Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Kızlar ben selülitlerimi hiç bir zaman dert etmedim ki 2 yada 3 sene önce sevgülücügüm tatilde selilütlerin artmış demişti bende olablir rahatsız mı ediyo dedim hayır sadece bayanların ortak sorunu diye biliyorum dedi bende sonuçda podyuma çıkmıcam dedim beğenmiyosan ahanda kapı demiştim konu kapanmıştı

Ama şimdi ben çok rahatsız olmaya başladım sanırım taaaa ayak bileklerime kadar selülit var ki benim bacaklarım biraz kalındır yani düzgün ama kalın sanırım o yüzden daha çok selülitim var. Uzun lafın kısası;
bu site içerisinde bana önerebileceginiz etkili sonuç almak için bir başlık varmıdır
1,5 ay sonra yine tatile çıkcaz gerçi tın ben memnun değilim asıl sorun o

Doktora ulaşabildim nihayet ve aynen şunu dedi. Ama tekrar soru sorma imkanım olmadı.

''Hirsutismus olan bayanlarda androjenizm nedeniyle göğüs gelişimi yeterli olmayabilir..''

Artık nedenini buldum nihayet buldum kızlarr

İlaçlarla artık androjen hormonum(erkeklik) bastırılmaya başlandığına göre sizce de göğüslerim büyür mü? Telkinle göğüs uçlarımın geliştiğini hissetmiştim zaten ama ben düzensiz dinlediğim için eskiye döndüler diye düşünmüştüm.Meğersem memişlerim hormonlarla savaş içerisindeymiş .. :44:

selam kızlar nasılsınız. ben uzun süredir gelemiyorum. sayfalar almış başını gitmiş, takp edemedim haliyle. bugün 21.günümdü. bitirdim telkini. ama ara vermeden devam etsem mi acaba diyorum. çünkü büyümeden o kadar memnunum ki anlatamm. hayatım boyunca kendime güvenim hiç bu kadar tam olmamıştı. inanamıyorum, bu göğüslerin benim olduğuna, böyle kalacağına inanamıyorum. ama harika bişey bu telkin. büyüdü ve büyümeye devam ediyorrrrr

canım bende hiç yok değil ama hiçe yakın nerdeyse Maşallah diyiim ben bunu önceden farketmedim ama üniversiteden beri yeşil çay içtiğim için olduğunu sonradan anladım ben 32 yaşındayım ve olsa bende olurdu o kadar da dikkat etmiyorum yok kafeinsiz içmeyeyim yok tuzsuz yemeyeyim tamamen sebze meyveyle besleneyim vs vsl... yeşil çayın gerçekten selülit yapmamamda etkisi oldu içebilirsen iç derim bi de şimdi bunları yazarken aklıma geldi arkadaşım kardeşine selülitli bölgelerine kayısı yağıyla masaj yaptırmıştı sıkı bir şekilde ve çok az seferde geçmeye başlamıştı onu da muhakkak dene

17yimmm kızlar benimkiler atağa kalktılar sanki her gün daha bi dolgun göğüslerle uyanıyorum gerçi kolay değil tam 15 gün uyudular resmen hiç bir kıpırtı yoktu bu gün 19. günüm ve çoook mutluyumm

15 gün uyudular mı hiiiiç bi gelişme olmadı yaniii bnm de bugunlerde uykudalar kendilerine ulaşılamıyor

Son düzenleme:

büyüdüğünü görmek acayip güzel bir duygu. Desteksiz 80 oluncaya kadar bu duygunun sürmesi dileğiyle... (kendim içindi bu )

15 gün uyudular mı hiiiiç bi gelişme olmadı yaniii

evet canım 15 gün boyunca ne ağrım sızım oldu ne de en ufak bi dolgunluk ama son 4 gündür öyle bi atağa geçtiler ki anlatamam sol taraf aldı başını gidiyo hergün ayrı bi şekle giriyo bi gün üçgen bi gün yusyuvarlak ertesi gün yayılmış cıvımış falan görüyodum sağ taraf garibim daha onun kadar dolgunlaşamadı ama solun izinden gidiyo yawaş yawaş.. ben etkisini en geç görenlerdenim sanırım 21 gün bitti sayılır daha yeni yeni bişeyler oluyo anlayacağın

hmm olsun canm geç olsun güç olmasın bak ne güzel almışsın sonucunu hep böyle devam eder inşallah tatlım:107:

cnm bı hafta ara ver mutlaka korkma sonmuyo yanı artık o dolgunluk senın cnmama ara vermekde gereklı zıhnın dınlensın hem hemde daha faydası oluyo cnm sureklı emırler yagdırıyosun musade et de gerceklestırsın bılınc altın ok

cnm vıdeo supermısssss ama ben popodan ıstıyorum boyle gıtsın gobegım yok cunku oyle senın adına da coook sevındım tatlım devamı gelıyo suphen olmasın cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…