Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

evet cnm acele etmeyelım hepsı sırayla olacak ınsallah bırden olması zaten mumkun degıl madem ılk buna basladık once goguslerın buyumesıne oncelık verelım sonra boy ıcın olanı dınleyelım

evet öyle yapalım artık of reglim de 1 hafta falan gecikti normal mi karnım falan ağrıyo arada göğüslerim yatarken bile ağrıyo ama olamadım bi türlü

ben daha önce de yazmıştım, masaj dıştan içe doğru olacak, bu resimdeki gibi, burda da birileri içten dışa demiş ama tam tersi olması gerekiyor, bu masajın adı Chi Masajı ve vücuttaki enerjiyi harekete geçiriyormuş, göğüslere prolaktin salgılatmanın yanısıra..

kızlar sizinde büyüme alta doğrumu oldu,göğüs üstüne bişi olduğu yok ama alt taraf genişliyo normalmi ya,büyüme var ama orantısızmı ne :97::97::97:

evet cnm benimki de öyle,alttan ve dış yandan büyüyü,Nez'in dediğine göre sonra da diğer kısımlar büyüyomuş..

bilgisayarın şarj kablosunun ucu pc de kaldı sapı elimde artık şarjı bitene kadar dinlicem zaten hafta sonuda yokum of of umarım dönüşüm muhteşem olur

off kızlar yaa benm 2. 21 güne baslamama 4 gün var pazartesi baslamam lazım ama benim göğüslerde ende genişleme var ,ama 1 haftadır da dolgunluktan eser yok acaba arayı kısa kesip baslasam mı telkine ne dersiniz:26::26:

Son düzenleme:
Nez arkadaşım sana bir şey sormak istiyorum bu büyüme kalıcı oldu mu? Şu ana kadar hiçbir küçülme oldu mu? Hazır dolgunlaştılar hayal kırıklığına uğramaktan korkuyorum. Bir de ben 2. 21'e başlamadım küçülürler mi diye korkuyorum. Bu aralar yoğunum 2. 21'e başlayabileceğimi sanmıyorum başlasam bile düzenli devam ettiremem.:44:

aynı durum bende de var, ben de pazartesiyi bekliyorum 2. için... aynı şeyi düşünüyoruz da tutuyorum kendimi ben de de hatta sırf durmasınlar diye gittim hurma aldım bugün

Son düzenleme:

maşallah diyeyim aman nazar değmesin buldum ben de bugün herşey satılan büyükçe bir aktardan, sabah akşam aç karnına başlıyorum

aynı durum bende de var, ben de pazartesiyi bekliyorum 2. için... aynı şeyi düşünüyoruz da tutuyorum kendimi ben de de hatta sırf durmasınlar diye gittim hurma aldım bugün

moralim bozuldu iyice canm valla yaa bir an önce toparlansalar..

kilo vermek mi bence vücudun kilo vermeye ihtiyacı varsa verir,çörek otunda da öyle..biz yemeye içmeye devam edersek niçin kilo verelim ki,kilolar memişlere

kızlar en son asıp kesmiştim yok bakmıycam yok ilgilenmiycem sadece telkini dinliycem diye ya, Nezcimm haklıymışsın bakmadan kontrol etmeden olmuyor, gene baktım bugün inanamıyorum yaa bildiğin büyüdüler bi de bugün iki göğsümün arasına bıçak battı vaoooovvv dedimmm oluyoruzzz
benim bunlar kısa kısa az az oluyor o sizin oluyor dediklerinizden bir kere oluyor gösteriyor kendini o kadar ama önemli değil tabii belirtisiz de büyüyebileceğini anladıkk ilk 21deki hassaslık o kadar yok şimdi

cnm ikinci resim göğüslerin farklı boyutlarda ise uygulayacağın masaj..

hımmm yani arkadaşların kafasını karıştırmak gibi olmasın ama ben bu sitede farklı bikaç başlıkta hep dıştan içe diye söylendiğini gördüm (alttan düşünecek olursak) burdaki resme bakınca alt taraf içten dışa oluyor yani benim önceden bildiğimin tam tersi. o yüzden ilk görünce şaşırdım. demek ki ben hep yanlış biliyomuşum ayy iyiki çok yapmadım yoksa tam tersi etki ediyrmuş ya hani maazallah düşünmek bile istemiyorum şimdi öğrenmiş oldum teşekkürler

kızlar hurmayı gündüz yiyin.akşam yatmadan yenen hurma alışık olmayan bünyede kalp krizi riskine neden oluyomuş...

cnm ikinci resim göğüslerin farklı boyutlarda ise uygulayacağın masaj..
.yok onu anladım da hani birinci resim var ya ben onun tersi olduğunu sanıyodum. yani farklı bikaç başlıkta masajın koltukaltından başlayıp göğüsün alt kısmından içeri doğru daire çizerek devam etmesi gerektiğini okumuştum onu demek istemiştim hatta koltukaltındaki yağları göğüse kaydırıyoruz bu şekilde deniyodu o yüzden bunu görünce kafam karışmıştı ama şimdi bu daha mantıklı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…