EVET CNM COOOK ISE YARIYO HEMDE HIPNOZ DEGIL TELKIN BU DAHA FARKLI CNM BOY ICIN ZATEN VAR BU LINKDEhttp://www.kadinlarkulubu.com/hicbi...mak-icin-telkinli-ses-dosyasi.html#post188582
Kızlaaaaar ben geldiim.Nezim rekor kırdım bilmem farkında mısınNasılsınız?Nasıl gidiyor?
kac kısı dınlıyoruz telkını onu anlamak ıcın herkes bı sayı artırarak yazıyo mesela en son18 de kalmıs cnmNe sayısı canım?:44:
Merhaba Bayanlar.Benim tam bir ay sonra düğünüm var ve göğüslerim çok küçük ne yazıkki:2: Bende sizler gibi büyütmek istiyorum.Bana yardımcı olabilirmisiniz ilk önce ne yapmam gerekiyor...Ses dosyasını nereden indireceğim??Birde bu birinci ikinci ücüncü ne oluyor???İnanın okudum ama pek birşey anlamadım ben
bır ayda cok bısey olmaz ama suankı halından daha da ıyı olur cnm zamanla buyuyo cunku evlendıkden sonrada devam eder buyume ama keske daha once baslamıs olsan dugune kadar baya fark ederdı ama yınede bır ayda da bıseyler olur senı mutlu edecek cnm bız 21 gun boyunca en az 6 en cok 10 saat olmak uzere gunluk bu telkını dınlıyorz ve buyuyo goguslerımız herkes olumlu sonuclar alıyo cnm az yada cok ıkıncı ucuncu dınleyenler yanı kac kısı dınleyen var bunu anlamak ıcın cnmtelkını ılk sayfada kı ılk lınke tıkla cnm acılan sayfanın en asagısına ın yavas ındır yazan yere bas bekle sonra dogrulama kutucugu cıkıyo aynısını yaz submıte bas bekle sonra download start now yazan yere bas ıner hıc gun atlamayacaksın cnm 21 gun boyunca 21 gun sonra bı hafta ara verıp ıkıncı kez 21 gun daha dınlıyoruz bız
Merhaba kızlarr ben artık büyümesine bilmemnesine bakmıyorum ikinci 21e başladım takıyorum kulaklığımı dinliyorum telkinimi takip etmiyorum nooldu diye arada büyüdüklerini hayal ediyorum, artık gözümde canlandırabiliyorum ve büyükmüşler hissini de yaşayabiliyorumbugün gerilme var göğüslerimde henüz ağrı sızı başlamadı ama belki benim de ağrımadan büyür bonbon şekerinin olduğu gibi..
paticik çoğumuzda belki hepimizde oldu öyle sönmüş gibi görünüyor ama sonra bi gösteriyorlar kendilerini meğer ne kadar büyümüşler diyoruz, ben biraz o yüzden de bakmıyorum, bu ikinci 21in sonlarına doğru artık sönme olmadan büyümeyi sürdüreceklerine inanıyorum ve sabırla o anı bekliyorum telkinimi dinleyip
Çokkkkk sağol canım benimmmbi sorum daha var linkin adı ne ??? Hemen indirip başlamak istiyorum bendeee
cnm yazıyoruz ya bu bolumun ılk sayfasını oku ıste orda kı ılk lınke tıkla ok zaten ıcerıgı de var sozlerı yanı onlarıda oku hembencede basla dugune bı hafta kala bıtmıs olur o da zaten dınlenme suren olur zor olur zaten dugun haftası dınlemek cnm bugun basla yanı bıde gunde bı ıkı tane hurma ye cnm proteın agırlıklı beslen ılk sayfada metınde de gecıyo yedıklerımız ıctıklerımız onemlı et sut yumurta proteın onemlı cnm
Tamam tatlım yardımların için teşekkürler...Hergün gelişmeleri bildiririmmmm. Herkese kolay gelsinnnnnnn:92:
Cıvıma toparlanmaya başladı, sanırım yarın dolgunluk var hissediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?