Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

her konuda soru sorabılırız oylemı en cokda telkınle ılgılı sorarız bence bız:)

Son düzenleme:
yasmin canım, okuduğum kitaptaki kadın da bunu kullandığını ve faydasının olduğunu yazmış

http://www.kadinlarkulubu.com/dogal...401188-flat-to-fab-kitabindan-altintilar.html

Dediğim gibi ben bünyeden bünyeye değiştiğine inana biriyim canım.Ama sende işe yaramamış olması aklımın bi köşesinde bulunsun yine de Bi araştırayım dedim dediğin kitabı .. Zamanında KKde de flat to fab tan bilgiler paylaşılmış canım. Çoğunu biliyoruz ama faydalanabileceğimiz başka bilgilerde varmış

evet o kısa kısa bişeyler yazmıştı ben de ondan sonra tamamına ulaşmak istedim.. ve hepsini kaç kere okuduğumu bilmiyorum uygulamaya da koyuldum ayrıca

arkadaşlar bende indirdim dinlemeye başladım ama 2 tane indirdim birinde daha net geliyo sesler birinde daha bastırılmış siz hangisini dinliyorsunuz

dosyayı indiremiyorum ki..girdikten sonra basıyorum ama garip yerler çıkıyo..:44:

garip yer dediğin yer acaba dowlond olan yer mi? çünkü ilk benim yolladığım adresten parfaittin yazdığı link çıkıyor sonra alternatif link falan var ondan birini tıklayıp indirme sayfası açılıyor ingilizce yazıyor ordan slower mı ne onu tıklıyorsun yani yavaş indirme türkçesi onu tıklatınca bir boş kutu çıkıyor üstteki harfleri içine yazıp onaylıyorsun indiriyorsunOnun dışında anlamadımki ne çıkıyor sende olmadı Nilim yardım etsin kız ben sana yardımcı olamadım galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…