Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

bır hafta ara verıp ıkıncı 21e baslıyoruz cnm kolay gelsın

kızlar bu telkinin 2.21 de btti ama boynumda fena ağrılar oluştuuu ara vericem bgnden sonra
ver tabı cnm sen cok ust uste dınledın sanırım bıde cok mu dınledın saat olarak ben ucuncuyu suan ıcın dusunmuyorum ıkıncı 21 bıtmek uzere ara verecem ıhtıyac duyarsam o zaman dınleyecm ucuncu 21ı ama buyume devam ederse dınlemeyı dusunmuyorum cnm

kim demiş 6-8 saat die bende kulak alışkınlağı olmuş 7-24 dinliyorum açıkçası

çörekotu yagı da kullanıyorum telkin baya dolgunluk verdi ama yağdan kıllanma olmadı. kıllanıo diyenler kimdi :d

kim demiş 6-8 saat die bende kulak alışkınlağı olmuş 7-24 dinliyorum açıkçası :d

zararı olur cnm ben korkarım acıkcası zaten 10 saatten fazlası da zararlı bı ara basım falanda donmusdu zaten hemen 8 saate ındırdım dınlemeyı valla sende de ne cesaret var

zararı olur cnm ben korkarım acıkcası zaten 10 saatten fazlası da zararlı bı ara basım falanda donmusdu zaten hemen 8 saate ındırdım dınlemeyı valla sende de ne cesaret var

bitanem cesart değil bazen dalgınlığıma bile gelio.. ama alışınca sorun olmuo

bitanem cesart değil bazen dalgınlığıma bile gelio.. Ama alışınca sorun olmuo

olsun cnm yaa sen sımdı en az 10 gun ara ver egerkı 3.yu dınleyeceksen yanı vucudunda dınlensın hem senı anlıyorum buyumeden memnun olunca ınsan dınlıyo halıyle ama zararı olur sonradan dıye korkuyorum ben dozunda olsun tatlım

çörekotu yagı da kullanıyorum telkin baya dolgunluk verdi ama yağdan kıllanma olmadı. kıllanıo diyenler kimdi :d

çörek otu yağnı bnde kullanıorum hnüz az bi zmn oldu bi deişiklik yok sen nekadar zamandır we ne şeklde kullanıosun acaba....???

çörek otu yağnı bnde kullanıorum hnüz az bi zmn oldu bi deişiklik yok sen nekadar zamandır we ne şeklde kullanıosun acaba....???

canım 2 hafta olucak gündüzleri kullanıom işte 5-6 dk telkinle masaj yapıyorum

geceleri kullanmıyorum bazen gündz unutunca gece aklıma gelio gece yapıom

eve kullan sen

2 hafta sonunda bende gösterdi tam etkisini ama ben sürekli kullancam yani bir süre dvm etcem bakalım ne kadar büyütücem 85 olsun yeter bana :d

kıllanma olmadı mı cnm hıc ben 20 gun kullandım hem ucundakılerı arttırdı sıyah yaptı gogusumun genelınde kı kıllarıda belırgın hale getırmeye baslamısdı kı anında bırakdım etkısı de gectı 2cm olmusdu oda gecıcı oldu yanı

kıllanma olmadı canım ama biraz sivilce oldu doktora gittim dedim böle böle yağ kullanıyorum dedim bişey olmaz geçici dedi ama sakın kaşıma yaraya çevirirsin dedi. sonra içim rahatladı

Valla bende kullandım.
Bende ne kıllanma yaptı ne tüylerimi siyah yaptı.
Benim göğüs çevremde tüy yok denicek kadar az..
Ki ben hala kullanıyorum.

Ya herkeste bir sorun oluşmuş.
Kıllanma, sivilce, yağlanma, kızarıklık felan.
Bende mi sorun var ne anlamadım ki.
Bana hiçbirşey olmadı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…