benim de göğüslerim çok küçük ve tüylenme sorunum var ama kıl şeklinde diil..Doktora gittim her şey normal çıktı anlamadım..Doğum kontrol hapı vermişti 6 ay kadar kullandım,bi faydası olmadığı için bıraktım..:44:
Kızlar ben selülitlerimi hiç bir zaman dert etmedim ki 2 yada 3 sene önce sevgülücügüm tatilde selilütlerin artmış demişti bende olablir rahatsız mı ediyo dedim hayır sadece bayanların ortak sorunu diye biliyorum dedi bende sonuçda podyuma çıkmıcam dedim beğenmiyosan ahanda kapı demiştim konu kapanmıştı
Ama şimdi ben çok rahatsız olmaya başladım sanırım taaaa ayak bileklerime kadar selülit var ki benim bacaklarım biraz kalındır yani düzgün ama kalın sanırım o yüzden daha çok selülitim var. Uzun lafın kısası;
bu site içerisinde bana önerebileceginiz etkili sonuç almak için bir başlık varmıdır
1,5 ay sonra yine tatile çıkcaz gerçi tın ben memnun değilim asıl sorun o
17yimmmkızlar benimkiler atağa kalktılar sanki her gün daha bi dolgun göğüslerle uyanıyorum gerçi kolay değil tam 15 gün uyudular resmen hiç bir kıpırtı yoktu bu gün 19. günüm ve çoook mutluyumm
17yimmmkızlar benimkiler atağa kalktılar sanki her gün daha bi dolgun göğüslerle uyanıyorum gerçi kolay değil tam 15 gün uyudular resmen hiç bir kıpırtı yoktu bu gün 19. günüm ve çoook mutluyumm
15 gün uyudular mıhiiiiç bi gelişme olmadı yaniii
büyüdüğünü görmek acayip güzel bir duygu. Desteksiz 80 oluncaya kadar bu duygunun sürmesi dileğiyle... (kendim içindi bu)
kızlar bu videoyu izleyin hepimizin beklediği gelişim bu sanırım
Göbek yağlarını kontrol edebilseydik [HQ], Göbek yağlarını kontrol edebilseydik [HQ] videosu, Göbek yağlarını kontrol edebilseydik [HQ] facebook videosu, Göbek yağlarını kontrol edebilseydik [HQ] videoları izle - Facebook Tr
aman allahıım koptum resmen bu ne böleevalla süper bişeymiş gerçekten böyle olabilseydi ya:97::86::90:
evet canım 15 gün boyunca ne ağrım sızım oldu ne de en ufak bi dolgunluk ama son 4 gündür öyle bi atağa geçtiler ki anlatamam sol taraf aldı başını gidiyo hergün ayrı bi şekle giriyo bi gün üçgen bi gün yusyuvarlak ertesi gün yayılmış cıvımış falan görüyodum sağ taraf garibim daha onun kadar dolgunlaşamadı ama solun izinden gidiyo yawaş yawaş.. ben etkisini en geç görenlerdenim sanırım 21 gün bitti sayılır daha yeni yeni bişeyler oluyo anlayacağın
ne güzel olurdu dmi canım yaa hiç uğraşmazdık valla
kızlar bu videoyu izleyin hepimizin beklediği gelişim bu sanırım
Göbek yağlarını kontrol edebilseydik [HQ], Göbek yağlarını kontrol edebilseydik [HQ] videosu, Göbek yağlarını kontrol edebilseydik [HQ] facebook videosu, Göbek yağlarını kontrol edebilseydik [HQ] videoları izle - Facebook Tr
cnm bı hafta ara ver mutlaka korkma sonmuyo yanı artık o dolgunluk senın cnmselam kızlar nasılsınız. Ben uzun süredir gelemiyorum. Sayfalar almış başını gitmiş, takp edemedim haliyle. Bugün 21.günümdü. Bitirdim telkini. Ama ara vermeden devam etsem mi acaba diyorum. çünkü büyümeden o kadar memnunum ki anlatamm. Hayatım boyunca kendime güvenim hiç bu kadar tam olmamıştı. Inanamıyorum, bu göğüslerin benim olduğuna, böyle kalacağına inanamıyorum. Ama harika bişey bu telkin. Büyüdü ve büyümeye devam ediyorrrrr
17yimmmKızlar benimkiler atağa kalktılar sanki her gün daha bi dolgun göğüslerle uyanıyorum gerçi kolay değil tam 15 gün uyudular resmen hiç bir kıpırtı yoktu bu gün 19. Günüm ve çoook mutluyumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?