Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

canim bu tarz meme kilomu ve boyumu düsünecek olursam bende büyük durur gibime geliyor

ama bu müthis bence

bu arada ortanca resimde gögüs uclarida görünyüordu..

kizlar gögüs ucunda da hep farkli farkli sekiller oluyor.. sizinkiler nasil?

benim cünkü yuvarlak biraz genis gibime geliyor yahuuu buda beni düsündürtüyooor normal biseymi sizcee

Son düzenleyen: Moderatör:

bunlardan bende bir çift istiyorum üstekinin biraz büyügü alttakinin biraz küçüğü yok yok alltaki gibi olsun yadaa üsttekii ımm yadaaa ikisini arası bişi işte öle olsun istiyorum olcak da biliyorum. düm düz olmak istemiyorum özelliklede yatınca yaa yazın rahat rahat güneşlenmek istiyorum

canim benim orta boy olsun dimi insaAllah bonbonsekerim insaAllah diledigin büyüklüge kavusursun..

bir soru daha sormak istiyorum..

icinizde bu dogal yöntem etki göstermezse estetik düsünenler var mi?

kızlarrrrrr lutfenn sıralamayı takıp edın ve kacıncı numara yazılmıssa en son bı ekleyıp yazın yaa kımse yazmıyo ama:26: melıs cnm herkesın vucut yapısına gore haklısın ama bende fena olmaz yanı boyle gogus ucu degısık oluyo cnm kısıden kısıye degısıyo aman zaten cocuk emınce ılerde buyuyo dahada dısa cıkıyo

kizlar benim gögüs ucumun cevresi bu fotografta ki gibi genis yani..
normal mi buuu sizce lütfen bisey söyleyin ?

nez canim ben gögüs ucunu direk degil de onun cevresini demek istedim

Son düzenleyen: Moderatör:

ne bilim böyle bende civima gibi birsey yok ,, bazen cok güzel yuvarlak ve sertler... o yüzden yanii

Benden önce biri daha yazsın ben öyle yazıcam 23 olmak istiyorumNe kadan gıcığım di mi Bu gece başlıyorum çünkü dinlemeye...
Benim göğüslerim nezin eklediği 1.fotodaki gibi olsun yeter çok bişeyde gözüm yok benim:)Allah hepimize önce sağlık versin,nasılsa popişler küçülür memişler büyür

Son düzenleme:

anladım tatlım bazılarında oluyo hamılelerın kı mesela cok genıs oluyo o kahverengı kısım emzıren annelerın falanda oyle benım normal yanı oyle yayılmıs sekılde degıl o kısım ama kısıden kısıye degısıyo ıste tatlım normal yanı
ne bilim böyle bende civima gibi birsey yok ,, bazen cok güzel yuvarlak ve sertler... o yüzden yanii

cnm merak etme oda olur hem yaglanmayı elımızle dokununca anlıyoruz daha cok yan yatıp tutunca ust kısmlar lıf lıf yaglanmıs resmen dıyoruz sende de vardır emın ol

ayy herkes okuyup gecıyo kımse demıyo yaa offfffff ılla 23 olacam dıyon yanı bekle ozaman 22 yı yazan bırı cıkar elbet tatlım ayy agzından bal damlıyo cnm yaa aynen dengelensın demı ama bencede yaa bu resımdekıler cook guzel

canim benim orta boy olsun dimi insaAllah bonbonsekerim insaAllah diledigin büyüklüge kavusursun..

bir soru daha sormak istiyorum..

icinizde bu dogal yöntem etki göstermezse estetik düsünenler var mi?

ben liseyıllarında çok takmıştım kafaya ünide alıştım mı ne artık kabullenmiştim hiç birşey denemedim kendi haline bıraktım büyütmek için ilk defa bu telkini dinleyerek başladım ki allahtan olumlu sonuç alıyorum. alamasamda saglık olsun derim. gerçi bıçak altına yatmaya cesaretim olsa yaptırırdım. ama yaptırmak yetmiyor ki birde sonrası var risk heran bişi olcak korkusu yok kayanlar yok patlayanlar yok yeniletenler yok geri çıkartanlar

kizlar benim gögüs ucumun cevresi bu fotografta ki gibi genis yani..
normal mi buuu sizce lütfen bisey söyleyin ?

benim koyu kısım bu kadar bile değil sanırısam anneme çaktırmadan tşorttümü sündürüp baktımda o dar yok yani benm zaten gögüs ucumda küçük öncelri içindeydi üşürsem çıkardı şimdi yine kendini gösteriyo.

kızlar ust tarafın buyumesını ıstıyonuz ıyı hosda bı bılsenız agrısını gerılınce hareket edınce bıle acıyo valla

ben 22 olurum dinlemeye başlamıştım ama bıraktım sınavlarım vardı tekrar başlıcam dinlemeye kızlar buarada muhteşem yüzyılı izleyen var mı hürremin göğüsleri gözüme gözüme giriyo yaa

Son düzenleme:
büyüsünlerde ağrısına razıyım valla yeterki büyüsün benim minnoşlarım

artık bi atağa geçsinler yaaaa uff
ıkıncı 21ın son haftasına gırmek uzereyım cnm senınde az kaldı demekkı ustler ıcın ama altlar gıbı olmuyo ustlerın dolması cıdden yaa agrısı her an var yanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…