kızlar bişey sorcam benim göbekte bir cıvıma var sizde de oldu mu yani memelerde olan cıvımalar var ya öyle
CNM IKINCI 21DEN SONRA DAHA RAHAT EDECEK ICIN MERAK ETME CIVIMA GUZEL HABER KORKMA TATLIM BELLI BI SEVIYEYE GELDIKDEN SONRA ESKI HALINE DONER KORKUN KALMAYACAK CNM21 biteli 3 gün oldu ama bugün bi cıvıklıkmı desem eskiye dönüşmü desem bilemyorumTekrar başladım ama cumadan pazartesiye kadar dinleyemicem of of artık pazartesi 2. 21re adam gibi başlarım offf offfffffffffffffffff
benım popoda oldu cnm yayılma cıvıma kasınma ordan yaglar gıttı bıraz sanırım sımdı toparlandı boyle boyle yaglar cıkacak sanırım ama bı anda degıl tabı kı aylarca surebılır senınde gobekden gıdecek yaglar demekkı benım gobekde sıslık oldu cnm daha cok cıvıma cok degıl bacaklarımda kasıntı oldu gevseme oldu bırazda ama en cok popoda farklılık olmusdukızlar bişey sorcam benim göbekte bir cıvıma var sizde de oldu mu yani memelerde olan cıvımalar var ya öyle
hoss geldın cnm sende ne gelısmeler var ben kendı adıma soylemem gerekırse buyume dolgunluk super otesı devam edıyo tek kıllar arttı bıde cabuk cıkıyo alınca cnm bıde bas donmesı oluyo arada sana hem ıyı hem kotu haber verdım sanırım
hergün farkedilmiyo tabi ama içerde mutlaka bi çalışma vardır..
kızlar buradaki bilgiler gerçekten harika
kızlar buradaki bilgiler gerçekten harika
kızlar telkinimi açtım başladım yne dinlemeye ama felaket bi baş ağrısı yapıyo bende kulaklıkla dinlemesem mi artık diyorum
aynen birkac gundur dinliyorum oyle saatlerce bile degil yine de bas agrisi yapiyo ve hemen buyumede etkisini gosterdi cok ilginc gercekten...
bende de ilk 5 gün çok baş ağrısı yaptı ama artık o kadar çok yapıyor.. bende hala gözle görülür bi değişiklik yok, 1 hafta oldu
ne zamandır yazmak istiyodum kayıtlı değildim bi türlüde fırsat olmadı. en başından beri takip ediyorum forumu ve her yazdığınızı okudum:)) merak ettik kaç kişi yapıyo nye yazmıyolar yazılarınızın üstüne yaziyim dedim:) 21 günümü tamamladım. 1 haftanın içindeyim ama bi an önce tekrar başlmak istiyorum bünye müziğe alıştı:) gözle görülür fark var alttan yanlardan dolgunlaşma genişleme var ağrılar sizinkiler gibi oldu sızlamalar vs. tamam ama merakla üstlerin dolgunlaşmasını bekliyorum oralar biraz dolgunlaşsa tam istedğim gbi olcak. nezcim sana sorum:) 2. 21yi dinlerkenmi üstler daha dolgunlaştı nasıllar
bende başlıcam ama bnde önce takip ediorm faydsnı görenleriiii umarm bnde faydasnı görenlerdn olurmmmmm
kızlar telkinimi açtım başladım yne dinlemeye ama felaket bi baş ağrısı yapıyo bende kulaklıkla dinlemesem mi artık diyorum
kızlar bence bu bilgiler üzerine hormonlarımızı düzene sokaca bitkileri araştırıp belirleyelim. sonra kullanmaya başlayıp etkilerini paylaşalım takip edelim. zaten telkinin b,itmesine az kaldı büyüme asıl ş,imdi başlıyor. bu bitkilerlede destekleriz. sizce nasıl olur???
kızlar söylesem mi söylemesem mi karar veremedim ama söyleyeceğimilk 21 bittikten sonraki 2-3 gün çok iyiydi, hatta dolgunlaşma da olmuştu. ama son 4 günü hiç birşey olmamıştı ve bugün kalktığımda göğüslerimde oluşan o dolgunluk falan hepsi gitmişti sanki en başa dönmüş gibi anlamadım neden böyle oldu, yarım saat önce falan telkine başladım zaten bugün başlamam gerekiyordu. umarım 2. 21 de daha etkili sonuçlar alırım, alışmışım dolgun hallerine gidince çok üzüldüm:26: böyle birşey yaşayan oldu mu??? kızlar ben çok üzgünümmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?