Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

aynen tatlım carsamba son kez dınlıyoruz ıkımızde:13: oyle guzel oldu kı demı kalıcı olmayacak gıbı degıl yanı dedıgın gıbı ınsan benımsıyo kendıne aıt goruyo cunku sıslık degıl gercek buyume elde ettıkdevamı da gelır ınsallah senın adına da cok sevındım cnm ılk 21den cok daha farklı demı ıkıncı 21de kı gelısmeler cnm daha bı oturaklı oluyo bı cok sey tereddut kalmıyo buyume hızlanıyo ınancı artıyo ınsanın telkın hakkında guvenın tam oluyo yanı benımde bu ara ustler doluyo cnm zamanla cok daha ıyı haberler paylasacaz ınsallah
Arkadaşlar isteyene iri göğüslerimin fotolaını gönderebilirm

cnm sen neden burda takılıyosun kı madem buyuk goguslerın var?

Merhaba aynısı bendede oldu. 10 gün dolgun dolgun gezdim adetle fıss. O gün bugün pek değişiklik olmadı yani olumlu yönde. 18. günüm bugün. Ama sabırla dinlemeye devam. Bende istiyorum büyüsünleeer.

kızlar ne zamandır kararsızdım başlasam mı diye ben de , sizlerdeki gelişmeleri okuyunca karar verdim, şimdi indirdim açtım dinliyorum :) umarım güzel olur herşey

kızlar ne zamandır kararsızdım başlasam mı diye ben de , sizlerdeki gelişmeleri okuyunca karar verdim, şimdi indirdim açtım dinliyorum :) umarım güzel olur herşey

madem basladın dınlemeye o halde en son yazılan sayıyı takıp edıp bı ekleyıp numaranı yaz tatlım

hadi hayırlısı
34 mü oldun sen şimdi

korsanlar siz de dökülün benim gibi
hatta iri göğüslü korsanlar siz de dökülün :)

kızlar gece dolgunlukla yattım dolgun we gergin kalktım dolgunluk dewam ediyor sollanıyor memişlerim dolgunlar yani 1 hafta sonra regl olucam onun etkisimi bilmiyorum ama dolgunlar şuan agrılarım sızılarım war dün bayağı sızladılar bugünde ara ara az sızladılar bakalım ne olucak merakla bekliyorum
2. 11. gündeyim

sende de olunca gorurum tatlım o zaman senı bı kac kısıde daha olunca telkıne bagladım cnm

Bak baakkkk bana böylee şeyler söyleme,bırakırım bak dinlemem,23 numaranız gider ona göree

sende de olunca gorurum tatlım o zaman senı Bı kac kısıde daha olunca telkıne bagladım cnm

bak baakkkk bana böylee şeyler söyleme,bırakırım bak dinlemem,23 numaranız gider ona göree
ayy bugun gectı gıbı bısey cnm ama ıkı uc gun cok olmusdu sınır oldum aaa cok ayıp numara eksıltmek yok
ben sıramı mı kaptırdım ne :d bu sabah başladım ben deee yazmıştım :)
senın numaranı mı kapmıslarhemen yenıden yaz cnm o haldeen sondakıne bır ekle sende

Kızlar ilginçtir gerçekten de regl öncesi sönüyor göğüsler bu ne yaaaa sen bunlar bi de reglimde şişer o ara iyice moralim düzelir diye hesaplarken bunlar fıssss dalga geçer gibi neyse ki geçen reglimden biliyorum o esnada da büyümeye devam ediyorlar ben yine reglimi bekler oldum gecikmez inş. insanın siniri bozuluyor regli beklerken ha oldu ha olacak diye, hem göğüslerinden de beklentimiz varken şimdi.. :18:

canım benımde reglıme az var benımde hafıf bı sonme var sankı ama cm olarak olcdum 97cıkdı bu kez de Gecenlerde de 95 cıkmısdı anlamadım o yuzden olcum yapmayı sevmıyorum ıste bı kac gun oncesıne gore bugun hafıf bı sonme var ama yınede cok guzeller ne yalan deyım Artık eskısı gıbı degıller ya her halı ıyı dıyorum valla Benım gecıkme olmamısdı cnm ancak cook sancılı ve yogun olmusdum sanırım yıne oyle olacam cunku gunler oncesınden agrı gırıp cıkıyo

kac zamandir dinliyorsun ?? ne kadar etki gosterdi ??

bugün benimkiler hiç havalarında değiller
ne ağrı var ne sızı
dokunamazdım ağrıdan şimdi bana mısın demiyolar
bu regl bizi baltaladı yaw

ayy bugun gectı gıbı bısey cnm ama ıkı uc gun cok olmusdu sınır oldum aaa cok ayıp numara eksıltmek yok

senın numaranı mı kapmıslarhemen yenıden yaz cnm o haldeen sondakıne bır ekle sende

tamamm 36 yım o zamann :) nezcim şey sormuştum bir de aralıklı dinlesek bir şey fark etmiyor değil mii?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…