Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

onları ben de okudum okumaz mıyım yaptım daaa ne diyosun çok yaptım hem de hahaaaaaaaaa sonra bunu okuyunca neeeeeee yanlış mı yaptım onca sefer küçültüyor muydum ben :84: diye haykırdım çünkü dışa doğru olan küçültme masajıymış

.küçülttü mü peki :18:

.küçülttü mü peki :18:

ya şöyle söyliim benim göğüslerim lisede üni.de daha dolgun ve dikti söndüler öncelikle silikonlu sütyende buluyorum sebebi çünkü göğüsleri sürekli baskı altında tutuyor ve yağları eritiyor zamanla ben gece de çıkarmazdım o zamanlar.. daha sonra bi de bu masajın özelliğini öğrenince onlar daha da küçültmüş olabilir diye de düşündüm büyüteyim derken..

Ne cıvık memişleriniz var yaaSöyleyin şunlara cıvıyıp durmasınlar cık cık cık

Kafayı memişlerimle yedim resmen yaaa büyüsün artık biraz daha olumlu şeyler görmek istiyorum ama durdugu gibi duruyo gibi bunlar genişleme büyüme filn yok dün cıvıklık var bugün biraz dolgun gibi dedim ama yok yine cıvık bunlar :26:

bonbonum kaçıncı günün?

.
kızlar benimkiler cıvıdı yineeee bakalım dolgunluk ne zaman gelecekk :94:
neyse ki çözümü bulduk parfait sağolsun :81:

evet öyle yapalım artık Of reglim de 1 hafta falan gecikti normal mi karnım falan ağrıyo arada göğüslerim yatarken bile ağrıyo ama olamadım bi türlü
benım erken olmusdu cnm bı kac gun gecıkme olmadı ama olursun elbet yaa sancılı olacam bu ayda yıne sanırım sımdıden sancılar gırıyo
basından berı hıc gerıleme olmadı cnm hep ılerleme var bazen sonmus geldıgı oldu ama oda enı genısledı ondan sanırım bıde yaglar yerıne mı yerlesıyo neyse artık bazen dolgunluk bıraz az geldı gozume amaaa bunların hepsı ılk 21de oldu ıkıncı 21den gayet memnunum bı tek sol gogusum sagı baya bı gecmıs bugun bakdım da sagdanda atak beklıyorum artık merak etme cnm baya baya bıngıl bıngıl yag oldu ıclerı oyle gerı gıdecek tarzda degıl ınsallah kalıcı olacak cnm
aynı durum bende de var, ben de pazartesiyi bekliyorum 2. Için... Aynı şeyi düşünüyoruz da tutuyorum kendimi ben de de hatta sırf durmasınlar diye gittim hurma aldım bugün
cnm ara verınce gerıleme falan olmuyo kafanızdan atın boyle seylerı 7gun sonunda baslayın
kilo vermek mi Bence vücudun kilo vermeye ihtiyacı varsa verir,çörek otunda da öyle..biz yemeye içmeye devam edersek niçin kilo verelim ki,kilolar memişlere
yok cnm yaa corek otundan vazgectık ama dıger yeme ıcmeye devam

kızlar benimkiler cıvıdı yineeee bakalım dolgunluk ne zaman gelecekk :94:
yakındır cnm bende bayadır o ılk zamanlarda olan cıvıma yok bı kac kez olacak bısey belkı sureklı degıl dolgunluk oluyo ama cıvıma olmadan cnm

ben sana dedım cnm en ıyısı kılıtlı bol sutyen takmak o zaman hıc elleyemeyız Bazı belırtıler oyle anlık oluyo cnm zaten hem uzun surelı olsa dayanmasıda guc olur ınan tatlım ınan aynı seyler bende de var cunku o yuzden anlıyorum ne hıssettıgını Daha zaman gecdıkce neler olacak kımbılır

bir de şu yağlanma ne zaman geçecek arkadaşlar ya :18: saçlarım da cildim de fena oldu. Yüzümde öyle sivilce falan kalmamıştı pek, seviniyodum ben de. Ama alnım minik minik sivilceciklerle doldu. Sivilce de sayılmaz aslında isilik gibi sanki. Saçlarım desem zaten yağlıydı şimdi 24 saat dayanmaz oldu beni en çok zorlayan kısım bu açıkcası. her gün yıkamak da daha hızlı yağlanmasına sebep oluyor diye ne yapacağımı şaşırdım bu durum geçici diyin lütfen. Eskiden de çok yağlı diye yakınırdım ama şimdi o haline şükrediyorum ya o derece yani. sizin de böyle mi ve geçiyosa ne zaman geçiyo

ılk 21 de benımde felaket olmusdu yaa kafamdan yag cıkacak gıbı sankı o derece kotuydu ama sımdı cok daha ıyı normal sekılde cnm benım hıc yaglı degıldı eskıden suan normal ve kepeklı artık Sıvılce yuzumde bıraz cıkdı sımdı oda gectı tum etkıler gecıcı kızlar merak etmeyın kalıcı olan goguslerınız olacak ınsallah yanlızca

.senin hiç yağlı değilken o hale geldiyse bide benim gibi yağlı bi saça sahip insanın saçlarının halini düşün kafamı yağa batırmışım da çıkarmışım sanki peki senin bu yağlanma ve sivilce ne kadar zamanda geçti acaba

sıvılce gecenlerde cıktı ıste ıkı uc tane sonra gectı bı dahada cıkmadı cnm ama yaglanma yuzumde burnumda oluyo ozellıkle aynen benımde oyleydı saclarımdan yaglar akacak sankı dedım bı hafta surdu sanırım cnm ılk 21de olmusdu sımdı kepek olarak var oyle cok yaglanma yok ayy bıtlenmıs gıbı kasınıyodu o zaman yaa ıkı banyodan sonra kalmadı yanı

.hımm o halde benimki uzun süreceğe benzer ilk 21 in ortalarında başladı şu saat itibariyle 25. günümde bulunuyorum ama hala geçmedi yağlanma. Hatta gittikçe de artıyo gibi geliyo gerçi artsa da anlayabilir miyim ki acaba normal halini görmeyeli bi hayli oldu da

kızlar ben geldiim tam 45 dk boyunca yazılanları okudum bitmeden yazmıyım dedim.. bu gün çoook harika bi dolgunluk vardı benimkilerde ama şimdi baktım da yine cıvımışlar arkası daha güzel bi dolgunluk olur inşallah yaa... ama bu halleriyle bile cm olarak fark var hemde tam 2 cm dolgunlaşınca nasıl olucak hiiiç bilemiyorum ayrıcaa bu gece son kez dinliyorum 21. gün bu gün bakalım 1 hafta boyunca gelişmeler dewam edicek mi çok merak ediyorum... inanılmaz bi baş ağrım şu anda dayanmaya çalışıyorum ama çoook zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…