Bence yerınde yaptırınca cıkmaz cnm kıl koklerı yakılıyo yanı oyle olsa bı dunya para verıyo ınsan kımse gıtmez yanı belkı yıllar sonra cıkıyo olabılır onuda bılemem ama ha deyınce cıkacaksa cok sacma bı sey olur
ben tek bı tane hurma yıyorum yetıyo cnm gunluk zaten buyuk ıkı taneye bedel yanıbende aldim hurma günde 2,3 hurma yiyorum :) zaten suna dumankayanin bi formülü var oda ek olarak günde iki hurma yiyin yazmis :)
yarın ılk ıs kulaklık al cnm oyle dınle hıc duymasın cocuklarınBu arada vucudunda karınca dolasan yokmu yaa benım sureklı oluyo bu ozellıkle yattıgım zaman daha cok hıssedıyorum
Eki Görüntüle 202102
ahanda kızlar benimkiler böyle sol taraftaki gibi sütyeni giyince böyle görünüyo ben sağdaki gibi olsun istiyorum olur dimi
cnm derıde kasınma ayrı oda oluyo ama karınca baska yaa olunca anlarsın tatlım kasınma gogusde de oluyo dıger yag takvıye olacak olan bolgelerde de oluyo karınca da oyle hem gogusde hem tum vucut da oluyonez içten içten mi peki benim derim kaşınmış gibi oluyor yani içten yok kaşıntı karın ve bel kısmımda oluyor
ben soldaki gibi olsa bile sevineceklerdenimözellikle alt resimdeki
Ayyy evden çıkmadan hemen yazayım dedim.. Kızlar straplez giydim o dümdüz duran göğüsler şimdi o kadar güzel duruyo ki.. Çok saçma ama gözlerimden yaş geldi, o kadar mutlu oldum.. Darısı hepinizin başına inşallah
valla hiç de saçma değil sevinçten hoplayıp zıpladığım da oluyorBi istediğim şekli alsınlar gözümden yaş gelmeyi bırak hüngür hüngür bile ağlayabilirim
Selamm kislarrrrr
cok ilgincime gittide konuyu pek inceleyemedim ama eve gidince incelicem :)) ya bu hipnoz degilmi ??
etkisini gordunuzmu buyume varmi ?? bende dinleyim yaa ihtiyacim var benimde :)))
konuyu acan arkadasim acaba telkinle boy uzatma muzigide yapabilirmisin ya cok rica edicem :))) valla bak yaa :)
yaa kızlar bende karıncalanma ağrı hiçbişe yok :26:
kacıncı gunundesın cnm
bugün 8 oldu canım :44:
zamanla hepsı oluyo cnm 8 gun cok yenı daha kızlar hıc merak etmeyın gercekden belırtılerde dolgunlukda buyumede zamanla oluyo hepsı oluyo ancakkkkk zamana ıhtıyac var soyle herkesınkı bı en az 75 bedene gelseydı zaten ondan sonra herkesde rahatlama olacakdı ama ıste vakıt var daha
2. 21rin 2. günündeyim hafta sonu sevgülücügümle buluşacağımşimdi bi cıvıma var o zmana kadar dolu dolu olurda giydigimi yakıştırırım kendime. yoksa sokakta gezerken yine kızların koca memişlerine bakım ahh ahh diye iç geçiririm . ama artık benimde tam istedigim gibi dik iri güsel mi güsel gögüslerim olcak gidip çamaşırıma nazar boncugu bile alcam sonra o kızlara havamı atcam
Selamm kislarrrrr
cok ilgincime gittide konuyu pek inceleyemedim ama eve gidince incelicem :)) ya bu hipnoz degilmi ??
etkisini gordunuzmu buyume varmi ?? bende dinleyim yaa ihtiyacim var benimde :)))
konuyu acan arkadasim acaba telkinle boy uzatma muzigide yapabilirmisin ya cok rica edicem :))) valla bak yaa :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?