asıl ve muhım meselemıze donelım cnmTelkınden baska tum yontemler bana gecıcı ve zaman kaybı olarak gelıyo cnm dınleyelım buyusunler
5gun yıne ıyı dayanmıssın tatlım neyse artık ıkı gunluk erken baslamadan bısı olmaz heraldekızlaaar kızlar ben dayanamadım ve bugun basladım telkine tekrar. Aslında pazartesi baslamam gerekiyodu ama moral bozukluğundan da etkilenmeye basladılar sanırım olaya el koymam gerekiyodu basa dönmemek için:96::106:
sende tutku olmus anlasılan bu telkın ama bence bırazda musade etde vucudun gerceklestırsın belkı uzun surelı ara verınce buyume hızlanacak cnmbnm 2.21 bitti ama ben şuan bile dinliom bu nasıl bi alışkanlık oldu anlamadım
5gun yıne ıyı dayanmıssın tatlım neyse artık ıkı gunluk erken baslamadan bısı olmaz heralde
sende tutku olmus anlasılan bu telkın ama bence bırazda musade etde vucudun gerceklestırsın belkı uzun surelı ara verınce buyume hızlanacak cnm
Valla telkini dinlemekten içim bayıldı.
Ben artık dinlemiyorum.
Aklıma gelirse dinliyorum.
Hoş onun bile faydası var.
Ama ben masajdan yanayım.
Daha iyi masaj.
Ben masajla 2.3 cm dolgunluk elde etmiştim.
Ve aylardırda geçmedi.
sendemi çörek otuyla falan masaj yapıosunn nası elde ettin o dolgunluuuu:)???
Çörek otu yağıyla masaj yapıyorum. Sabah, akşam 10ar dakika.
Eğer vakit bulursam gün içindede yağ olmadan masaj yapıyorum.
Hemde düzenli bile yapmadım ben yağla masajı.
Haftada 3.4 gün yaptım diğer günler yapmadım ve bu büyümeyi elde ettim.
2.3 hafta gibi bir sürede.
Önemli: Kızlar bazıları burada sabahları ve akşamları bi kaşık çörek otu yiyiyormuş.
Çörek otu tek basına zayıflatır.
Yicekseniz bala, pekmeze karıstırıp yiyin.
hos onun bııle faydası varmı[ı]valla telkini dinlemekten içim bayıldı.
Ben artık dinlemiyorum.
Aklıma gelirse dinliyorum.
Hoş onun bile faydası var.
Ama ben masajdan yanayım.
Daha iyi masaj.
Ben masajla 2.3 cm dolgunluk elde etmiştim.
Ve aylardırda geçmedi.[/ı]
anlaşıldı nez12 telkin kapatılıyor :d
hos onun bııle faydası varmıCnm sen ne dıyosun yarım bedenden fazla buyudu ıkı ayda yanı 70 beden vardı belkı benımkıler sımdı rahat 75 var hemde sıslık degıl yaglandı ılk kez boyle buyuduler bır yıl masaj yapan bırı olarak konusuyorum ona kalırsa 15 cm den fazla masajla elde ettım ama sadece ıcı bos bos cm elde ettım ama telkınle ıclerı dolu dolu seklı degıstı
evet cnm ara ver bı sure ok
selam kızlar ben 2. 21 in 12. günündeyim :) ben ilk 21 in başlarında ağrı sızı falan hissettim ondan sonra bu tür belirtilerimin hepsi gitti.büyümeğe başladığını düşünüyordum ama adet oldum bitti sanki göğüslerim ilk haline döndü bende olumsuz düşünceler oluşmaya başladı.acaba hiç belirti yoktu da ben mi kendimi kandırıyordum falan diye...olumlu düşünmek için zorluyorum ve büyüdüklerine yeniden inanmak istiyorumbu arada ben 37 oluyorum galiba
bu kırmızıkasketlikız kaç yaşında bilonmu 56
[ı]benimkilerin içi neden boş değil peki?
Benim göğüslerim masajla hem büyüdü hem dolgunlastı.
[/ı]
valla bende daha cok cm olarak etkı ettı cnm dolgunlukda yaparken oldu sonra fıss gıttı cmler kaldı sadece ama telkınle cok daha farklı buyudu bunyeye gore degısıyo sanırım cnm
bu kırmızıkasketlikız kaç yaşında bilonmu [ı][sıze="3"]56[/sıze][/ı]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?