Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

bende ağrı falan da olmuyor hiç,bazen bakıyorum dolgun dik görünüyor bazen bakıyorum salmış kendini...artık salladım zaten olursa olur olmazsa yapabiliceğim birşey yok.sana maşallah diyim o zaman :)

ınsallah olur cnm sende de etkısı son caremız bu telkın zaten

Nezcim sendeki gelişmeleri duydukça çok seviniyorum, utanmasam rekim ekle görelim dicem

masajı nasıl yapıyorsun canım zahmet olmazsa anlatırmısın

göğüsümün içinde titreşim gibi birşey oluyo, 1-2 saniyelik, 4 kere falan oldu şu 10 dk içinde. seyirme gibi, hani bacakta falan olur ya titrer böyle, öyle bişey ama dıştan görünmüyo titrediği:)

napiim korkuyorum, kızmaa hadi gel dolgunluk artık gözlerimiz yollarda kaldıı

sız koyun da ben sızınkıne bakıyım Daha buyuk yada daha kucuk dıye tarıf ederım

Nez memişlerinin fotosunu koy,nez memişlerinin fotosunu koy,nez bizi discoya götür
Bak yani illa imza mı toplayalım neezHadi kızlar o bize sayı saydırdı,şimdi de nezin memiş fotosunu buraya koyması için sağdan say yapalım,bizde onun için sayı yazalım.

sız koyun da ben sızınkıne bakıyım Daha buyuk yada daha kucuk dıye tarıf ederım

evet evettttttt:) sen 1sen ben 2 olayımmm:)

yok ben nezden kendi memişinin fotosunu koymasını istemiyorum, öyle birşey olamaz zaten :) sadece merak ediyorum şu anki halini boyutunu, o yüzden netten baksın hatunlara onunki gibi göğüs bulunca koysun buraya :) hadi nezzzzzz gerçekten çok merak ediyorum canım yani en çok gelişme sende var

bende koycak bişidee yokkkkk:d
olsun ben sızınkıne gore degerlendırme yaparım bı boy yada ıkı boy daha buyugu dıye
nez netten bi resim bul seninkine benzeyen :) ben de çok merak ediyorummm
daha once koymusdum ama neyse yıne bakayım son halıne benzeyen
bende de olmusdu cnm atıyo boyle bı kac defa oluyo
napiim korkuyorum, kızmaa Hadi gel dolgunluk artık gözlerimiz yollarda kaldıı
kızmıyorum kız artık herkese aynı seylerı dıye dıye sertlestımı yoksa konusma tarzım bıktım mı yoksa
vısnerecelı sen koy tatlım bende begene basayım olmazmı Valla bıne kadar kısı yazsanız yıne yok Benzerını bulursam koyarım yaa boyle bıseyı cıddı cıddı soylenmesı benı cok sasırttı gunduz bunu da soyleyım cok ayıp

Resım de bulamadım en son bı resım koymusdum bı yabancı manken mı neydı buna yakın demısdım o zaman sımdı onun kadar sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…