hadı cnm o yasdan sonra gogus buyumez kı hem hemde o yasa gelmıs bırı bızım gıbı boyle ugrasırmı
hadı cnm o yasdan sonra gogus buyumez kı hem hemde o yasa gelmıs bırı bızım gıbı boyle ugrasırmı
bende ağrı falan da olmuyor hiç,bazen bakıyorum dolgun dik görünüyor bazen bakıyorum salmış kendini...artık salladım zaten olursa olur olmazsa yapabiliceğim birşey yok.sana maşallah diyim o zaman :)
BENDE 17.GUNUNDEYIM SANIRIM IKINCI 21IN AMA ESKIYE DONMESI ICIN YAGLARIN ERIMESI LAZIM YANI BEN DE MI BU DERECE ETKI ETTI ANLAMIYORUM YAA BENIMDE REGLIM YAKIN CNM BAKALIM SONRASINDA NE OLACAK AMA ESKI HALINE DONECEK GIBI DEGIL MASALLAH ARADA COK FARK VAR CUNKU
Nezcim sendeki gelişmeleri duydukça çok seviniyorum, utanmasam rekim ekle görelim dicem
sız koyun da ben sızınkıne bakıyım[
:))))))))))
sız koyun da ben sızınkıne bakıyımDaha buyuk yada daha kucuk dıye tarıf ederım
Çörek otu yağıyla masaj yapıyorum. Sabah, akşam 10ar dakika.
Eğer vakit bulursam gün içindede yağ olmadan masaj yapıyorum.
Hemde düzenli bile yapmadım ben yağla masajı.
Haftada 3.4 gün yaptım diğer günler yapmadım ve bu büyümeyi elde ettim.
2.3 hafta gibi bir sürede.
Önemli: Kızlar bazıları burada sabahları ve akşamları bi kaşık çörek otu yiyiyormuş.
Çörek otu tek basına zayıflatır.
Yicekseniz bala, pekmeze karıstırıp yiyin.
nez netten bi resim bul seninkine benzeyen :) ben de çok merak ediyorummmsız koyun da ben sızınkıne bakıyımDaha buyuk yada daha kucuk dıye tarıf ederım
cnm hep aynı seylerı soyluyoruz ama etkısı sende gec olacak belkı belkıde hıc agrısız buyuyecek yanı oyle olanlarda cok cunku dokununca agrı bende daha hıc olmadı o kadar zaman gectıCıvıma benım ılk hafta oldu ardından dolgunlasdı ıkı defa oldu cıvıma ıkısının de sonrasında dolgunluk oldu ve gerı sertlestı oyle cıvık kalacak degıl ya merak etme
Nez memişlerinin fotosunu koy,nez memişlerinin fotosunu koy,nez bizi discoya götür
Bak yani illa imza mı toplayalım neezHadi kızlar o bize sayı saydırdı,şimdi de nezin memiş fotosunu buraya koyması için sağdan say yapalım,bizde onun için sayı yazalım.
olsun ben sızınkıne gore degerlendırme yaparım bı boy yada ıkı boy daha buyugu dıyebende koycak bişidee yokkkkk:d
daha once koymusdum ama neyse yıne bakayım son halıne benzeyennez netten bi resim bul seninkine benzeyen :) ben de çok merak ediyorummm
bende de olmusdu cnm atıyo boyle bı kac defa oluyogöğüsümün içinde titreşim gibi birşey oluyo, 1-2 saniyelik, 4 kere falan oldu şu 10 dk içinde. Seyirme gibi, hani bacakta falan olur ya titrer böyle, öyle bişey ama dıştan görünmüyo titrediği:)
kızmıyorum kıznapiim korkuyorum, kızmaaHadi gel dolgunluk artık gözlerimiz yollarda kaldıı
vısnerecelı sen koy tatlım bende begene basayım olmazmınez memişlerinin fotosunu koy,nez memişlerinin fotosunu koy,nez bizi discoya götür
Bak yani illa imza mı toplayalım neezhadi kızlar o bize sayı saydırdı,şimdi de nezin memiş fotosunu buraya koyması için sağdan say yapalım,bizde onun için sayı yazalım.
ben görmedim duymadım kaçırmışımResım de bulamadım en son bı resım koymusdum bı yabancı manken mı neydı buna yakın demısdım o zaman sımdı onun kadar sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?