selam kızlaaarBen daha hala başlayamadım maalesef ): Yarından itibaren başlayacağım inşallah.. Herkes çok değişik yorumlar yazmış.. Umarım bende de işe yarar..
Bir şey soracağım ilk 21 günden sonra kaç gün ara veriyoruz ?
Bol şans herkesee
bır hafta ara verıp ıkıncı 21e baslıyoruz cnm kolay gelsın
ver tabı cnm sen cok ust uste dınledın sanırım bıde cok mu dınledın saat olarak ben ucuncuyu suan ıcın dusunmuyorum ıkıncı 21 bıtmek uzere ara verecem ıhtıyac duyarsam o zaman dınleyecm ucuncu 21ı ama buyume devam ederse dınlemeyı dusunmuyorum cnmkızlar bu telkinin 2.21 de btti ama boynumda fena ağrılar oluştuuu ara vericem bgnden sonra
ver tabı cnm sen cok ust uste dınledın sanırım bıde cok mu dınledın saat olarak ben ucuncuyu suan ıcın dusunmuyorum ıkıncı 21 bıtmek uzere ara verecem ıhtıyac duyarsam o zaman dınleyecm ucuncu 21ı ama buyume devam ederse dınlemeyı dusunmuyorum cnm
kim demiş 6-8 saat die bende kulak alışkınlağı olmuş 7-24 dinliyorum açıkçası :d
zararı olur cnm ben korkarım acıkcası zaten 10 saatten fazlası da zararlı bı ara basım falanda donmusdu zaten hemen 8 saate ındırdım dınlemeyı valla sende de ne cesaret var
bitanem cesart değil bazen dalgınlığıma bile gelio.. Ama alışınca sorun olmuo
çörekotu yagı da kullanıyorum telkin baya dolgunluk verdi ama yağdan kıllanma olmadı. kıllanıo diyenler kimdi :d
çörek otu yağnı bnde kullanıorum hnüz az bi zmn oldu bi deişiklik yok sen nekadar zamandır we ne şeklde kullanıosun acaba....???
canım 2 hafta olucak gündüzleri kullanıom işte 5-6 dk telkinle masaj yapıyorum
geceleri kullanmıyorum bazen gündz unutunca gece aklıma gelio gece yapıom
hmmmmm saollll peki nekar zamanda ne gbi bi deişklk oldu yani kullanmaya değermi diosunnnn
eve kullan sen
2 hafta sonunda bende gösterdi tam etkisini ama ben sürekli kullancam yani bir süre dvm etcem bakalım ne kadar büyütücem 85 olsun yeter bana
ay inşaallah yaa bırak 85i bana 80falanda yeter:):) okadar vahim durumdayım yani
eve kullan sen
2 hafta sonunda bende gösterdi tam etkisini ama ben sürekli kullancam yani bir süre dvm etcem bakalım ne kadar büyütücem 85 olsun yeter bana :d
kıllanma olmadı mı cnm hıc ben 20 gun kullandım hem ucundakılerı arttırdı sıyah yaptı gogusumun genelınde kı kıllarıda belırgın hale getırmeye baslamısdı kı anında bırakdım etkısı de gectı 2cm olmusdu oda gecıcı oldu yanı
kıllanma olmadı mı cnm hıc ben 20 gun kullandım hem ucundakılerı arttırdı sıyah yaptı gogusumun genelınde kı kıllarıda belırgın hale getırmeye baslamısdı kı anında bırakdım etkısı de gectı 2cm olmusdu oda gecıcı oldu yanı
sabır ve inan bebem büyüycekler emin ollll
inşalllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?