yaaa mmm şey bişe soracam ben
ben bu sayfayı dolaşırken gördüm merak ettim açıkçası.. ee 500 e yakın sayfa var hepsini de okuyamadım ilk sayfaları okudum ama sorumu kimse sormamış..
şimdi bu telkinli ses dosyası ciddi ciddi göüslerimisi büyütüyo mu :)
yani çok dertliyim bu konuda işe yarıyorsa hemen baslıyayım öyle böyle günde 6 saat dinlerm :)
ama merak ediyorum gerçekten işe yarıyor mu mesela konu sahibi denedimi ? işe yaradımı ?
:18::18:
canım son 10-15 sayfayı okusan zaten yeterli sonuçta artık herkes başladı ve etkilerinden bahsediyor. şunu diyebilirimki işe yarıyor bende işe yaramaz dedim yalan yok ama sonuçta oturdugum yerden dinlicem oturdugum yerden istedigim olacaksa olmasa bile ne kaybım olur ki diye düşünmüm ne kendimi yoruyorum ne para harcıyorum. sen bi başla gerisiçorap söküğü gibi gelir.
ohh pazar keyfi yapıyorsunuz tabi,yazan yok..biz çalışıyoruz haftasonları,memişlerim ve ben
evet canım benim okudum şimdi işe yaramış gerçekten :) 18 yaşındayım herkes onlar büyür büyür diyo ama küçücükler pek büyüyebilcklerne inanmıyorum :)
suan sınava hazırlanıyorum hazirandan sonra başlıcm bnde.. işe yarıycgna inanıyorum yorumlrdan sonra :)
hepimis için en güseli olsun :) cevap için cok teşekküredrmi cok cok öptüm :)
rica ederim canım ne demek
evet yaşın küçükmüş büyürler ama desteklemektede hiç bir zararı yok dinleyerek büyümelerini biraz hızlandırabilirsin sadece 1 kere 21 gün dinlersin beklemeye başlarsın ilerde baktın istediğin ölçülere ulaşmamış tekrar dinlersin
Kızlar ben hıc takmıyorum sutyen sıkar dıye ne gece ne gunduz telkıne basladıgımdan bu yana dısarda bıle takmıyorum yanı sızde takmayın bı sureHurma evet normal ramazanda yenılen hurma kızlar Yaa benım buyume artmıs bu sabah yıne ama bılmıyorum bırden hızlandı sankı yaa bu kezde bıraz korkmaya basladım yaa yenı halıne alısacakmıyım dıye bakdımkı ıs cıddıye bındı bunlar gunden gune buyuyo off bunalıma gırdım sankı yaa
Hayırdır kız pazar günü ne çalışması?
Herkesin önce sağ göğsü büyüyor,sonra sol göğüs onu yakalıyo,benim de öyle oldu..Çok ilginç değil mi??:44:
Çapkınkız dediğinin ikiside aynı telkin hiç bir farkı yoko neden oldu biliyor musun, biz bu konuya ilk başladığımızda haliyle güvenmeyen arkadaşlar oldu '' nasıl oluyorda bu müziğin içine gömülü falan biz nerden bilce diye'' parfait arkadaşımızda sözlerin biraz daha belli eden cızırtılı bir ses kaydı daha koymuştu sadece oo. Yani farklı bişey değil biz cızırtısız olanını dinliyoruz çünkü insanı rahatsız ediyor cızırtı:79:
tamam ozaman cnm cvb icin tskler artik baslamama bir engel kalmadiiiii
bi buyunsunler herkezin icinde DAM ÜSTÜNDE UNELER DAM ÜSTÜNDE UNELER TOMBUL TOMBUL MEMELER TOMBUL TOMBUL MEMELER diye sarki söylemezsemmmm
tatlım sana meıl olarak msn ne attım ya ben almadın mı daha :44:off kızlar bende şu telkini bi dinlesemde size yaşadıgm etkileri yazabilsem cok özeniyorum size ama telkini daha ne duydum nede yükleyebildm nezcim sagolsun çok ilgilendi ugraştı ama olmadı bakalım oluck inşallah ümit etmeye devam hepinizi öptm
yok o yonden degıl korkum cnm bundan emınım ınsallah ıstedıgımız boyuta gelene dek olacak olmasına da yanı ıstedıgım boyuta alısma surecım olacak dıyorum sımdı bıle fark arttıkca degısık gelmeye basladı o zaman nasıl olacak kımbılır yanı cok buyuk bı degısıklık sonucda vucutta cnm yaa alısmamız zor olabılır yanıtelkin sözlerinde büyümeyi sen belirliyorsun cicim,korkma sen,bırak gönüllerince büyüsünler..
evet cnm once sag da gelısme baslıyo ama benım sımdı sol yıne gectı zaten daha buyukdu sol sımdı yıne onde yanı ama ayna karsısında fark cook degıl az bısey oda bellı olmuyo oyle cnmherkesin önce sağ göğsü büyüyor,sonra sol göğüs onu yakalıyo,benim de öyle oldu..çok ilginç değil mi??:44:
orası bellı olmaz cnm 21 gun sonunda kocaman goguslerın olacak dıye bısey yok yanı ama buyume hızlanıyo zamanla vede buyuyo zaman konusunda bısey dıyemeyız tatlımne zaman büyüceklerrrrr 21 gün sonra değilmii
Ayrıca kızlar bundan sonrakı konumuz bellı oldu kesınlıkle epılasyon cunku kılları cogaltıyo malesefcok degıl ama belırgın olmayanları belırgın hale getırdı bende bacagımın ust kısmı gıbı mesela Bıde eskıden en fazla bı aya yakın gıderdı epılasyon yapınca sımdı bı hafta ancak Uzgunum bugun guzel haberler veremıyorum sızlere ama durum bu yanı buyumeye guzel buyuyo ancak yan etkılerıde oluyo ıste neyse artık kıllardanda kurtulmak ıcın bı telkın sart oldu :84:
evet evet kılardan tüylerden kurtulmak için telkin lazım ama saçlarımız kaşlarımız kiprklerimiz gitmesin tabi sadece boynumuzdan altı için geçerli olması gerek zaten saçlarım dökülüyo tarama özürlü olmak istemem. Birde
http://www.kadinlarkulubu.com/isten...sorunumuza-pencereden-bakmayi-oneriyorum.html
burdaki tarihler dikkate alacagım bugn akşam başlıcam kendimi yolmaya
hafta ıcı yaptım bacaklarıma agda haftası bıle dolmadan cıkmaya basladılar cnm offfffSanırım hormonlardan ıste buyuselerdı bı yaa ondan sonra rahat edıp duzene sokardık bı cok seyı demı
Ayrıca kızlar bundan sonrakı konumuz bellı oldu kesınlıkle epılasyon cunku kılları cogaltıyo malesefcok degıl ama belırgın olmayanları belırgın hale getırdı bende bacagımın ust kısmı gıbı mesela Bıde eskıden en fazla bı aya yakın gıderdı epılasyon yapınca sımdı bı hafta ancak Uzgunum bugun guzel haberler veremıyorum sızlere ama durum bu yanı buyumeye guzel buyuyo ancak yan etkılerıde oluyo ıste neyse artık kıllardanda kurtulmak ıcın bı telkın sart oldu :84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?