Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

selam kızlar ben 2. 21 in 12. günündeyim :) ben ilk 21 in başlarında ağrı sızı falan hissettim ondan sonra bu tür belirtilerimin hepsi gitti.büyümeğe başladığını düşünüyordum ama adet oldum bitti sanki göğüslerim ilk haline döndü bende olumsuz düşünceler oluşmaya başladı.acaba hiç belirti yoktu da ben mi kendimi kandırıyordum falan diye...olumlu düşünmek için zorluyorum ve büyüdüklerine yeniden inanmak istiyorum bu arada ben 37 oluyorum galiba

kızlaaar kızlar ben dayanamadım ve bugun basladım telkine tekrar. Aslında pazartesi baslamam gerekiyodu ama moral bozukluğundan da etkilenmeye basladılar sanırım olaya el koymam gerekiyodu basa dönmemek için:96::106:
5gun yıne ıyı dayanmıssın tatlım neyse artık ıkı gunluk erken baslamadan bısı olmaz heralde
bnm 2.21 bitti ama ben şuan bile dinliom bu nasıl bi alışkanlık oldu anlamadım
sende tutku olmus anlasılan bu telkın ama bence bırazda musade etde vucudun gerceklestırsın belkı uzun surelı ara verınce buyume hızlanacak cnm

Valla telkini dinlemekten içim bayıldı.
Ben artık dinlemiyorum.
Aklıma gelirse dinliyorum.
Hoş onun bile faydası var.
Ama ben masajdan yanayım.
Daha iyi masaj.
Ben masajla 2.3 cm dolgunluk elde etmiştim.
Ve aylardırda geçmedi.

anlaşıldı nez12 telkin kapatılıyor

lan kızlarr ben bşy dicem diodumda unutuyordum. şimdi aklıma geldi..

bu yağ varya bnm memişlerin uclarını fena büyüttü yaa

sendemi çörek otuyla falan masaj yapıosunn nası elde ettin o dolgunluuuu:)???

KIRMIZIKASKETLİKIZ

ekle özelden 10 dk bir dio ya sıktı ama

msn veriom

..........................................

anladın burdan sorun olmaz inşllh :26::26::26:

Son düzenleme:
sendemi çörek otuyla falan masaj yapıosunn nası elde ettin o dolgunluuuu:)???

Çörek otu yağıyla masaj yapıyorum. Sabah, akşam 10ar dakika.
Eğer vakit bulursam gün içindede yağ olmadan masaj yapıyorum.
Hemde düzenli bile yapmadım ben yağla masajı.
Haftada 3.4 gün yaptım diğer günler yapmadım ve bu büyümeyi elde ettim.
2.3 hafta gibi bir sürede.

Önemli: Kızlar bazıları burada sabahları ve akşamları bi kaşık çörek otu yiyiyormuş.
Çörek otu tek basına zayıflatır.
Yicekseniz bala, pekmeze karıstırıp yiyin.

Son düzenleme:

inşallah bende aynı sonucu elde ederiiimm yaaaaaaa çok saoll cvp içinn

hos onun bııle faydası varmı Cnm sen ne dıyosun yarım bedenden fazla buyudu ıkı ayda yanı 70 beden vardı belkı benımkıler sımdı rahat 75 var hemde sıslık degıl yaglandı ılk kez boyle buyuduler bır yıl masaj yapan bırı olarak konusuyorum ona kalırsa 15 cm den fazla masajla elde ettım ama sadece ıcı bos bos cm elde ettım ama telkınle ıclerı dolu dolu seklı degıstı
anlaşıldı nez12 telkin kapatılıyor :d

evet cnm ara ver bı sure ok

Benimkilerin içi neden boş değil peki?
Benim göğüslerim masajla hem büyüdü hem dolgunlastı.

BENDE 17.GUNUNDEYIM SANIRIM IKINCI 21IN AMA ESKIYE DONMESI ICIN YAGLARIN ERIMESI LAZIM YANI BEN DE MI BU DERECE ETKI ETTI ANLAMIYORUM YAA BENIMDE REGLIM YAKIN CNM BAKALIM SONRASINDA NE OLACAK AMA ESKI HALINE DONECEK GIBI DEGIL MASALLAH ARADA COK FARK VAR CUNKU

bende ağrı falan da olmuyor hiç,bazen bakıyorum dolgun dik görünüyor bazen bakıyorum salmış kendini...artık salladım zaten olursa olur olmazsa yapabiliceğim birşey yok.sana maşallah diyim o zaman :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…