Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

canım mantarı baya severım o günlerde abartmıstım mantar da da proteın bulunuyo tatlım. valla bnede sasırdım 3 gündür var segırme fazla mı uyarılıyoruz acaba bılmıyorum canım gecer dıye umuyorum :18:

kac gun surdu cnm yaa off bıtsın artık ıkı uc gundur var bende de cok gıcık bısey telkınden cnm ama nedenını bılmıyorum yanı baksana hepımızde cıkıyo yanı pcden degıldır bencede
çok teşekkür ederim akşam eve dönerken alacağım hemen
hemen al cnm ıhmal etme proteın agırlıklıda beslen mutlaka

yaa mantarda yeyım o zaman ben genelde et tavuk yumurta sut hurma olarak devam edıyodum ben bıde meyve tabıkı vıtamın ıcın cnm . off ınsallah cabuk gecer cnm yaa bıde sen arkadasım fark ettı dedın yaa koptum gulmekden nedenını de bılmıyokı kımse olabılır cnm ama telkınden bunu anladım yanı zaten son gunlerde ne olsa hemen telkıne baglıyom sızınle paylasıyom bende de var dıyen olunca tamam bu da telkınden dıyorum

sanırım 1 haftaya yakın sürdü nezcim, 5-6 gün falan.. son 2-3 gün çok hafiflemişti, geçtiğini ertesi gün falan farkettim sanırım, o yüzden tam süresinden emin değilim

sanırım 1 haftaya yakın sürdü nezcim, 5-6 gün falan.. son 2-3 gün çok hafiflemişti, geçtiğini ertesi gün falan farkettim sanırım, o yüzden tam süresinden emin değilim

anladım tatlım sagol bı kac gune gecer o halde:26:

hurmanın ıcınde bunlar varmıs kızlar:İçindekiler:Sodyum, Protitin, Potasyum, Kalsiyum, Magnezyum, Demir, Kükürt, Fosfor, Klor, B1-B2-A ve C vitaminleri varmıs ayrıcada dogumu kolaylastırıyomus yanı bayanlar ıcın cok yararlı hurma

İnsanın bir gün içinde ihtiyacı olan her şey hurmada mevcut. Tüm vitaminler (A, B1, B2, B6, C, K, niasin, folik asit vitaminleri), birçok mineral (sodyum, potasyum, kalsiyum, magnezyum, fosfor, kükürt, klor, demir, çinko, bakır, mangan, flor, iyot) ve anti-oksidanlar küçücük bir hurmanın içine yerleştirilmiş. Üstelik hurmanın içeriğinde yüzde 50 şeker, yüzde 30 yağ ve yüzde 20 protein bulunuyor. Buna mukabil içinde hiç kolesterol barındırmıyor. Yine içinde bulunan yüzde 40 oranındaki lif, kabızlığa engel olup bağırsakların hızlı çalışmasını ve kişinin kilo vermesini sağlıyor

Son düzenleme:

şimdi ben de aynı şeyi araştırıyordum :) bir de süt yapıyormuş, sanırım büyümeyi desteklemesi bundan...

kaç cm büyüttün, ne kadar dolgunluk oldu. buarada ben pek dinleyemiyorum zamanım olmuyo, gece de dinleyerek uyuyamıyorum

.ya kızlar kimsenin dikkatini çekmemiş belki de ben yanlış biliyorumdur ama bu linkteki resimde gösterilen masaj yönü ters değil mi :26: en azından benim bu zamana kadar bildiğimin tam tersi. ben hep göğüsün alt kısmından dıştan içe doğru biliyodum. yanlış mı biliyomuşum

ya ben de kararsız kaldım aslında göğüslerim yavaş da olsa büyüyolar çünkü bırakmak istemiyorum bu kadar dinlemişken ama ben daha ergenlik dönemindeyim boyumun uzama ihtimali var yani az bi zamanım kaldı belki uzar..ne yapsam karar veremedim nez ikisini de dinle diyo ama hala kararsızım aslında yani büyüme hormonları göğse mi gitcek boya mı o da var :44:

Kızceler naparsınız be ya Ben telkini şimdilik 21 gün dinleyip bırakmayı düşünüyorum,zaten 21 sonunda bilinçaltı memişlerimizle ilgili olumsuz düşüncelerden sıyrılıp olumlu kalıpları kabul etmiş olacak.Bu arada bi regl olsam ben de yorum yapıcam ama bekliyorum,anlamıyorum ki göğüslerimin dolgunluğu neden:97:Telkin yan etkisi olarak sadece cildim biraz yağlansın ama sivilce çıkmasın istiyorum anlıyor musunuz beni anlatabiliyor muyum (Tek psikopat ifade bu sanırım):90:

tatlım sen boy telkınıne baslamaya cok heveslısın dıye bısey demek ıstemedım yoksa bende dınleyecem boy ıcın olanı ama once gogusler buyusun oyle ıkısı agır gelır dedım ya ama sen bunu bırakıp ona gecmek ıstedıgını soyledıgın ıcın ıkısını dedım bunu bırakma dıye cunku gercekden faydası olan bısey bence boyu ertele cnm bı sure daha hem zaten dınlemeyı bıraksan bıle buyume devam edecegı ıcın goguslerınde yıne olmaz yanı goguslerının ıstedıgın sevıyeye ulasmasını bekle cnm ondan sonra boy ıcın olanı dınlemeye baslarsın yanı uc dort ay sonra hem vucudun da kendını ona gore ayarlar oyle olsa bende ıkısını dınlerdım zamandan yana sorunum yok bırını gece bırını gunduz ama nılımmınde dedıgı gıbı vucudu cok yorar yanı

hadı bakalım nıhayet basladın sanırım cnm Guzel haberler beklıyoruz senden de cnm sen bılırsın ıkıncıyı dınle dınleme ama ıkıncı 21de cok daha buyuduler ancak belkıde dıyorum hanı zamanla buyuyo ya belkı ıkıncıyı dınlemesemde aynı bu zamana gelınce aynı sekılde buyume olacakdı yınede bılemıyorum

Aaa bu arada ben size ne dicektim?Ne dicektim unuttum dermişim Dün annemin bi arkadaşıyla konuştum da kızı 16-17 yaşlarında regl olmuyo,dr doğum kontrol hapı vermiş,onu kullanıyor.Annesi göğüsleri büyüdü,vücudu şekle girdi fln dedi.Bilgisi olan var mı bu konuda?

o da doğru of biz de dertlerimize çözüm bulduk şimdi hangisini yapsak karar veremiyoruz neyse ya bi büyüsün o zaman göğüslerim onu da yaparım boyumuz da uzasın göğüslerimiz de büyüsün oh daha ne isterim

evet cnm acele etmeyelım hepsı sırayla olacak ınsallah bırden olması zaten mumkun degıl madem ılk buna basladık once goguslerın buyumesıne oncelık verelım sonra boy ıcın olanı dınleyelım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…