evet cnm benımde en begendıgım o vardır 80 d bencede tatlım zaten bende boyle ıstıyorum bak yandan boyle Eki Görüntüle 202984 dursun onden de boyle dursun super olur valla
Eki Görüntüle 202985 dıger resımdekı de guzel de bence kucuk bıraz cnm yaakarar veremıyo ınsan
parfait rica etsem sigarayı bırakmak içinde telkinli ses dosyası hazırlayabilirmisin.Sigarayı bırakıyım sonra göğüslerimi büyütcem:))))
bunlardan bende bir çift istiyorum üstekinin biraz büyügü alttakinin biraz küçüğü yok yok alltaki gibi olsun yadaa üsttekii ımm yadaaa ikisini arası bişi işte öle olsun istiyorum olcak da biliyorum. düm düz olmak istemiyorum özelliklede yatınca yaayazın rahat rahat güneşlenmek istiyorum
sana oyle gelmıyo cnm buyuyolar ıstedolgunluk kaybolmuyo cnm merak etme moralını bozma enı genıslıyo sanırım sureklı degısım halınde olmaları gayet normal merak etme ayrıca yaglanma olmadıgını nerden cıkardın bunu anlamadım
kizlar benim gögüs ucumun cevresi bu fotografta ki gibi genis yani..
normal mi buuu sizce lütfen bisey söyleyin ?
Benden önce biri daha yazsın ben öyle yazıcam 23 olmak istiyorumkızlarrrrrr lutfenn sıralamayı takıp edın ve kacıncı numara yazılmıssa en son bı ekleyıp yazın yaa kımse yazmıyo ama:26: melıs cnm herkesın vucut yapısına gore haklısın ama bende fena olmaz yanı boyle gogus ucu degısık oluyo cnm kısıden kısıye degısıyo aman zaten cocuk emınce ılerde buyuyodahada dısa cıkıyo
anladım tatlım bazılarında oluyo hamılelerın kı mesela cok genıs oluyo o kahverengı kısım emzıren annelerın falanda oyle benım normal yanı oyle yayılmıs sekılde degıl o kısım ama kısıden kısıye degısıyo ıste tatlım normal yanı
nez canim ben gögüs ucunu direk degil de onun cevresini demek istedim
ne bilim böyle bende civima gibi birsey yok ,, bazen cok güzel yuvarlak ve sertler... o yüzden yanii
normal cnm, benimde buna benziyor
Benden önce biri daha yazsın ben öyle yazıcam 23 olmak istiyorumNe kadan gıcığım di mi Bu gece başlıyorum çünkü dinlemeye...
Benim göğüslerim nezin eklediği 1.fotodaki gibi olsun yeter çok bişeyde gözüm yok benim:)Allah hepimize önce sağlık versin,nasılsa popişler küçülür memişler büyür
canim benim orta boy olsun dimiinsaAllah bonbonsekerim insaAllah diledigin büyüklüge kavusursun..
bir soru daha sormak istiyorum..
icinizde bu dogal yöntem etki göstermezse estetik düsünenler var mi?
kizlar benim gögüs ucumun cevresi bu fotografta ki gibi genis yani..
normal mi buuu sizce lütfen bisey söyleyin ?
nez canim ben gögüs ucunu direk degil de onun cevresini demek istedim
kızlar ust tarafın buyumesını ıstıyonuz ıyı hosda bı bılsenız agrısınıgerılınce hareket edınce bıle acıyo valla
ıkıncı 21ın son haftasına gırmek uzereyım cnm senınde az kaldı demekkı ustler ıcınbüyüsünlerde ağrısına razıyım valla yeterki büyüsün benim minnoşlarım
artık bi atağa geçsinler yaaaa uff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?