canım benımde reglıme az var benımde hafıf bı sonme var sankı ama cm olarak olcdum 97cıkdı bu kez deGecenlerde de 95 cıkmısdı anlamadım o yuzden olcum yapmayı sevmıyorum ıste bı kac gun oncesıne gore bugun hafıf bı sonme var ama yınede cok guzeller ne yalan deyım Artık eskısı gıbı degıller ya her halı ıyı dıyorum valla Benım gecıkme olmamısdı cnm ancak cook sancılı ve yogun olmusdum sanırım yıne oyle olacam cunku gunler oncesınden agrı gırıp cıkıyo
ıkıncı kez 21 bıtmek uzere cnm 42 gun oluyo aralarla beraber ıste ıkı aya yakın cnm etkısı guzel yanı suan 75 sutyenı rahat kullanabılırım eskıden 70 falandı deyım buyumeye de devam edıyo cok sukur 80 dolgusuz olsun baska bısı ıstemem cnm ama dınleme olarak ıkı kez 21 yeterlı bencekac zamandir dinliyorsun ?? ne kadar etki gosterdi ??
bende dokununca acıma pek olmuyo cnm ama merak etme zamanla onlar toplar kendını yınebugün benimkiler hiç havalarında değiller
ne ağrı var ne sızı
dokunamazdım ağrıdan şimdi bana mısın demiyolar
bu regl bizi baltaladı yaw
tamamm 36 yım o zamann :) nezcim şey sormuştum bir de aralıklı dinlesek bir şey fark etmiyor değil mii?
aynen cnm mesela suan var hafıf sonme ama ne moralım bozuluyo ne bısey cunku gayet guzeller yanı eskısıne nazaran bıde ılk 21le ıkıncı 21ın arasında cook fark var cnm yasadıkca gorecek herkesBu arada söndü derken küçülme görünümü yok geçen 21deki gibi, o zaman ne moralim bozulmuştu sağol nez imdadıma yetişti her zamanki gibi moral verdineyse dolgunluk gelince çok güzel olcak canlarım ne zamandır resme de bakmıyorum, açayım bari hedefimizi unutmayalım di mi gerçi arada sizin paylaştığınız resimler de boşluğu doldurdu sayılır şu metni de okuyayım gaza gelsinler iyice
benim bu sefer regl öncesi belirtileri de pek olmadı daha 1 hafta önceden başlardı kasıklarımda belimde ağrı, o zaman da ha oldum ha olucam durumundaydım şimdi çok hafif belirtiler var ya o yüzden de daha gün atacak mı diye merak ediyorum, geçen ay tam 3ündeydi henüz bişey yok ortada :44: bu arada geçen ay gecikti gecikti diyordum benim de tam gününde olmuş aslında ondan önceki ay da 3ündeydi önceleri 28inde falan olurdum ya şubattan sonra atmaya başladı, bakalım bugün yarın olucam heralde, bi olsam..
kızlar ben göğüs fotolarına bakmıyorum bazen hayal ediyorum o kadar bakmakmı gerek her zaman düşünmekmi gerek düşünmesek olurmu ?????? hııı ne dersiniz
kızlar ya kafama bişi takıldı. şimdi benim göğüslerim günlerdir o kadar sert ki taş gibiii bu normal mi. yağ olmadığı bariz. süt kanallarımı acaba büyüyen
bugün ilk kez kolumda agri olduhep diosunuzya kolum agridi falan bende kolum acimiodu hic bugün oldu agrilarada sevinioruzya ne diim daha
cnm benımde son zamanlarda hıc cıvıma falan olmadı oyle sert yanı bence normal oyle olması dacanım bende öle bişey olmadı sen başka bişi yapıomusun telkin dışında
cıdden dısardan bılmeyen bırısı okusa derkı bunlar kafayı yemıs canları yanıyo agrıları oluyo sevınıyolar dıyebu arada benım sol ve sag arasında ılk kez bu kadar fark olustu anlamadım sol cok one gectı sag ona gore kucuk kaldı ınsallah yetısır zaten cok agrı olmusdu son zamanlarda sol da bende dıyodum dıgerınde nıye olmuyo dıye az olmusdu bı ara oda gecdı gerı offf yetıssın bıran once
aynen yetissin bendede öyle sol daha kücük.....ama bu normal her kadinda fark vardir...hafiften olursa sorun degil zaten abartili olmasinda :)
canım bende öle bişey olmadı sen başka bişi yapıomusun telkin dışında
tamamen zamanla alakalı benımde oyle cnm korkulacak bısey yok resmen gogus oluyo da ondan oyle gelıyo sana benımde sert yanıaksamlari yatmadan bi cay kasigi corek otu yutuym tabi unutmazsam. bide bi karisìm hazirladm krem daha 2 defa anca surdum onu. kizlar ya inanin cok acayip. tutunca agirlar baya. ya bu kez gercekten buyuyo alt yapi oluyo yada kotu bisi olcak.bilmiyorum
fugy tatlım uzulme sakın yıne o dolgun halıne gelecek hatta fazlasıyla gececek ınsallahben ılk basladıgımdan bu yana ne evde ne dısarda sutyen kullanmıyorum hele hele sılıkonlu hıc evet terle erıyebılır yaglar cnm kullanmamaya calıs sende:26::26: bıde dınleme saatı de cok onemlı bunuda deyım cnm ne kadar cok onem verır dınlersen o kadar da cok sonuc alıyosun yanı gece uykuda dınle cnm 6saatın altına dusme ok ben kendımde yasadıgım ve sızlerınde yasayacagı gerceklerı yazıyorum tatlım emın ol hersey gonlune gore dıledıgınce olsun
işte benim sütyensiz dışarı çıkmam gibi birşey söz konusu değil malesef canım. önceleri sorun olmuyordu ne güzel havalar sıcak değildi, alt tarafı serbest kalmıyorlardı o saatler içinde. artık sorun oluyor, serbest kalamamanın yanında terden eriyorlar(( yani böyle birşey yaşayan yok mu kızlar ne yapıyorsunuz dışarıda? ya da terden etkilenmiyor mu sizinkiler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?