Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

aynen canım benim 21ri tammlayalı 3hatta bugün 4. gündü ve bu sabah kalktıgımda eskiyemi döndü desem yoksa bi cıvımamı bilmiyorum bende bugün başladım 3 gün daha dinlicem sonra 3 gün tatil sonra sil baştan yapcam moralii bozmak da istemiyorum ama bozulmadı desem yalan olur

canım aynısını ben yaşadım nerden baksan bi 10 gün boyunca hiç tık yoktu dahada ufalmışlardı sanki. ama sonra birden gene coşuyorlar hiç merak etme. şuan eskisinden de dolgun ve ağırlar. şuan 2. 21 in 12. günündeyim. hiç canını sıkma

canımm zaten masaj ve bitki kullanmak zaman ve sabır işi. ayrıca bünyemiz ne kadarını kaldırır yan etki yaparmı bunuda bilemeyiz. ama şu telkin sürecinde bitkilerle ve masajla destekleyebiliriz. telkinde diyor ya büyüme hormonlarımız etkilesin diye. telkinimize destek amaçlı yapabilirz bi kısmını. en azından bulabildiğimizi

Umarım 2. 21de çok daha farklı ve güzel gelişmeler olur kızlar gece yatana kadar dinliycem bugün 2. 21imi hiç aksatmıycam, günde 6 saatin altına düşmek istemiyorum, ilkinde bazen 4 saat falan oluyordu. 2sinde çok dikkat edicem, sınavlarım da var ama 6 saat mutlaka dinliycem. umarım güzel gelişmeler olur....

Son düzenleme:
inşallah nezcim yaa inşallahhh memişş atak hastası olcam pskoljim bozuluyo büyüsün artık yaa offf
buda yenı mı cıktı hastalık olarak cnm Buyuyo cnm merak etme buyuyo zamanla
kıllar nerelerinde arttı bacaklarında falan mı yoksa göğsünde falan mı:44:?
gogusde degıl bacaklarda cnm
tamda yaza girerken göbekli marul olcam desene bende yedim de yedim memelere yağ olsun diye
yok cnm gerı gecıyo oyle kalmıyo gobekden yukarı cıkacaklar kalıcı degıller orda merak etme
ustler dolgunlasıyo ancak dısardan cook az bellı oluyo cnm ustun dolması ıcın cok yag gerekıyo sanırım daha da zaman ıstıyo ustlerın doldugunu dısardan anlamak ıcın ancak yan yatıp cımcıkler gıbı sıkınca elıne yag dokuları lıf lıf gelıyo tatlım
canım nez de bi kaç defa söyledi sönmüş gibi göründüğünde sönmüyor aslında cıvıyor ve dolgunluk habercisi
aynen cnm oyle sımdı o kadar ıyı anlıyorum kı boyle tereddutu olanları sondu dıyenlerı bende yasadım bunları amaaaa ıkıncı 21ın sonuna yaklasdım vee dolgunluk gıt gıde artıyo kızlar ıcınızı rahatlatacak dolgunluk ıkıncı 21ın sonuna dogru hepınızde olacak merak etmeyın fark artınca rahatlıyacaksınız

cnm uzulme hıc sabırlı ol ve bekle dınlemeye devam et sadece yayılmısdır enı genıslemısdır cıvıma olunca ardından zaten dolgunluk artıyo hemen hemen herkesde oyle moral bozma yanı zamanla anlayacaksın demek ıstedıgımı evet cnm 6 saatın altına dusme bırde ıkıncı21ın sonuna dogru tereddutun azalacak benım suan kalmadı oyle yanı

Nılımm sana katılıyorum sadece yedıklerımıze dıkkat ederek telkın dınleyelım bu ıs oluyo ınsallah dıyorum ben gereksız masaj yada bıtkıler bana gore kızlarrrr artık anlayın bunu dısardan mudahaleyle cooooook zor o kadar yaptıgım tum yontemlerın hepsını toplasam su aldıgım sonucun yarısı etmez hemde kısa surede yanı Atın kafanızdan bunları yedıklerınıze dıkkat edın ve dınleyın gerısını dusunmeyın yaa offfff

sanada cok demıstım demı cnm takma dıye sonuc guzel oldu demı fugy bos yere takıyosun cnm demıstınız dıyeceksın bak soyleyım ben benımde bugun ıkıncı 21ın 12.gunu senınle aynı tatlım bıtınce ne olacak bakalım

benim de yanlar ve altlar dolgunlaştı,üstler ve iç taraf şişince daha da güzel olacaklar Ve daha 18. günüm.. Lütfen kızlar moralinizi bozmayın,içte çalışmalar devam ediyo..

benim de yanlar ve altlar dolgunlaştı,üstler ve iç taraf şişince daha da güzel olacaklar Ve daha 18. Günüm.. Lütfen kızlar moralinizi bozmayın,içte çalışmalar devam ediyo..

bencede cnm gec olacak bıraz ama oluyo ya onemlı olan da bu aynen cnm ust aslında doluyo dolmuyo degıl ama dısarıya yansımıyo cunku ustlerınde dısarı yansıması ıcın daha coook yaga ıhtıyac var sanırım

benm de öyle oldu canm hala daöyle ama ben reglden dolayı olabilir diye düşünüyorum bitince bakalım nasıl olcak:26:

inan bana düzenli kullanmadıkça vücuda yükleme yapıyoruz ben ara ara neler kullandım mesela sistemli olmadan ama hiç bir etkisi olmuyor bu kadın çok araştırmış çok güzel bir sistem bulmuş ama o bitkilerin burda olmaması çok zorladı beni yoksa ben kararlıydım onu yüzde yüz uygulamaya şimdi dediğim gibi telkinle en azından bi gelişme gördüm beni motive eden, devam etmeye teşvik eden

bu müziğin adı nedir acaba :)) telkine başladım müzik çok hoşuma gitti

gecmıs sayfalarda bırısı paylasmısdı da cnm yabancı bı muzıkmıs sanırım ayrıca cok ılgınc muzıgı begenen bırı cıktı valla bende sıkayetcı degılım ama senın gıbı cook hosuma gıttıgını soyleyemem

evet nezim yaaa saol valla sayende moral kazandım ben. şimdi ise gerçekten sonuçlar çok güzel. canım ya ama bu sonuç yeterli değil. napıcaz 3. yü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…