bakalım telkını dınleyen 32. sanslı kım olacak:44::44:
evet cnm acele etmeyelım hepsı sırayla olacak ınsallah bırden olması zaten mumkun degılmadem ılk buna basladık once goguslerın buyumesıne oncelık verelım sonra boy ıcın olanı dınleyelım
denemeyi çok istiyorum bir bu kaldı denemediğim ama göğüslerim aşırı küçük yok denecek kadarumarım bendede işe yarar
.ya kızlar kimsenin dikkatini çekmemiş belki de ben yanlış biliyorumdur ama bu linkteki resimde gösterilen masaj yönü ters değil mi :26: en azından benim bu zamana kadar bildiğimin tam tersi. ben hep göğüsün alt kısmından dıştan içe doğru biliyodum. yanlış mı biliyomuşum
kızlar sizinde büyüme alta doğrumu oldu,göğüs üstüne bişi olduğu yok ama alt taraf genişliyo normalmi ya,büyüme var ama orantısızmı ne :97::97::97:
off kızlar yaa benm 2. 21 güne baslamama 4 gün var pazartesi baslamam lazım ama benim göğüslerde ende genişleme var ,ama 1 haftadır da dolgunluktan eser yok acaba arayı kısa kesip baslasam mı telkine ne dersiniz:26::26:
evet canım benımkıler öle 2 3 santımlik buyume diil masallah dıımm ii büyüttüm telkınle vede 80 penye sütyen cuk dıye oturuyo eskıden böle dolgun deıldı seklı deıstı göğüs uclarım yukarı cıktı altlar doldugu için ve herkes farkedıyo en güzelı bu telkını destekle sendede olur emnım canım herkesın olur proteın demır kalsıyum fitöstrojen vücuduna yararlı ne bulursan ye tatlım yarasın cicilerıneaktardan almıstım heryerde bulabılırsın tatlım hurma satılıyo aktarda hac malzemesı satılan yerlerde falan
aynı durum bende de var, ben de pazartesiyi bekliyorum 2. için... aynı şeyi düşünüyoruz da tutuyorum kendimi ben de dehatta sırf durmasınlar diye gittim hurma aldım bugün
moralim bozuldu iyice canm valla yaa bir an önce toparlansalar..
anladım tatlım sagol bı kac gune gecer o halde:26:
hurmanın ıcınde bunlar varmıs kızlar:İçindekiler:Sodyum, Protitin, Potasyum, Kalsiyum, Magnezyum, Demir, Kükürt, Fosfor, Klor, B1-B2-A ve C vitaminleri varmıs ayrıcada dogumu kolaylastırıyomus yanı bayanlar ıcın cok yararlı hurma
İnsanın bir gün içinde ihtiyacı olan her şey hurmada mevcut. Tüm vitaminler (A, B1, B2, B6, C, K, niasin, folik asit vitaminleri), birçok mineral (sodyum, potasyum, kalsiyum, magnezyum, fosfor, kükürt, klor, demir, çinko, bakır, mangan, flor, iyot) ve anti-oksidanlar küçücük bir hurmanın içine yerleştirilmiş. Üstelik hurmanın içeriğinde yüzde 50 şeker, yüzde 30 yağ ve yüzde 20 protein bulunuyor. Buna mukabil içinde hiç kolesterol barındırmıyor. Yine içinde bulunan yüzde 40 oranındaki lif, kabızlığa engel olup bağırsakların hızlı çalışmasını ve kişinin kilo vermesini sağlıyor
.ya kızlar kimsenin dikkatini çekmemiş belki de ben yanlış biliyorumdur ama bu linkteki resimde gösterilen masaj yönü ters değil mi :26: en azından benim bu zamana kadar bildiğimin tam tersi. ben hep göğüsün alt kısmından dıştan içe doğru biliyodum. yanlış mı biliyomuşum
ben daha önce de yazmıştım, masaj dıştan içe doğru olacak, bu resimdeki gibi, burda da birileri içten dışa demiş ama tam tersi olması gerekiyor, bu masajın adı Chi Masajı ve vücuttaki enerjiyi harekete geçiriyormuş, göğüslere prolaktin salgılatmanın yanısıra..
kızlar hurmayı gündüz yiyin.akşam yatmadan yenen hurma alışık olmayan bünyede kalp krizi riskine neden oluyomuş...aynı durum bende de var, ben de pazartesiyi bekliyorum 2. için... aynı şeyi düşünüyoruz da tutuyorum kendimi ben de dehatta sırf durmasınlar diye gittim hurma aldım bugün
kızlar hurmayı gündüz yiyin.akşam yatmadan yenen hurma alışık olmayan bünyede kalp krizi riskine neden oluyomuş...
.yok onu anladım da hani birinci resim var ya ben onun tersi olduğunu sanıyodum. yani farklı bikaç başlıkta masajın koltukaltından başlayıp göğüsün alt kısmından içeri doğru daire çizerek devam etmesi gerektiğini okumuştum onu demek istemiştim hatta koltukaltındaki yağları göğüse kaydırıyoruz bu şekilde deniyodu o yüzden bunu görünce kafam karışmıştı ama şimdi bu daha mantıklı geldicnm ikinci resim göğüslerin farklı boyutlarda ise uygulayacağın masaj..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?