Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

canim sutyeni bi cup buyuk al penye ve sungerli olsun bol olunca havj griyo icine terlemiyolar yoksa benimde cok terlerdi

kızlar ben çözdüm olayı:) hem müziği dinleyip hem burada yazıları okuyup birşeyler yazınca göğüslerimde hareketlenmeler oluyor:)))))) onları düşündüğüm için heralde:) bi ağrı girdi az önce kaç gündür tık yoktu:) ve karıncalar geziyor :)

ama ben 3. yü de yapmakta karalıyım, haberiniz olsun şimdiden:82:

peki ikinci 21 e başladığınızda göğüslerinizde durum neydi? ilk hafta nasıldı? birden atağa geçme şansları var mı diye merak ediyorum da :44:

Son düzenleme:

o zaman sık sık forma gır tatlım havası yarıyo buranın ayy yok ıkı yeter sımdılık olakı ıhtıyac duyarsam ucuncuye o zaman bı kac ay sonra oda sımdılık benden bu kadar coook bunaldım kulaklıkla dınle dınle42 gun az mı ılk gunler tamam ıyı hosdu da etkılerı gordukce gerı sayım baslayınca bende de bıkkınlık oldu cnm beklemeye gececem bende artık bakalım ne olacak bılınc altı zaten ısını bılıyo artık zamanla buyume devam edecek ınsallah ben ınanıyorum dınleyınce buyur dınlemezsen 21 gunden sonra buyumez dıye bısey olsaydı tamam da bence yeterlı ıkı cnm ama tabı tercıh herkesın kendıne kalmıs

peki ikinci 21 e başladığınızda göğüslerinizde durum neydi? ilk hafta nasıldı? birden atağa geçme şansları var mı diye merak ediyorum da :44:

kendı adıma deyıım sanırım ılk haftanın sonu ıkıncı haftanın bası gıbıydı bırden ataga gecmelerı cnm:44:

eğer 2. 21 in sonunda güzel değişiklikler elde edersem, farklı değişiklikler yani o zaman ben de 3.yü yapmayabilirim. ama ben terlettim gerilettim o yüzden yapıcam. şu an kendimi ilk 21de gibi hissediyorum çünkü

kendı adıma deyıım sanırım ılk haftanın sonu ıkıncı haftanın bası gıbıydı bırden ataga gecmelerı cnm:44:

inşallah benimkiler de kendilerini gösterirler artık bana küsmesinler :) yani şu da bir gerçek ama küçülse bile içi dolu eskisi gibi değil yani. ama geniş değil, nasıl anlatsam böyle sanki sindiler büzüldüler, çapı küçülmüş gibi geri çektiler kendilerini. ben böyle geniş, çapı geniş, dolgun, ama çok sert olmayan elleyince nezcim senin tabirinle yaylanan memişimi istiyorum. önce onlar geri gelsin sonra büyüme son hızda devammmmm etsinnnnnnnnnnnnnnnnn!!!!!!!

kizlar kulakligin birtanesini taksak yetermi ? dis dünyayla alakayi koparmamak adina
elbette cnm duyman onemlı olan bende oyle yapıyorum yoksa olmaz kı evde tek yasamıyoruz sonucda hıc bırımız hemde dıs dunyayla ılıskıyı de kesmemek lazım
evet cnm duruma gore yaparsın ama senınkıler durup durup bırden patlama yapacak bana kalırsa cunku olusan hıc bı dolgunluk bosa gıtmıyo bana gore daha oncekılerle bırlıkde uzerıne yenılerı eklenerek bu hafta ıcınde gelebılır tatlım

gelır tatlım merak etme dınlemeye devam et sen yeterkı bı bakarsın bı sabah olur eskısınden daha ıyı yanı sen 6 saatın altına dusme de cnm tek

haydi iyi geceler kızlar!!!! sütümü de içiyorum ohhh yarasın memişlerime herkese iyi geceler tatlı rüyalar güzel memişler

tesekkür ederim kizlar
Canim dogru düsüyor benimde düsmüs gece ne zaman oldugunu bilemiyorum insalah yeterince dinlemisimdir. Sizilara bakilirsa dinlemisim
Gece yalniz olmadigim icin odada öyle sesli acamiyorum malesef cok rahat olurdu aslinda.

slm kızlar ben bu telkını yaklasık 10 gun once falan btrdm 21 gun dınledım ıkıncıyı de dınleyemedım zamanım olmadgı için şu an reglm göğüslerimde dolgunluk var biraz ama dinlerken gbi dgl dinlerken daha dolgundu ölçü olarak aynı bence ikinci kez dınlemenız gereklı zaman bulunca ben bır 21 gun daha dınlycgm

bugün 13. cü günüm ve bugun cok söndüler napcaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaam ben ya :'(5:
boyle degısımlere hazırlıklı olmalısın cnm sureklı oluyo cunku bı dolgunlasıyo bı sonmus gıbı gelıyo bı toplanıyo bı yayılıyo cunku buyume asamasında hersey oluyo o yuzden sabırlı olman ve cok takılmaman lazım zaten bellı bı sureden sonra bıraz sonme olunca bıle moral bozuklugu olmuyo cunku eskısıne gore bı haylı buyumus oluyo gıden dolgunluk gerı gelıyo cnm merak etme

ıkıncı 21 ı ıyıkı dınlemısım dedım cnm ama sımdıde dıyorum kı 3 ıcın acaba dınlemedıgıme pısman olurmuyum off kararsız kaldım :44: dınle dınle sıkıldım bırazda ıkıncı bıtınce tamam artık dıyodum ama acaba 3 uncuye gerek varmı kı bılemedım sımdı bırıncıyı dınleyıp bırakınca etkısı devam etmedıyse on gunde :44::44:kafam karıstı bıraz neyse bakalım duruma gore karar verecez artık cok sagol cnm bılgılendırdıgın ıcın

bugün 12. günüm ama hala bişe yok, ne ağrı ne bişe, ucuna dokununca bile ağrı yok sadece cıvıklaştılar, umarım toparlanır önceden en azından sertti biraz

bugün 12. Günüm ama hala bişe yok, ne ağrı ne bişe, ucuna dokununca bile ağrı yok Sadece cıvıklaştılar, umarım toparlanır önceden en azından sertti biraz

cnm hep aynı seylerı soyluyoruz ama etkısı sende gec olacak belkı belkıde hıc agrısız buyuyecek yanı oyle olanlarda cok cunku dokununca agrı bende daha hıc olmadı o kadar zaman gectı Cıvıma benım ılk hafta oldu ardından dolgunlasdı ıkı defa oldu cıvıma ıkısının de sonrasında dolgunluk oldu ve gerı sertlestı oyle cıvık kalacak degıl ya merak etme

Selam kızlaaar ben daha hala başlayamadım maalesef ): yarından itibaren başlayacağım inşallah.. herkes çok değişik yorumlar yazmış.. umarım bende de işe yarar..
Bir şey soracağım ilk 21 günden sonra kaç gün ara veriyoruz ?
Bol şans herkesee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…