Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

yaaa mmm şey bişe soracam ben
ben bu sayfayı dolaşırken gördüm merak ettim açıkçası.. ee 500 e yakın sayfa var hepsini de okuyamadım ilk sayfaları okudum ama sorumu kimse sormamış..
şimdi bu telkinli ses dosyası ciddi ciddi göüslerimisi büyütüyo mu :)
yani çok dertliyim bu konuda işe yarıyorsa hemen baslıyayım öyle böyle günde 6 saat dinlerm :)
ama merak ediyorum gerçekten işe yarıyor mu mesela konu sahibi denedimi ? işe yaradımı ?
:18::18:

canım son 10-15 sayfayı okusan zaten yeterli sonuçta artık herkes başladı ve etkilerinden bahsediyor. şunu diyebilirimki işe yarıyor bende işe yaramaz dedim yalan yok ama sonuçta oturdugum yerden dinlicem oturdugum yerden istedigim olacaksa olmasa bile ne kaybım olur ki diye düşünmüm ne kendimi yoruyorum ne para harcıyorum. sen bi başla gerisiçorap söküğü gibi gelir.

evet canım benim okudum şimdi işe yaramış gerçekten :) 18 yaşındayım herkes onlar büyür büyür diyo ama küçücükler pek büyüyebilcklerne inanmıyorum :)
suan sınava hazırlanıyorum hazirandan sonra başlıcm bnde.. işe yarıycgna inanıyorum yorumlrdan sonra :)
hepimis için en güseli olsun :) cevap için cok teşekküredrmi cok cok öptüm :)

rica ederim canım ne demek
evet yaşın küçükmüş büyürler ama desteklemektede hiç bir zararı yok dinleyerek büyümelerini biraz hızlandırabilirsin sadece 1 kere 21 gün dinlersin beklemeye başlarsın ilerde baktın istediğin ölçülere ulaşmamış tekrar dinlersin

ehehe evet bende öyle yapmayı düşünüyordum :)
tekrar tesekkredrim ilgilndiğin için şimdi bn birazcık gidip ders clısayım
kendine ii bak canım

telkin sözlerinde büyümeyi sen belirliyorsun cicim,korkma sen,bırak gönüllerince büyüsünler..

off kızlar bende şu telkini bi dinlesemde size yaşadıgm etkileri yazabilsem cok özeniyorum size ama telkini daha ne duydum nede yükleyebildm nezcim sagolsun çok ilgilendi ugraştı ama olmadı bakalım oluck inşallah ümit etmeye devam hepinizi öptm

Herkesin önce sağ göğsü büyüyor,sonra sol göğüs onu yakalıyo,benim de öyle oldu..Çok ilginç değil mi??:44:

Son düzenleme:
Herkesin önce sağ göğsü büyüyor,sonra sol göğüs onu yakalıyo,benim de öyle oldu..Çok ilginç değil mi??:44:

YAAA ben bugün rüyamda tepeden gögüslerime bakıyodum kızların nasıl bi gögüsü büyüyo biri büyümüyo anlamıyorum diyede konuşuyorum birden bi baktım sag gögüsüm şuanki gibi yada biraz daha büyük ama sol gögüsüm ufalmış mı yayılmışmı nasıl desem arada gözle görülür kocaman bi fark vardı nasıl uyandım fırlayıp 2 elimle gögüslerime saldırdım bilmiyorum sonra geri uyudum kalkıncada hiç bakmadım benim ikisi bir ilerliyo sanırım ki inşlh öle oluyodur bide onu takıntı haline getirmek istemiyorum o yüzden ellememeye bakmamaya çalışıyorum ama farkında olmadan da olsa kendimi ellerken yakalıyorum

tamam ozaman cnm cvb icin tskler artik baslamama bir engel kalmadiiiii

bi buyunsunler herkezin icinde DAM ÜSTÜNDE UNELER DAM ÜSTÜNDE UNELER TOMBUL TOMBUL MEMELER TOMBUL TOMBUL MEMELER diye sarki söylemezsemmmm

tatlım sana meıl olarak msn ne attım ya ben almadın mı daha :44:
telkin sözlerinde büyümeyi sen belirliyorsun cicim,korkma sen,bırak gönüllerince büyüsünler..
yok o yonden degıl korkum cnm bundan emınım ınsallah ıstedıgımız boyuta gelene dek olacak olmasına da yanı ıstedıgım boyuta alısma surecım olacak dıyorum sımdı bıle fark arttıkca degısık gelmeye basladı o zaman nasıl olacak kımbılır yanı cok buyuk bı degısıklık sonucda vucutta cnm yaa alısmamız zor olabılır yanı Ondan bunalıma gırdım ama yınede mutluyum yanı buyuyo sonucda ıstedıgımde buydu ama neden boyle oldum bı an bı bılmıyom elıme cok dolu dolu gelıyolaryıllarca kucuk halıne alısdım ya ondan sanırım :44:
herkesin önce sağ göğsü büyüyor,sonra sol göğüs onu yakalıyo,benim de öyle oldu..çok ilginç değil mi??:44:
evet cnm once sag da gelısme baslıyo ama benım sımdı sol yıne gectı zaten daha buyukdu sol sımdı yıne onde yanı ama ayna karsısında fark cook degıl az bısey oda bellı olmuyo oyle cnm
ne zaman büyüceklerrrrr 21 gün sonra değilmii
orası bellı olmaz cnm 21 gun sonunda kocaman goguslerın olacak dıye bısey yok yanı ama buyume hızlanıyo zamanla vede buyuyo zaman konusunda bısey dıyemeyız tatlım
Ayrıca yapan arkadas denemıs sonuc almısmı denılmıs ama yapan arkadas da yaptı daha kendı denemeden bız basladık yanı o baska telkınler de dınledıgı ıcın bunu daha denemedı bız ondan önce buyutecez

Ayrıca kızlar bundan sonrakı konumuz bellı oldu kesınlıkle epılasyon cunku kılları cogaltıyo malesefcok degıl ama belırgın olmayanları belırgın hale getırdı bende bacagımın ust kısmı gıbı mesela Bıde eskıden en fazla bı aya yakın gıderdı epılasyon yapınca sımdı bı hafta ancak Uzgunum bugun guzel haberler veremıyorum sızlere ama durum bu yanı buyumeye guzel buyuyo ancak yan etkılerıde oluyo ıste neyse artık kıllardanda kurtulmak ıcın bı telkın sart oldu :84:

evet evet kılardan tüylerden kurtulmak için telkin lazım ama saçlarımız kaşlarımız kiprklerimiz gitmesin tabi sadece boynumuzdan altı için geçerli olması gerek zaten saçlarım dökülüyo tarama özürlü olmak istemem. birde

http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html

burdaki tarihler dikkate alacagım bugn akşam başlıcam kendimi yolmaya

hafta ıcı yaptım bacaklarıma agda haftası bıle dolmadan cıkmaya basladılar cnm offfff Sanırım hormonlardan ıste buyuselerdı bı yaa ondan sonra rahat edıp duzene sokardık bı cok seyı demı

hafta ıcı yaptım bacaklarıma agda haftası bıle dolmadan cıkmaya basladılar cnm offfff Sanırım hormonlardan ıste buyuselerdı bı yaa ondan sonra rahat edıp duzene sokardık bı cok seyı demı

aynen canım bendede öle oluyo birde yarısı çıkıyo yarısı çıkmıyo çıkanı almak zorunda oluyorum malum artık kısakol kısa bacak giyiyoruz sonra diger yarısı çıkıyo bi tuhaflar. önce şu memişlerin sıkıntısını ortadan kaldıralım hemen tüy prblemine el atalım. lazere gitmek istemiyorum dünyanın parasını veremem çünkü

Mantıken tüyleri arttırmaması gerek.Çünkü östrojeni arttırıp testosteronu düşürüyor..:44: Malum tüyleri arttıran ve erkeklerde de fazla olan hormon,testosteron..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…