evet benimkiler de hissettiriyo,çok güzel..
dennis shady bende ekstra bi değişiklik yok ama yürürken özellikle yokuş aşağı ve de merdiven inerken sallanmaları varlıklarını hissettiriyor ve sevindiriyor beni
kıllar arttı mı benim lazer boşa gidicek desenecanım benimkilerde büyümeye başladı sonunda sessiz ve derinden büyüyolar ağrım sızım yok ama büyüme başladı kesin bi şekilde söylebilirim çünküüüüüüüüüüüü geçen sene aldığım büstiyerli bi straplezim wardı sırf onunla giymek için özel bi sütyen almıştım ama bu 2gün önce sütyensiz giydim ve hiç de kötü durmadı kocaman kocaman memelerim olmasa da dümdüz de durmuyodu inanılmaz mutluyum
elbette olur tatlım neden olmasın kı demı amaherkesde belırtı baska baska zaten cnm senınde sessız sedasız buyuyo demekkı bılmıyorum ınsallah cıkmaz sende cnm yenıden senın adına sevındım buyume ıcın cnm devamı gelsın ınsallah
kızlar ya sizdeki büyüme ne kadar oldu cm olarak fark yok ama ilk haliyle şimdiki hali arasındaki farkı da merak ediyorum sizin yolunuzda ilerliyorum sonuçtahem şöyle ballandıra ballandıra anlatın ki şewkimiz artsın
goji berry(kurt üzümü) diye bi şeyden bahsediyomuş kitap..büyüme hormonunu doğal olarak arttırıyormuş.sadece göğsü büyütmüyor,yaşlanmayı da geciktiriyormuş..:44:
kızlar ben dün çok az dinleyebildim misafir wardı gece dinliyim dedim uyuyamdım çıkardım kulaklığı bu gece yine deniycem bakalım uykuya gecersem iyi olacak şuan dinliyorum ama saatim dolmıycak inş uyurum kulaklıkla
üzüm demişsiniz ben yazın üzüm zamanı yani tazesini yiyorum siyah we pembe olanından tadıda çok güzel çekirdeklerinide çiğniyorum yiyorum çıksada dinlerken yesek güzel olur
neden cnm 80 beden bı gogusun derdı ne olabılırkı yanıdolgun göğüs güzel ama inanın dertleri de büyük, malın mı var derdin var kardeşim
kızlar bu masaj nasıl oluyo, bakındımda göremedim ben :44:
üzümü bilmiyorum ben benim dediğim taze kırmızı pembe arası büyük üzüm çok güzel tadı yazın bol bol yiyorum tawsiye ederim sanada herkezedeyok cnm bu baska kurt uzumu dıyo ama uzum gıbı degıl pek farklı bısey sankıcnm farklı belırtıler cıkdı yaa bas donmesı gıbı hala ara ara oluyo bugun 7 saat dınledım bırakdım bıde kıllanmayı artırdı malesef yenı epılasyon yaptım bı hafta olmadan tekrar cıkdı bacagımda kıllar ama dolgunluga dıyecek laf yok ıste o super sekılde devam edıyo gunde bı hurmayıda unutma sakın tatlım
nasıl yanı cnm goguse masaj nasıl yapılıyo onu mu soruyosun cnm asagıdan yukarıya dogruu yapacaksın cnm yoksa sarkık olur
üzümü bilmiyorum ben benim dediğim taze kırmızı pembe arası büyük üzüm çok güzel tadı yazın bol bol yiyorum tawsiye ederim sanada herkezede
cnm benim kıllar epilasyonlu yani lazerli yok ama dikkat ederim çıkarsa inş çıkmaz
baş dönmesi yok gecenlerde rahatsızdım o zaman wardı baş dönmesi bunada dikkat ederim
dolgun göğüs güzel ama inanın dertleri de büyük, malın mı var derdin var kardeşim
anladım cnm senın dedıgın normal pembe uzum o lezzetlı yıne tatlım bu degısık kuru uzum gıbı ama yıyemedım ben yanı faydalı olsa bıle neyse hurma yetıyo artık bızeınsallah cıkmaz cnm onu bende dusunuyorum olmadı ılerde oyle yaptırırım cıksa bıle ama sılıkon yada gogus amelıyatı olma sansım yok malesef o yuzden katlancaz buna artık bıde bugun sabahdan bu yana sol tarafımda boynum sankı tutulmus gıbı agrıyo kas agrısı gıbı yanı sırtıma da vuruyo arada gecıyo sonra yıne gırıyo kafamı cevıremıyorum neredeyse sıddetlenınce agrı
90 olsun demiyoruz ya, 80-85 ortası olsun bizim olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?