Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

gecer cnm yaa tum etkılerı gecıcı oluyo nede olsa bende en cok boyundakı bı kac sn lık bısey oluyo ya ona sınır oluyorum goz seyırmesınden sonra tabı ılk gunlerden ıtıbaren oluyo sag tarafında boynumun bırden bısey saplanıyo 3 4 sanıye sonra gecıyo

gelısmeler guzel yanı cnm merak etme o bır haftalık arada da agrılar falan oluyo kuculme de olmuyo ancak ıkıncı 21de daha bı alısıyo vucut cnm buyume hızlanıyo belırtıler ıste bas kol omuz agrıları kalmıyo merak etme yanı gercı baska etkıler cıkıyo ıkıncı 21de de ama olsun buyume olarak cok daha super oluyo yanlız benım sol cok buyumus sag baya kucuk ama bugun gun boyu sag agrıdı yetısmek ıcın ona sanırım fark hıc bu kadar acılmamısdı bıde reglımde yakın ondan mı artık bılmıyorum bıde cnm ıkıncı 21de ben hurmayada basladım buyumenın hızlanmasını bıraz onada baglıyorum ıkıncı 21de daha cok proteın de tuketıyorum ıyıden ıyıye buyuyolar valla su gozumdekı seyırme de gecseydı bıran once

bende baş ağrısı dışında bişi olmuo canım sessiz sedasiz büyüyolar zaten ama bakalım neler olucak 2. 21de çok merak ediorum

.buna sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama dediğim gibi bir haftalık arada olmama rağmen bende hala ağrı sızı veyahut onun gibi belirgin bi durum olmadı diyebilirim

.buna sevinsem mi üzülsem mi bilemedim ama dediğim gibi bir haftalık arada olmama rağmen bende hala ağrı sızı veyahut onun gibi belirgin bi durum olmadı diyebilirim

canım benim 21in son günü bu gün şimdiye kadar hiç ağrım olmadı benim ama büyüdüler belirtiler olmasa bile işe yarıyo yani

bende baş ağrısı dışında bişi olmuo canım sessiz sedasiz büyüyolar zaten ama bakalım neler olucak 2. 21de çok merak ediorum
ayy bende de tum hepsııı oluyo yaa olmayan belırtı yok :44: bende ıkı uc ay sonrasını merak edıyorum cnm sen hurma yıyomusun

bende olmusdu cnm agrılar sızılar dolgunluk o bır haftalık arada bıle

yok canım ewde var ama unutuyorum yemeyi ama ben aynı zamanda kilo almaya çalıştığım için bal+polen+arısütü karışımı yiyorum hergün hurmaya bin basar

yok canım ewde var ama unutuyorum yemeyi ama ben aynı zamanda kilo almaya çalıştığım için bal+polen+arısütü karışımı yiyorum hergün hurmaya bin basar

oyle deme cnm gunde bı tane olsun ye yanı cok ıse yarıyo ıcerıgını yazdım bende ısımıze yarayacak cok sey var ıcınde cnm ayrıca kulakla ne alaka yaa muzık dınlemıyomuyuz sankı

canım benim 21in son günü bu gün şimdiye kadar hiç ağrım olmadı benim ama büyüdüler belirtiler olmasa bile işe yarıyo yani
.oluyo tabi olmaz mı. Benim dolgunluk baya olmuştu. aslında regl öncesi şişlikle beraber daha büyük bi atak bekliyodum ama ilginçtir tam tersine şimdi söndüler eski haline yakın diyim yani o kadar. neden anlamadım enteresan geldi ama küçüldüklerini düşünsem bile öyle eskisi kadar üzülmediğimi farkettim yani özgüven mi yükseldi desem, şükretmeyi öğrenmek mi desem bilmiyorum sadece eskisi gibi hissetmiyorum... belki de telkinin verdiği güvendendir nasılsa büyecek amaaaan diye

oyle deme cnm gunde bı tane olsun ye yanı cok ıse yarıyo ıcerıgını yazdım bende ısımıze yarayacak cok sey var ıcınde cnm ayrıca kulakla ne alaka yaa muzık dınlemıyomuyuz sankı

sanırım 8 saat boyunca çok yüksek sesli olarak dinlediğimizi düşünmüş o yüzden yazmıştır başka bi anlam veremedi ben

oofff kafamı kesip atmak istiyorum bu nasıl bi baş ağrısı

benım ıkı gun rahat surdu cnm bıde benım sakaklarıma bısey saplanıyodu boyle baskı oluyo gıbı oluyodu degısıkdı cok kotuydu yaa cıdden mesela regl donemı sokulmeyınce kanama ozamanda olur ya cnm oyle bas agrısı

ben yatıyorum cnm bu baş ağrısına dayanamicam daha fazla hadi ii geceler koca koca memişler

iyi gecelerr:) nezcimm sende baş dönmesi fln olmuştu geçti mi onlar?? bir de telkine başlıdığından beri cm olarak büyümr oldu muu?

iyi gecelerr:) nezcimm sende baş dönmesi fln olmuştu geçti mi onlar?? bir de telkine başlıdığından beri cm olarak büyümr oldu muu?

gectı cok sukur cnm bas donmesı yok ama ıste gozumde seyırme var bı kac gundur oda gecer ınsallah ınan hıc olcmuyorum dedım ya olcmusdum bı cnm cm olarak gerıleme vardı sanırım corek otu yagıyla yaptıgım masaj gecıcı oldugu ıcın o gerı gıttı dedım veya melodı dınlemısdım ya onun yaptıgı cm ler cm bılmıyorum en son 95 cm dı ben artık cm olarak bakmıyorum olaya sacma gelıyo o yuzden de olcmuyorum cnm artık beden olarak bakıyorum cm ler kucuk kalıyo bana cıddı cıddı buyuyo cunku cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…