kızlar bu videoyu izleyin hepimizin beklediği gelişim bu sanırım
Göbek yağlarını kontrol edebilseydik [HQ], Göbek yağlarını kontrol edebilseydik [HQ] videosu, Göbek yağlarını kontrol edebilseydik [HQ] facebook videosu, Göbek yağlarını kontrol edebilseydik [HQ] videoları izle - Facebook Tr
kızlaarr bugün bendeki gelişmeler ara ara sol göğsüme bıçak saplanması ve sağ göğsümde seyirme şeklindeydi,bu ara büyüklüklerini takip etmiyorum bakmıycam kendi hallerine bırakıyorum.. ben bugün çok dinleyemedim ev dolu iki de bi benim odama geliyorlar ben de durduruyorum haliyle onlara bişey olmasın diye, kulaklıkla dinlesem bizimkiler meraklıdır ne dinliyosun diye zaten dün de kardeşim bilg.da bu site açıkken iki de bi gelip kafasını soktu bilg. içine cebelleşiyorum anlayacağınız, artık yatarken dinliycem yapacak bişey yok..
hepinize iyi gecelerrrr memişli rüyalaarrr...
Kızlaaaaar ben geldiim.Nezim rekor kırdım bilmem farkında mısınNasılsınız?Nasıl gidiyor?
Canım,ben bıraktım 3-4 gündür dinlemiyorum.Zaten söylemiştim ya regl olucam diye.Puff ben hala kararsızım ya konuştuğumuz konuda.Gelişmeleriniz o kadar güzel ki!Yarın yani bugün ayın 1 i itibariyle net olsarak başlasam mı diyorum?Ayy ben deliricem sanırım ya çok olumsuz düşünmeye başladım ,aklıma kötü kötü şeyler geliyo,şu resmi görmez olaydım ayyhNilimme de bişeyler sormak istiyordum ama özelden msj almıyor musun nilimm:97:
Canım,ben bıraktım 3-4 gündür dinlemiyorum.Zaten söylemiştim ya regl olucam diye.Puff ben hala kararsızım ya konuştuğumuz konuda.Gelişmeleriniz o kadar güzel ki!Yarın yani bugün ayın 1 i itibariyle net olsarak başlasam mı diyorum?Ayy ben deliricem sanırım ya çok olumsuz düşünmeye başladım ,aklıma kötü kötü şeyler geliyo,şu resmi görmez olaydım ayyhNilimme de bişeyler sormak istiyordum ama özelden msj almıyor musun nilimm:97:
Hmm tamam canım,olabilir.Neyse...Senide bıktırdım di mi:)Yarın başlıyorum ben de...Hatta ben yarın meditasyon flnda yapıp şu kafamı bi boşaltayım.Güzel güzel olumlu başlayayım.Sağol canımnılımmm ozelden mesaj alıyo ama arkadaslarındanmı acaba cnm ben yolluyorum cunkucnm basla ve sonlandır korkma artık lutfen at kafandan olumsuz seylerı kotu dusunme ıyı dusun ıyı olsun
Hmm tamam canım,olabilir.Neyse...Senide bıktırdım di mi:)Yarın başlıyorum ben de...Hatta ben yarın meditasyon flnda yapıp şu kafamı bi boşaltayım.Güzel güzel olumlu başlayayım.Sağol canım
Tamam,tamam kızma:18:Ben de kızıyorum kendime o konuda.Bi kaç güne kadar normale dönerim inşallah.Siz iyi geliyosunuz bana:)Başlıyorum
tamam kızmıyorum ama ılk 21ı bıtırene kadar affetmıyorum senı haberın olsun80 dolgusuz takana kadar hatta dermısım saka bı yana cıdden basla tatlım korkma ok bak kac kısı dınlıyo bu arada son sayı kacda kaldı herkes yazsın kızlar sen yazdınmı cnm
cnm bızım dınledıgımızde fon muzıgı zaten onun ıcınde gomulu ses yanı duymaman normal zaten dınlemen gerekende o dıger bı tane daha koymus parfaıt sanırım ama onu onermedı bunu dınlemen gerek oyle ondada cızırtı cok var yıne anlasılmıyo anlıcan
dinlemeye baslamadan önceki ölcülerim=alttan 74 üstten 86 yani 12cm seksenB desteksız kadardı...
21 günü doldurdum şimdıkı ölcülerim=alttan 74 üstten 9117 cm tatataaaaaa
tabi reglımde işin içinde suan görüntü olarak fugy arkadasımızın avatar resmi ile bire bir kızlartabı o sütyen desteksız se cünkü ben desteksız dantelliyi dolu dolu dolduruyorum ben etkısını 10 gün gectıkten sonra almaya basladım dolgunluk ence ve boyca büyüme oldu reglle beraber suan istedıgım boyuttalar allaha binlerce şükür vede hazırlayan partfait arkadasımızdan allah binkere razı olsun istedıgım sonucu aldım sayılır kesın sonuc için bı 21 daha dınlıcem insallah suan kı halını korusun istıyorum
ve size tavsıyem günde iki tane hurma yıyın ben öle yaptım vede hergün ne kadar büyüdü dıye mıncıklamayın hergün ilgilenmeyın bilincaltınıza olumsuz sinyaller göndermeyın bende gelışmelerın durdugu günlerde oldu sabrettim son gün ölctümbugün süreklı aynaya bakıyorum oda arkadaslarımda bendekı gelısmelerı farkettı ve onlarda basladı hemde hemen basta onlar inanmıyodu kendılerı gördüler sasırdılar hatta göğsüme bıle dokundular cooooookkk mutluyum bol bol dua edıyorum partfaıte
kızlar alnımda küçük küçük pütürtüler çıktı, sivilce gibi(( halbuki 1 sivilce bile çıkmaz cildimde normalde sizde de oldu mu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?