kızlar söylesem mi söylemesem mi karar veremedim ama söyleyeceğimilk 21 bittikten sonraki 2-3 gün çok iyiydi, hatta dolgunlaşma da olmuştu. ama son 4 günü hiç birşey olmamıştı ve bugün kalktığımda göğüslerimde oluşan o dolgunluk falan hepsi gitmişti sanki en başa dönmüş gibi anlamadım neden böyle oldu, yarım saat önce falan telkine başladım zaten bugün başlamam gerekiyordu. umarım 2. 21 de daha etkili sonuçlar alırım, alışmışım dolgun hallerine gidince çok üzüldüm:26: böyle birşey yaşayan oldu mu??? kızlar ben çok üzgünümmmm
kızlar söylesem mi söylemesem mi karar veremedim ama söyleyeceğimilk 21 bittikten sonraki 2-3 gün çok iyiydi, hatta dolgunlaşma da olmuştu. ama son 4 günü hiç birşey olmamıştı ve bugün kalktığımda göğüslerimde oluşan o dolgunluk falan hepsi gitmişti sanki en başa dönmüş gibi anlamadım neden böyle oldu, yarım saat önce falan telkine başladım zaten bugün başlamam gerekiyordu. umarım 2. 21 de daha etkili sonuçlar alırım, alışmışım dolgun hallerine gidince çok üzüldüm:26: böyle birşey yaşayan oldu mu??? kızlar ben çok üzgünümmmm
alıntılarda hangi bitkiler yazılmış bilmiyorum ama ben daha önce dediğim gibi o kitabı baştan sona bir kaç kez hatim ettim ve uygulamaya da koyuldum yalnız o bitkiler Türkiye'de ha dedin mi bulunmuyor özellikle kızıl yonca (red clover) yok aktarlara da sordum kapsül halinde de aradım çemenotu (fenugreek) tozunu buluyorsun testere palmiyesi (saw palmetto) bulunuyor yalnız aynı gramajda değil ve de çemenotu tozunu o gramajda ayarlamak çok zor ayrıca özünün o miktarıyla tozunun o miktarı arasında da fark var ben kızıl yoncanın yerine şerbetçiotu koydum onu da kaynatarak kullandım ama onun da verilen miktarda olup olmadığından emin olamam tabii ki.. sonuç olarak onu Türkiye'de uygulamak çok zor ben öyle böyle 3 ay uyguladım, 4. ay boş geçin diyor vücut bitkilere karşı tekrar duyarlılık kazansın diye, bu ay 4. boş geçen ayım benim o araya telkini sıkıştırdım 3 ayda görmediğim etkiyi gördümm aynı şeyleri birebir kullanmayınca olmuyor yani mesela çemenotu özüyle (sıvısı) masaj yapın diyor ben yağını aldım ki aynı şey değil acayip sivilce yaptı hala izlerinin geçmesini bekliyorum GABA diye bişey öneriyor büyüme hormonu için o Türkiye'de yok, kurt üzümünü kadın söylemiyor o alıntıları yapan kız kurt üzümü de büyüme hormonu sağlıyor onu tavsiye edebilirim demişş o kızın yazdıklarını da birebir okumuştum zaten konu açılır açılmaz...
benden bu kadar ben telkini bulunca zaten o bitkilerdi masajdı hepsi boş diyorum çünkü çok zor uygulaması ordaki gibi burda da kapsüller olsa aynı özler olsa burda da kolay olur, ha bi de unutmadan masaj olarak Chi masajından bahsetmiş, o da 360 kez içe doğru çeviriyorsun göğüslerini ve günde iki kez ve çemen özsüz yapılırsa çook uzun sürede etki alacağınızı da söylemiş ama şunu hatırlatmak isterim masajı içe doğru tavsiye ediyor dışa doğru değil!!! dışa doğru olan küçültüyor çünküyapacak olanlar dikkat etsinler
inşallah nezcim yaa inşallahhh memişş atak hastası olcam pskoljim bozuluyo büyüsün artık yaa offf
gogusde degıl bacaklarda cnmkıllar nerelerinde arttı bacaklarında falan mı yoksa göğsünde falan mı:44:?
yok cnm gerı gecıyo oyle kalmıyo gobekden yukarı cıkacaklar kalıcı degıller orda merak etmetamda yaza girerken göbekli marul olcam desene bende yedim de yedim memelere yağ olsun diye
ustler dolgunlasıyo ancak dısardan cook az bellı oluyo cnm ustun dolması ıcın cok yag gerekıyo sanırım daha da zaman ıstıyo ustlerın doldugunu dısardan anlamak ıcın ancak yan yatıp cımcıkler gıbı sıkınca elıne yag dokuları lıf lıf gelıyo tatlımne zamandır yazmak istiyodum kayıtlı değildim bi türlüde fırsat olmadı. En başından beri takip ediyorum forumu ve her yazdığınızı okudum:)) merak ettik kaç kişi yapıyo nye yazmıyolar yazılarınızın üstüne yaziyim dedim:) 21 günümü tamamladım. 1 haftanın içindeyim ama bi an önce tekrar başlmak istiyorum bünye müziğe alıştı:) gözle görülür fark var alttan yanlardan dolgunlaşma genişleme var ağrılar sizinkiler gibi oldu sızlamalar vs. Tamam ama merakla üstlerin dolgunlaşmasını bekliyorum oralar biraz dolgunlaşsa tam istedğim gbi olcak. Nezcim sana sorum:) 2. 21yi dinlerkenmi üstler daha dolgunlaştı nasıllar
aynen cnm oyle sımdı o kadar ıyı anlıyorum kı boyle tereddutu olanları sondu dıyenlerı bende yasadım bunları amaaaa ıkıncı 21ın sonuna yaklasdım vee dolgunluk gıt gıde artıyo kızlar ıcınızı rahatlatacak dolgunluk ıkıncı 21ın sonuna dogru hepınızde olacak merak etmeyın fark artınca rahatlıyacaksınızcanım nez de bi kaç defa söyledi sönmüş gibi göründüğünde sönmüyor aslında cıvıyor ve dolgunluk habercisi
kızlar söylesem mi söylemesem mi karar veremedim ama söyleyeceğimilk 21 bittikten sonraki 2-3 gün çok iyiydi, hatta dolgunlaşma da olmuştu. Ama son 4 günü hiç birşey olmamıştı ve bugün kalktığımda göğüslerimde oluşan o dolgunluk falan hepsi gitmişti sanki en başa dönmüş gibi Anlamadım neden böyle oldu, yarım saat önce falan telkine başladım zaten bugün başlamam gerekiyordu. Umarım 2. 21 de daha etkili sonuçlar alırım, alışmışım dolgun hallerine gidince çok üzüldüm:26: Böyle birşey yaşayan oldu mu??? Kızlar ben çok üzgünümmmm
canım aynısını ben yaşadım nerden baksan bi 10 gün boyunca hiç tık yoktu dahada ufalmışlardı sanki. Ama sonra birden gene coşuyorlar hiç merak etme. şuan eskisinden de dolgun ve ağırlar. şuan 2. 21 in 12. Günündeyim. Hiç canını sıkma
sanada cok demıstım demı cnm takma dıye sonuc guzel oldu demı fugy bos yere takıyosun cnm demıstınız dıyeceksın bak soyleyım ben benımde bugun ıkıncı 21ın 12.gunu senınle aynı tatlım bıtınce ne olacak bakalım
benim de yanlar ve altlar dolgunlaştı,üstler ve iç taraf şişince daha da güzel olacaklarVe daha 18. Günüm.. Lütfen kızlar moralinizi bozmayın,içte çalışmalar devam ediyo..
benm de öyle oldu canm hala daöyle ama ben reglden dolayı olabilir diye düşünüyorum bitince bakalım nasıl olcak:26:
senın kacıncı gunun cnm pekı evet ya regl zamanı bıraz tuhaf oluyo ınsan bıran once atlatmak ıstıyo
ilk 21'im dün bitti canm bir haftalık aradayım şimdi haftaya tekrar baslıcam
canımm zaten masaj ve bitki kullanmak zaman ve sabır işi. ayrıca bünyemiz ne kadarını kaldırır yan etki yaparmı bunuda bilemeyiz. ama şu telkin sürecinde bitkilerle ve masajla destekleyebiliriz. telkinde diyor ya büyüme hormonlarımız etkilesin diye. telkinimize destek amaçlı yapabilirz bi kısmını. en azından bulabildiğimizi
ıyı o zaman ıkıncı 21e basladıgında emın ol degısım cok olacak tatlım
bu müziğin adı nedir acaba :)) telkine başladım müzik çok hoşuma gitti
sanada cok demıstım demı cnm takma dıye sonuc guzel oldu demı fugy bos yere takıyosun cnm demıstınız dıyeceksın bak soyleyım ben benımde bugun ıkıncı 21ın 12.gunu senınle aynı tatlım bıtınce ne olacak bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?