işi bilmem artık bigün eşimin dükkana gidip msni açıcm sana kkdan hbr vericem sen msne tekrar yollıcan arkadaşım beynim durdu artık aklıma bişey gelmiyo

kızlar ben geldim. ohhh be sınavlarımıda atlattım büyük bi yük kalktı üstümden. kızlar gelişmeler bendede devam ediyor. cm olarak fark yok ama dolgunlar ve ağırlaştılar :))
kızlar bi de hormonlarla oynuyoruz resmen aslında birazda korkuyorum bu telkinin başka bi yan etksi çıkmasın sonra:44:

Mantıken tüyleri arttırmaması gerek.Çünkü östrojeni arttırıp testosteronu düşürüyor..:44: Malum tüyleri arttıran ve erkeklerde de fazla olan hormon,testosteron..

ama ergenliğe girdiğimizde hormonlarımız hızlı çalıştığından tüylerde artış ve çabuk çıktığını görüyorduk. yoksa tabiki kadınlarda da testesteron hormonu var. bu kılların çıkışını etkişlemiyor. sadece erkeksi kılların çıkışı testesteronla alakalı. bunu daha önce araştırmıştım kızlar.

Ya kızlar kahve göğüsleri küçültüyormuş ve ben kahve içmeyi çok seviyorum her gün en az 2 fincan içerim İkisi arasında bir tercih yaparsam göğüslerimin büyük olmasını tercih ederim. Kahve diyetine başlıyorum bugünden itibaren. Gerçi benim çok kahve içen büyük göğüslü arkadaşlarım var ama okuduğum yerde epey ayrıntılı anlatmışlar bana mantıklı geldi.

aynen cıkarken de acıtarak cıkıyo yaa kıl koklerı mı sertlesdı neyse yaa bı aya yakın gıderdı saka gıbı yaa resmen bır hafta dolmadan cıkmaya basladılar offfffff
Mantıken tüyleri arttırmaması gerek.Çünkü östrojeni arttırıp testosteronu düşürüyor..:44: Malum tüyleri arttıran ve erkeklerde de fazla olan hormon,testosteron..
bılmıyorum cnm ama artırdı bıraz bıde cook cabuk cıkmaya basladı artık neden bılmıyorum yaa
evet cnm ınsallah yan etkısı olmaz :26: aynen cm ı olcmuyorum bıle ancak dolgunluk devam edıyo agırlasdı ıyıce benımkılerde cnm

aynen cıkarken de acıtarak cıkıyo yaa kıl koklerı mı sertlesdı neyse yaa bı aya yakın gıderdı saka gıbı yaa resmen bır hafta dolmadan cıkmaya basladılar offfffff

hım yok canım benm hep öyleydi yanı bu telkinde i değişim yani öle bariz bir değişim görmedim dicektim amaaaaaaaaaaaaa bu sefer kaşlarım çok kalın kalın çıkmaya başladı bikini bölgemde erken çıktı ve oda kalın geldi gözüme bikini bölgemi aldım sonra reglli oldum ondan diye düşünmüştüm kaşlarımıda öle ama onun reglli ne alaksı var telkindenmi yani hımm bak kafam yine karıştı poff

benım onceden normaldı evet tum kıllar sert cıkmaya basladı yaa offfff

tmm cnm actım msn beklıyorum senı sımdı hemen ordan atayım sana

kızlar bişey sorcam. telkini regl döneminde de dinleyenler varmı? varsa da bu dönemde, normalde dinlediğinizden ne giibi farklılıklar gözlemlediniz göğüslerinizde??:26:

Son düzenleme:
kızlar bişey sorcam. telkini regl döneminde de dinleyenler varmı? varsa da bu dönemde, normalde dinlediğinizden ne giibi farklılıklar gözlemlediniz göğüslerinizde??:26:

bende normalde ağrısızdır, birazcık ağrılı olmuştu, bir de 1 gün önce gelmişti...

pardon göğüslerinizde demişsin, bir farklılık görmemiştim...

Son düzenleme:

ben de bugün ve daha önce de oldu merdiven inerken yokuş aşağı inerken sallandıklarını hissettim anaamm dedim bunlar benimmm

ben de bugün ve daha önce de oldu merdiven inerken yokuş aşağı inerken sallandıklarını hissettim anaamm dedim bunlar benimmm

aynen cnm cook fark var yaa eskıye nazaran sallanıyolar yururken kosarken merdıvende falan ıste kıl sorunu olmasa ıyıydı ya neyse artık

Bende de oluyor ya ara ara zaten zayıfım acaba gerekli şeylerde oraya mı gidiyor sadce? çok fazla yemekte yemiyorum zaten:18:

bende normalde ağrısızdır, birazcık ağrılı olmuştu, bir de 1 gün önce gelmişti...

pardon göğüslerinizde demişsin, bir farklılık görmemiştim...

hmm peki canm mesela reglin sürerken de dolgunluk devam etti mi acı ağrı vs.

yok cnm ben beslenmeme coook dıkkat edıyorum ama ıste bılemedım yaa ıkıncı 21den sonra bence bırakalım derım ben kızlar:26:

bencede.. sonuçta günlerdir beynimizi vücudumuzu buna odaklıyoruz ve yoruyoruz. hem daha farklı şeyler olmasın. bırakalım bi süre takip edelim gerileme olur mu olmaz mı bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…