Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Kızlaaaaar ben geldiim.Nezim rekor kırdım bilmem farkında mısınNasılsınız?Nasıl gidiyor?

vişnereçeliiiiiii hoş geldiinnn özlettin valla dün seni düşünüyordum ya vişnereçeli de yok nereye kayboldu diye iyi olmuş gelmişsin. valla kızlar burda birbirimizden sorumlu hissetmeye başladık bağlılık oluştu ne hoş bir gelmese meraklanmaya başlıyoruz artık
canım ben özel mesaj ayarlarını tam bilmiyorum ama ben de sana özelden bişeyler sormayı tasarlıyordum şimdi bakarım kimden mesaj alıyorum alamıyorum diye

Merhaba kızlar umarım hepiniz iyisinizdir. Uzun zamandır giermedim maşallah 100 sayfa okumam gerekcek. Kısaca özetlermisiniz sizdeki gelişmemeleri? Benim ilk 10 gün süperdi sonra adetimle birlikte fıssss söndüler. İlginç olan adetten önce şişerlerdi biraz ama bu kadar ilk defa şişmişlerdi resmen füze gibi olmuşlardı. Bügün 16. günüm. Dinliyorum ama pek bi gelişme yok birazcık büyüme var. E kolay diil dimi vücüdumuz resmen yeni hücreler üretecek diye kendimi motive ediyorum. Umuyorum yani. 21 günün bitmesine az kaldı. İnşallah o zaman olumlu gelişmelerden bahsedebilirim size.

Merhaba kızlarr ben artık büyümesine bilmemnesine bakmıyorum ikinci 21e başladım takıyorum kulaklığımı dinliyorum telkinimi takip etmiyorum nooldu diye arada büyüdüklerini hayal ediyorum, artık gözümde canlandırabiliyorum ve büyükmüşler hissini de yaşayabiliyorum bugün gerilme var göğüslerimde henüz ağrı sızı başlamadı ama belki benim de ağrımadan büyür bonbon şekerinin olduğu gibi..

paticik çoğumuzda belki hepimizde oldu öyle sönmüş gibi görünüyor ama sonra bi gösteriyorlar kendilerini meğer ne kadar büyümüşler diyoruz, ben biraz o yüzden de bakmıyorum, bu ikinci 21in sonlarına doğru artık sönme olmadan büyümeyi sürdüreceklerine inanıyorum ve sabırla o anı bekliyorum telkinimi dinleyip

Merhaba Bayanlar.Benim tam bir ay sonra düğünüm var ve göğüslerim çok küçük ne yazıkki:2: Bende sizler gibi büyütmek istiyorum.Bana yardımcı olabilirmisiniz ilk önce ne yapmam gerekiyor...Ses dosyasını nereden indireceğim??Birde bu birinci ikinci ücüncü ne oluyor???İnanın okudum ama pek birşey anlamadım ben

bır ayda cok bısey olmaz ama suankı halından daha da ıyı olur cnm zamanla buyuyo cunku evlendıkden sonrada devam eder buyume ama keske daha once baslamıs olsan dugune kadar baya fark ederdı ama yınede bır ayda da bıseyler olur senı mutlu edecek cnm bız 21 gun boyunca en az 6 en cok 10 saat olmak uzere gunluk bu telkını dınlıyorz ve buyuyo goguslerımız herkes olumlu sonuclar alıyo cnm az yada cok ıkıncı ucuncu dınleyenler yanı kac kısı dınleyen var bunu anlamak ıcın cnm telkını ılk sayfada kı ılk lınke tıkla cnm acılan sayfanın en asagısına ın yavas ındır yazan yere bas bekle sonra dogrulama kutucugu cıkıyo aynısını yaz submıte bas bekle sonra download start now yazan yere bas ıner hıc gun atlamayacaksın cnm 21 gun boyunca 21 gun sonra bı hafta ara verıp ıkıncı kez 21 gun daha dınlıyoruz bız

Son düzenleme:

Çokkkkk sağol canım benimmm bi sorum daha var linkin adı ne ??? Hemen indirip başlamak istiyorum bendeee

en ıyısını yapıyosun tatlım emın olcok uzerıne dusmemek gerek kafayı da takmamak gerek gunluk ıslere yogunlasıp arada bı kontrol etmek gerek yoksa zaman gecmıyo kızlar olabılır agrısız da buyuyo keske benımde oyle olsaydı agrılar bazen sıddetlı oluyo ayrıca ust tarafların agrısı oyle pıs kı kemıkler de batıyo gıbı oluyo ara ara altların agrımasından farklı cnm yaa bende artık eskısı gıbı sonme cok yok cnm gayet guzel sekılde devam edıyo moralım gayet yuksek demekkı zamanla oluyo yanı

Çokkkkk sağol canım benimmm bi sorum daha var linkin adı ne ??? Hemen indirip başlamak istiyorum bendeee

cnm yazıyoruz ya bu bolumun ılk sayfasını oku ıste orda kı ılk lınke tıkla ok zaten ıcerıgı de var sozlerı yanı onlarıda oku hem bencede basla dugune bı hafta kala bıtmıs olur o da zaten dınlenme suren olur zor olur zaten dugun haftası dınlemek cnm bugun basla yanı bıde gunde bı ıkı tane hurma ye cnm proteın agırlıklı beslen ılk sayfada metınde de gecıyo yedıklerımız ıctıklerımız onemlı et sut yumurta proteın onemlı cnm

Tamam tatlım yardımların için teşekkürler...Hergün gelişmeleri bildiririmmmm. Herkese kolay gelsinnnnnnn:92:

kızlar hanı dıyoruz yaa ıste vucudumuzdakı dıger bolgelerden yaglar goguslere gıdıyo dıye bende bacak ve popoda oluyo bu olay ve kasınmayla bırlıkde acıda oluyo sızde de varmı boyle bı durum cıddı cıddı kasınıyo bı bolge sonra acıyo orası zayıflamak ıcın spor yapmısdım kosu o zamanda aynı sey olmusdu acıyla beraber kasıntı

Cıvıma toparlanmaya başladı, sanırım yarın dolgunluk var hissediyorum

alıs artık cnm sureklı degısımler olacak goguslerınde allahdan cabuk toplanıyolar demı cıvık cıvık dolasmak zorunda kalmıyoz hadı bakalım yenı dolgunluk olunca yazarsın artık cnm

parfait rica etsem sigarayı bırakmak içinde telkinli ses dosyası hazırlayabilirmisin.Sigarayı bırakıyım sonra göğüslerimi büyütcem:))))

Benim göğüsler fora büyüyor çok şükür. 3 aya kadar baya bir değişim olacak, olur inşallah.

Memişlerim dik büyüyor artık. Üstlerinde yağlanma da var. Biraz belli oluyor. B
üyük görüntü ortaya çıkıyor yavaş yavaş.

Ama boynum ve dallarıma ara ara çok şiddetli ağrı giriyor ya. Baya acıyor.. (

Son düzenleme:
merhaba kızlar
uzun zamandır konuyu takip ediyorum. müziği dinliyorum 2. 21 deyim hattaa :) ama işlerin yoğunluğundan buraya takılıp kalmaktan korktum açıkçası. bazen sizin yorumlarınızı okumak için bile baya zaman harcıyordum eğer bide yazışmaya başlarsam yandım diyordum. ama bugün hastayım evde yatıyorumm dileğimce yazabilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…