ben 21.yim sanırım.bugün 11. günüm göğüslerim çok kötü ağrıyolar ve ağırlaştılar sanki yürürken falan zorlanıyorum sallanınca acıyolar çünkü,hele sırtüstü yatınca daha da kötü ağrıyor.ama sol göğsüm daha çok genişledi altları falan ,eşitlenir dimi ya korkuyorum :44: bide ben ikinci 21'i yapmayı düşünmüyorum boy uzatma telkinini dinlemek istiyorum çünkü eski haline dönmezler dimi? bide onu dinleyip yararını gören var mı yazarsanız sevinirim
aslında 21 gun yeterlı oluyomus cnm ama bız yınede ıkı kez yapalım dedık ama sen bılırsın ıkı telkını aynı anda da dınleyebılırsın evet yaa bende coook merak edıyorum boy uzatmayı deneyen yokmubelırtıler buyudugunu gosterıyo ıste cnm yok bırı buyuk bırı kucuk kalmıyo ıkısınde de etkı edıyo ancak aynı anda degıl cnm mutlaka oncelık bırınde oluyo sonra dıgerınde oluyo aynı seyler
sevindim o zaman :76: ben bu 21 günü tamamlıyım da ikisini bir dinleyebilirsem dinlerim ama boy uzatma telkini kaldırılmış sanırım bulamıyorum ben canım ya
vayy kizlar costurmussunuz ...bayadir takip edememistim su son 2 gündür okuyorum...
ben bi kac hafta önce birakmistim telkini,,, , neyseki 10 gün önce tekrar basladim ve bana mi ögle geliyor bilmiyorum ama, catali belirginlesti ve alt gögüs kismi da daha belirgin gibi,, sanki bide yaklastilar, 75 b tam dolduruyorum ..dolgunluk var ama arada bi kayboluyooo nereye gidiyosa,.. neyseki ise yagriyor.. yaglanma hic yok bende ya,, napcammmmmmmmmmmmmmmm ben
telkini uyurken de dinleyebiliyormuşuz sanırım dogru mu arkadaslar?
birinci 21 günde çok etkisini gördüm ikinciye basladım ama sızlama agrı fln olmadı hiç bi degisiklik yok neden acaba :97:
Aynen bende 2. 21rdeyim 3-4 gün oldu ama bişi yok cıvık cıvık duruyolar öle ama karıncalanma az da olsa var benm ilk 21 de 15 gün tık yoktu sonra birden karıncalar bastı veee dolgunlaşmaya başlamıştı şimdide öle olcak daha çok dolgunluk için daha çok cıvıklık diyorum sonrada süper memişlerimiz olcak beklemekteyiz
CNM ILK HAFTADAN SONRA ATAGA GECIYOLAR IKINCI 21DE BENIM OYLE OLDU YANI IKINCI HAFTAM BUGUN BITTI SON BI HAFTAM KALDI BAKALIM NASIL OLACAK SON HAFTANIN BITTIMINDEbirinci 21 günde çok etkisini gördüm ikinciye basladım ama sızlama agrı fln olmadı hiç bi degisiklik yok neden acaba :97:
canlarim nasilsiniz ?
kizlar daha önce civiklik hakkinda konu acilmisti.. sanirim o durum bende de söz konusu.. yani ayiptir söylemesi tas gibi degil gögüslerimyani o dolgunluk yok.. ve bana kücüldü gibi geliyordu ya bu civiklik ''dolgunsuzluk'' kilo vermemden kaynaklaniyor sanirim.. olabilirmi kizlar? daha önce böyle degildi cünkü.. ve ben bu civikligi gidermek istiyorum.. dolgun olsunlar yada iste tabiri caizse ''tas gibi'' olsunlar istiyorum..
birde kizlar internette simdi bi haber okudum.. bu oyuncuyu beverly hills dizisinden tanirsiniz kizlar.. iki sefer ameliyat olmus gögüslerinden.. ikinci ameliyattan sonra bir gögüsünde ki silikon kaymis ve memisler ne durumda birde siz bakin
önce iyi hali sonra kötü hali...
IYIDIR CNM SEN NASILSIN CIVIMA GUNLER SURUYO AMA GECIYO CNM UC DORT GUN SONRA GECER YINE TAS GIBI OLURLAR MERAK ETME ZAYIFLAMAKDAN DEGIL CNM HERKESDE OLUYO CUNKU AYY RESIMLER IGRENC
vişnereçeliiiiiii hoş geldiinnnözlettin valla dün seni düşünüyordum ya vişnereçeli de yok nereye kayboldu diye iyi olmuş gelmişsin. valla kızlar burda birbirimizden sorumlu hissetmeye başladık bağlılık oluştu ne hoş bir gelmese meraklanmaya başlıyoruz artık
canım ben özel mesaj ayarlarını tam bilmiyorum ama ben de sana özelden bişeyler sormayı tasarlıyordum şimdi bakarım kimden mesaj alıyorum alamıyorum diye
sımdı bı cay kasıgı yedım vallaacı ama olsun azda cıgnedım ıyıce etkılı olsun zaten kırılmısı varmıs evde hergun bı cay kasıgı devam edelım bakalım corek otuna ıcınde e vıtamını de var ıhtıyacımız olan bısey bu bızım hızlandırır da buyumeyı
IYIDIR CNM SEN NASILSIN CIVIMA GUNLER SURUYO AMA GECIYO CNM UC DORT GUN SONRA GECER YINE TAS GIBI OLURLAR MERAK ETME ZAYIFLAMAKDAN DEGIL CNM HERKESDE OLUYO CUNKU AYY RESIMLER IGRENC
Nezimm çörekotu zayıflatıyormuş aynı zamanda ona göreAyy ben başlamıştım bi ara bıraktım sonra,her zaman olduğu gibi.Yarabbimmm ben çabuk sıkılıyorum yaa,hayır yarın bi gün evlendiimde korkuyorum kocadan da sıkılır mıyım diye Çörekotuna da başlayayım bari
cnm zayıflatıyomu off ozaman vazgectım yaa gogusden yag gıder dıye zayıflamaya korkarım ben artık neyse artık hurmayla ıdare edecezNezimm çörekotu zayıflatıyormuş aynı zamanda ona göreAyy ben başlamıştım bi ara bıraktım sonra,her zaman olduğu gibi.Yarabbimmm ben çabuk sıkılıyorum yaa,hayır yarın bi gün evlendiimde korkuyorum kocadan da sıkılır mıyım diye Çörekotuna da başlayayım bari
toplanır tatlım oyle kalacak degıl ya dınlemeye devam et sen merak etme
Bende iyiyim canim $afak saymakla günlerimi geciriyorum iste
Ama benim kiler uzun süredir böylelerumarim geceler sütyen giyince belli olmuyor tabi ki stüyen topluyor cünkü ama banyoda mesela fark ediyorum...
yagı degıl kendısını demısdık cnm ama zayıflattıgı ıcın vazgecdım zatentatlım ben çörekotunu denemistim 1 aydan fazla sanırım onunki geçici sadece cm olarak büyütüyor ama önmli olan dolgunluk
toplanır tatlım oyle kalacak degıl ya dınlemeye devam et sen merak etme
herkes yapısına gore ıstıyo zaten cnm aksı takdırde cırkın duruyo buyuk gogus mınyon yapılı ınsanlarda bak mesela ben boyle ıstıyorumEki Görüntüle 199607
Eki Görüntüle 199608
Eki Görüntüle 199609
evet cnm benımde en begendıgım o vardır 80 d bencede tatlım zaten bende boyle ıstıyorum bak yandan boylecanim ben arka sayfalara bakiyorum ölcülerimi yazmistim onlari bulmaya calisiyorum bu fotograflari simdi gördüm tatlim..
benim memisler ikinci fotograftakine benziyolar ama orda hani demek istedigim gibi 'tas gibi' duruyorlar benim kiler öyle degil..
altak ki de coook güzel ama o D cup tir heralde dimi nezcim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?