hımm zaten kucukse popo o kotu ıste cnm ben o konuda avantajlıyım allahdan gobegım yok normalde ama ara ara cıkıyo boyle ıste gobekde toplanıyo yaglar sanırım once asagıdan yukarıya dogru cnmHmm anladım canım. Demek ondan benm popom küçüldü. Dümdüz oldu nerdeyse inanamazsın.
Bir de şu göbekten gitse iyi olacak.
Bende pekmez-yoğurt, sebze-meyve yemeye zorluyorum kendimi.
hımm zaten kucukse popo o kotu ıste cnm ben o konuda avantajlıyım allahdan gobegım yok normalde ama ara ara cıkıyo boyle ıste gobekde toplanıyo yaglar sanırım once asagıdan yukarıya dogru cnm
bende azcık popo var ama zaten hiçbi kaşınma hiçbişe yok hala bendebide kızlar moral bozmak gibi olmasın ama anatomik olarak yağların aşağıdan yukarıya gibi yer değiştirmesi mümkün değil, bide büyüme hormonu salgılanıyomuş ya biz ergenlikte popoya kilo almamışmıydık :44:
bılmıyorum cnm ılk basta yayıldı popom bende dedım kı eyvah buyuyo ama kasıntı oldu falan sonra gerı toplandı yanı bacaklarımda oyle cok kasınıyo hatta acı gıbı yanma gıbı oluyo sonra gecıyo cnm bı ara gevsıyo cıvıyo sonra duzelıyo o yuzden oyle dusunuyoruz kımde yag nerde fazlaysa belkı ordan gıdıyo goguslere bılmıyorum senın belkı popodan gıtmez cnm
kızlar yüzümü ve döşümü yağ bezeleri bastı,istila resmen..amma memeciklerim de büyüyo
aynen cnm yaa yok ılk basta oyle dedım genıslemısdı bı ara yayıldı popom ama sonra kasıntılar falan oldu gerı toplandı yanı bende anladım kı yaglar goguse gıdıyoiçin rahat olsun canım, büyüseydi benimki büyürdü, aksine 2 kilo falan verdim bile üstüne
cnm cm olarak olcum yapmıyorum cunku sacma gelıyo bana hatta cmler gerılemısdı benım cnm cunku bos bos cm olusmusdu en son 98 den 95cme dusmusdu ama sımdı cok sukur dolu dolu buyuyo cmlerde tam manasıyla doldukdan sonra olur suan 75 var cnm ama eskıden bedenım bıle yokdu eger 70 dıye bı sey varsa oyleydı yanı ama sımdı hem dolgunlasdı hem enı genısledı masallah valla cook guzel ılerlıyo buyumevalla giderse fena olmaz hani :86: bide canım senin ölçün kaçtan kaça çıktı
bende sıvılce oldu sadece cnm ama yaglandık ıyıce yaakızlar yüzümü ve döşümü yağ bezeleri bastı,istila resmen..amma memeciklerim de büyüyo
cnm bacaklarında agrı mı var acı mı eger acı ve kasıntı varsa ordan da yaglar yukarı gıdıyo ama sızı varsa gecenlerde bacak agrısından uyuyamadım bı gece oyle deyım yanıBenim bir de bacakalrım gerçekten sızlıyor ya. Acı veriyor resmen.
Bir bacak, bir dallarım çok feci arğrılar giriyor ara ara ya. Zorlanıyorum bazen.
Ama şükür...
2. 21rin 3 günündeyim sanırım 4 de olblir sabah akşam gece gündüz dinliyorum ama sanki harç bitti yapı paydos gibiler
o yüzdendir ki moral bozukluğu devam ediyor yumusacık oldu cıvıdılar gitti diklik miklik kalmadı gecende böle olmuştu sonra dolgunlaşmıştı ama kaç gün sürmüştü bu cıvıklık bilmiyorum benim nerden baksan 5 gündür bölesivilcelerimde çıkmaya devam edio yüzümde olumsuz düşünmek istemiyorum ama olumlu bişi yazsam kendimi kandırıyomuşum gibide hissediyorum. büyücik dimi ama yaaa büyüsün lütfen yaaaaaaa :18:
cnm cm olarak olcum yapmıyorum cunku sacma gelıyo bana hatta cmler gerılemısdı benım cnm cunku bos bos cm olusmusdu en son 98 den 95cme dusmusdu ama sımdı cok sukur dolu dolu buyuyo cmlerde tam manasıyla doldukdan sonra olur suan 75 var cnm ama eskıden bedenım bıle yokdu eger 70 dıye bı sey varsa oyleydı yanı ama sımdı hem dolgunlasdı hem enı genısledı masallah valla cook guzel ılerlıyo buyume
canım merak etme benim neredeyse 10 gün boyunca hiç bişi yoktu. 10. gününden sonra bi daha atak yaptılar. için rahat olsun onlar içten içe çalışmaya devam ediyor. ve bi tavsiyem olacak tabi bu herkes için. gece yatmadan önce 1-2 çay kaşığı çörek otu yiyin. ben çiğneyince acı oluyo diye biraz dövdüm öyle yutuyorum. sabahına gene atağa geçiyolar deneyin görün
ben bılıyodum cnm zaten peygamber efendımız de demıs ölümden baska her derde deva dıye ne yapalım bunuda ekleyelım mı kızlar lısteyesadece çörek otuyla ilgili bilgiler içeren bir site buldum: Çörek Otu
bu kadar faydalı bir şey olduğunu bilmiyordum açıkçası...
ben bılıyodum cnm zaten peygamber efendımız de demıs ölümden baska her derde deva dıye ne yapalım bunuda ekleyelım mı kızlar lısteye
sımdı bı cay kasıgı yedım vallahehe oluuuurr...
sabahları zaten keten tohumu içiyodum, bunu da döver yanına katarım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?