.hımm o halde benimki uzun süreceğe benzerilk 21 in ortalarında başladı şu saat itibariyle 25. günümde bulunuyorum ama hala geçmedi yağlanma. Hatta gittikçe de artıyo gibi geliyo gerçi artsa da anlayabilir miyim ki acaba normal halini görmeyeli bi hayli oldu da
kızlar ben geldiimtam 45 dk boyunca yazılanları okudum bitmeden yazmıyım dedim.. bu gün çoook harika bi dolgunluk vardı benimkilerde ama şimdi baktım da yine cıvımışlar arkası daha güzel bi dolgunluk olur inşallah yaa... ama bu halleriyle bile cm olarak fark var hemde tam 2 cm dolgunlaşınca nasıl olucak hiiiç bilemiyorum ayrıcaa bu gece son kez dinliyorum 21. gün bu gün bakalım 1 hafta boyunca gelişmeler dewam edicek mi çok merak ediyorum... inanılmaz bi baş ağrım şu anda dayanmaya çalışıyorum ama çoook zor
gelısmeler guzel yanı cnmmerak etme o bır haftalık arada da agrılar falan oluyo kuculme de olmuyo ancak ıkıncı 21de daha bı alısıyo vucut cnm buyume hızlanıyo belırtıler ıste bas kol omuz agrıları kalmıyo merak etme yanı gercı baska etkıler cıkıyo ıkıncı 21de de ama olsun buyume olarak cok daha super oluyo yanlız benım sol cok buyumus sag baya kucuk ama bugun gun boyu sag agrıdı yetısmek ıcın ona sanırım fark hıc bu kadar acılmamısdı bıde reglımde yakın ondan mı artık bılmıyorum bıde cnm ıkıncı 21de ben hurmayada basladım buyumenın hızlanmasını bıraz onada baglıyorum ıkıncı 21de daha cok proteın de tuketıyorum ıyıden ıyıye buyuyolar valla su gozumdekı seyırme de gecseydı bıran once
.buna sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama dediğim gibi bir haftalık arada olmama rağmen bende hala ağrı sızı veyahut onun gibi belirgin bi durum olmadı diyebilirimgecer cnm yaa tum etkılerı gecıcı oluyo nede olsabende en cok boyundakı bı kac sn lık bısey oluyo ya ona sınır oluyorum goz seyırmesınden sonra tabı ılk gunlerden ıtıbaren oluyo sag tarafında boynumun bırden bısey saplanıyo 3 4 sanıye sonra gecıyo
.buna sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama dediğim gibi bir haftalık arada olmama rağmen bende hala ağrı sızı veyahut onun gibi belirgin bi durum olmadı diyebilirim
ayy bende de tum hepsııı oluyo yaa olmayan belırtı yok :44: bende ıkı uc ay sonrasını merak edıyorum cnm sen hurma yıyomusunbende baş ağrısı dışında bişi olmuo canım sessiz sedasiz büyüyolar zaten ama bakalım neler olucak 2. 21de çok merak ediorum
.buna sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama dediğim gibi bir haftalık arada olmama rağmen bende hala ağrı sızı veyahut onun gibi belirgin bi durum olmadı diyebilirim
göğüs büyüteceğim derken kulaklarınızdan olmayın kızlar. çok zararlı bu yaptığınız.
ayy bende de tum hepsııı oluyo yaa olmayan belırtı yok :44: bende ıkı uc ay sonrasını merak edıyorum cnm sen hurma yıyomusun
bende olmusdu cnm agrılar sızılar dolgunluk o bır haftalık arada bıle
yok canım ewde var ama unutuyorum yemeyi ama ben aynı zamanda kilo almaya çalıştığım için bal+polen+arısütü karışımı yiyorum hergün hurmaya bin basar
.oluyo tabi olmaz mı. Benim dolgunluk baya olmuştu. aslında regl öncesi şişlikle beraber daha büyük bi atak bekliyodumcanım benim 21in son günü bu gün şimdiye kadar hiç ağrım olmadı benim ama büyüdüler belirtiler olmasa bile işe yarıyo yani
oyle deme cnm gunde bı tane olsun ye yanı cok ıse yarıyo ıcerıgını yazdım bende ısımıze yarayacak cok sey var ıcınde cnmayrıca kulakla ne alaka yaa muzık dınlemıyomuyuz sankı
olabılır tatlım bende anlamadımsanırım 8 saat boyunca çok yüksek sesli olarak dinlediğimizi düşünmüş o yüzden yazmıştır başka bi anlam veremedi ben
olabılır tatlım bende anlamadım
oofff kafamı kesip atmak istiyorum bu nasıl bi baş ağrısı
benım ıkı gun rahat surdu cnm bıde benım sakaklarıma bısey saplanıyodu boyle baskı oluyo gıbı oluyodu degısıkdı cok kotuydu yaa cıdden mesela regl donemı sokulmeyınce kanama ozamanda olur ya cnm oyle bas agrısı
ben yatıyorum cnm bu baş ağrısına dayanamicam daha fazla hadi ii geceler koca koca memişler
iyi gecelerr:) nezcimm sende baş dönmesi fln olmuştu geçti mi onlar?? bir de telkine başlıdığından beri cm olarak büyümr oldu muu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?