Ayy sorma bende seyrediyorum,reklam aralarında geliyorumben 22 olurum dinlemeye başlamıştım ama bıraktım sınavlarım vardı tekrar başlıcam dinlemeyekızlar buarada muhteşem yüzyılı izleyen var mı hürremin göğüsleri gözüme gözüme giriyo yaa
Höööyttt,kaptırır mıyım sence benvısne recelıııııııııııı 23u kapsınlarda gor
nezim numara en son kaçta kaldı canımm
en son 23 cnm vısnerecelı kaptı numarayı
bende 24 ü aldım ozaman ilk dinlemeye başlayanlardanım oysaki
sitede banı yiyince böle oldu
yaa senın aslında benden hemen sonra 2. falan olman gerekırdı bı ban nelere patladı goruyomusun senbakalım daha kaca kadar cıkacak merak edıyorum dınleyen kac kısı olacaz
50yı gecerız bu gıdısle ayrıca gızlıden dınleyenlerde yazsın lutfen kacak dınlemek yok korsan telkıne hayırneyse canım sağlık olsun:)
bende merak ediyorum bayada fazlaymışız...........
Ayy sorma bende seyrediyorum,reklam aralarında geliyorumAz önce benim de gözüme çarptı kılzara söyliyim demiştim,ne hallere düştük yahu,gözümüz başka hatunların göğüslerinde
Höööyttt,kaptırır mıyım sence ben23 beniiiiiim Dizi başladı reklam arasında laf yetiştirmeye gelirim yine
25im kızlar. bu arada kimse cevap vermedi ya 1 hafta ara vermesem 3 4 gün verdim ara.başlasam 2. 21e olurmu kızlar?illa 1 hafta aramı lazım
cnm bı hafta ara ver mutlaka korkma sonmuyo yanı artık o dolgunluk senın cnmama ara vermekde gereklı zıhnın dınlensın hem hemde daha faydası oluyo cnm sureklı emırler yagdırıyosun musade et de gerceklestırsın bılınc altın ok
cnm vıdeo supermısssss ama ben popodan ıstıyorum boyle gıtsın gobegım yok cunku oylesenın adına da coook sevındım tatlım devamı gelıyo suphen olmasın cnm
benim bugün ilk 21 bitti. 1 hafta ara verip 2.ye başlicam kesinlikle. Çünkü bu gelişmeye inanamıyorum. o dolgunluk gitmiyor dimi bi dahaşaka gibi yaa. Resmen ergenlik dönemine döndüm ya. Acıyo, dokunamıyorum falan ama desteksiz 75 oldum vce çoookkk mutluyummm... darısı tüm büyütmek isteyenlerin başına inşallahhhh....
anladım tatlım bazılarında oluyo hamılelerın kı mesela cok genıs oluyo o kahverengı kısım emzıren annelerın falanda oyle benım normal yanı oyle yayılmıs sekılde degıl o kısım ama kısıden kısıye degısıyo ıste tatlım normal yanı
cnm merak etme oda olur hem yaglanmayı elımızle dokununca anlıyoruz daha cok yan yatıp tutunca ust kısmlar lıf lıf yaglanmıs resmen dıyoruz sende de vardır emın ol
ben bılıyodum cnm zaten peygamber efendımız de demıs ölümden baska her derde deva dıye ne yapalım bunuda ekleyelım mı kızlar lısteye
yaa senın aslında benden hemen sonra 2. falan olman gerekırdı bı ban nelere patladı goruyomusun senbakalım daha kaca kadar cıkacak merak edıyorum dınleyen kac kısı olacaz
sevıncden cosmussun cnm yok gıtmıyo korkma dahada yenı dolgunluklar eklenıyo hatta zamanla buyuyo ıste cnm bencede ıkıncı 21 sart
sevindim o zaman :76: ben bu 21 günü tamamlıyım da ikisini bir dinleyebilirsem dinlerim ama boy uzatma telkini kaldırılmış sanırım bulamıyorum ben canım ya
Reklam arasıKızlarrr ya benim göğüs uçlarımın çevresinde böyle minicik bi kaç tane sivilce gibi de değil de hani biraz sıksam hafif yağ çıkacak gibi şeyler var.Öyle olan var mııı:97:Yeni değil ama hep varlar da sorayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?