Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

Ayy sorma bende seyrediyorum,reklam aralarında geliyorumAz önce benim de gözüme çarptı kılzara söyliyim demiştim,ne hallere düştük yahu,gözümüz başka hatunların göğüslerinde
vısne recelıııııııııııı 23u kapsınlarda gor
Höööyttt,kaptırır mıyım sence ben23 beniiiiiimDizi başladı reklam arasında laf yetiştirmeye gelirim yine

bende 24 ü aldım ozaman ilk dinlemeye başlayanlardanım oysaki
sitede banı yiyince böle oldu

yaa senın aslında benden hemen sonra 2. falan olman gerekırdı bı ban nelere patladı goruyomusun sen bakalım daha kaca kadar cıkacak merak edıyorum dınleyen kac kısı olacaz

yaa senın aslında benden hemen sonra 2. falan olman gerekırdı bı ban nelere patladı goruyomusun sen bakalım daha kaca kadar cıkacak merak edıyorum dınleyen kac kısı olacaz

neyse canım sağlık olsun:)
bende merak ediyorum bayada fazlaymışız...........

Benim sadece ilk dinlemeye başladığımda ağrım oldu, onun dışında hiç ağrım yok, ama büyüme var hissediyorum.. Neden ki acaba

neyse canım sağlık olsun:)
bende merak ediyorum bayada fazlaymışız...........
50yı gecerız bu gıdısle ayrıca gızlıden dınleyenlerde yazsın lutfen kacak dınlemek yok korsan telkıne hayır parfaıt gelınce cok sasıracak bence off oda gelseydı artık:26:

25im kızlar. bu arada kimse cevap vermedi ya 1 hafta ara vermesem 3 4 gün verdim ara.başlasam 2. 21e olurmu kızlar?illa 1 hafta aramı lazım

kız reklamlarda kısa artık 1 sayfa okumadan başlıoki dizi

25im kızlar. bu arada kimse cevap vermedi ya 1 hafta ara vermesem 3 4 gün verdim ara.başlasam 2. 21e olurmu kızlar?illa 1 hafta aramı lazım

bız oyle yaptık cnm zıhnın dınlensın yanı bı haftalık arada hem bu sekılde uygulanıyomus 21gun dınleyıp bır hafta ara vererek ıkıncı 21 e devam edılıyomus telkınler

benim bugün ilk 21 bitti. 1 hafta ara verip 2.ye başlicam kesinlikle. Çünkü bu gelişmeye inanamıyorum. o dolgunluk gitmiyor dimi bi daha şaka gibi yaa. Resmen ergenlik dönemine döndüm ya. Acıyo, dokunamıyorum falan ama desteksiz 75 oldum vce çoookkk mutluyummm... darısı tüm büyütmek isteyenlerin başına inşallahhhh....

sevıncden cosmussun cnmyok gıtmıyo korkma dahada yenı dolgunluklar eklenıyo hattazamanla buyuyo ıste cnm bencede ıkıncı 21 sart

aaaa evettt tsk nez cnm

Reklam arasıKızlarrr ya benim göğüs uçlarımın çevresinde böyle minicik bi kaç tane sivilce gibi de değil de hani biraz sıksam hafif yağ çıkacak gibi şeyler var.Öyle olan var mııı:97:Yeni değil ama hep varlar da sorayım dedim.

ben bılıyodum cnm zaten peygamber efendımız de demıs ölümden baska her derde deva dıye ne yapalım bunuda ekleyelım mı kızlar lısteye

benim arkadaşım her gün bir çay kaşığı çörek otu yiyordu ve göğüslerinin büyüdüğünü söylemişti, ben de başladım o hevesle ama ben de bi değişme olmadı.. tabii şimdi telkinle beraber farklı durum, vücut ne varsa alıyor, deneyelim valla

sevıncden cosmussun cnmyok gıtmıyo korkma dahada yenı dolgunluklar eklenıyo hattazamanla buyuyo ıste cnm bencede ıkıncı 21 sart

coşmaz mıyım kız... 24yıldır bu anı bekliyorum demiştim ya telkin bitene kadar dokunmak, ellemek, kontrol etmek yok diye. telkin bitti. anam bi elledim, elimi avcunu dolduruyo. İşte dedim MEME BU!!! zafer benimdir...

sevindim o zaman :76: ben bu 21 günü tamamlıyım da ikisini bir dinleyebilirsem dinlerim ama boy uzatma telkini kaldırılmış sanırım bulamıyorum ben canım ya

kızlar ikisi de vücutla ilgili olduğu için ben tavsiye etmiyorum çünkü vücut yorulur yani hangi vitamin nereye gidecek, tamam ergenlikte büyüdük ama o zaman hem bi dolu büyüme hormonumuz vardı hem de vücut gerekli herşeyi üretiyordu, bence biri bitince diğerini yapın derim.. ben 3 tane karışık dinledim ama diğerleri soyuttu, maneviydi, vücudu etkileyen şeyler değildi diğer telkinler

bendede var canım daha öncede buraya yazdım ama kimse oralı olmadı deim bi bende var heralde ben bazen sıkıyordum içinden yağ gibi bişi çıkıyo sonra 1 ml 1mldir diye sıkmadım ama dayanamayıp bazen hala var mı diye baktıgımda farkediyorum tam gögüsün koyu yerinde böle küçük küçük kabarcık şeklinde dimi seninkilerde neden olcuyo acaba :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…