bi tane pencerede çıplak kadın diye bi fotoğraf vardı o muydu peki canım???yok kızlara kustum ben koymayacam benzerını de cnm
bi tane pencerede çıplak kadın diye bi fotoğraf vardı o muydu peki canım???
anladım nezcim çok güzel maşşalaah nazar değmesin canım
benimki de camdan bakan kızın daha az dolgunu, şekil olarak öyle ama boyutu daha küçük. Ama işte en son yaşadığım o gerilemelerde bundan eser yoktu, alttakinin daha da miniğine dönmüştü ucu da aynen öyle küçülmüştü(((( bugün toparladı kendini dolgunluk arttı :)))) inşallah bu 21 bittiğinde o kızınki kadar olur
evet canım gelişme çok güzel abartmıyorsun tabiki. ilk halini hayal edebildim seninkinin, böyle vücuda daha yapışık gibi dimi? şimdi ise resmen ayrı bir uzuv olmuşlarhatta bırazcık daha ufagıydı o resmın cnm telkıne baslamadan once dıyebılırım gercı unuttum nerdeyse o halınıAbartmıyorum demı cnm fark baya olmus Bazen dıyorum bana mı oyle gelıyo ama goz var nızam var yanı cnm ıkı ay ıcın cok guzel bı gelısme bana gore her ıkı ayda boyle olsa 6 ayda ne olur kımbılır
şu ana kadar tüylerle ilgili bir sorunum olmadı inşallah da olmaz. inşallah kıllarının sertliği de ter bezlerinin düzelmesi gibi eski haline dönerrAyrıca ter bezlerım de eskıye dondu normal calısıyolar artıkYanlız bacaklarımdakı kıllar kanatarak cıkıyo resmen Kıl köklerı mı sertlesdı nedır
aynen tatlım o yapısık halı yok artık altları baya baya dolgun benım artık senınde olur ınsallah cnm benımevet canım gelişme çok güzel abartmıyorsun tabiki. Ilk halini hayal edebildim seninkinin, böyle vücuda daha yapışık gibi dimi? şimdi ise resmen ayrı bir uzuv olmuşlarçok güzel gelişme tebrik ederim canım:) dediğin gibi dolgunluk çok önemli bişey, şeklini cinsini bile değiştiriyo:) mesela benim üstteki kızın şekli gibi dolgunken (şu an da öyle) , ama o geri gittiği zamanlarda ucunun şekli bile değişiyo resmen başka bir göğüs oluyorlar alttakine dönüyorlar. Tabi göğüslerim bu resimlerdki boyutta gibi anlaşılmasın, bahsettiklerim her ikisinin de daha az dolgunları, şekil olarak öyle sadece
şu ana kadar tüylerle ilgili bir sorunum olmadı inşallah da olmaz. Inşallah kıllarının sertliği de ter bezlerinin düzelmesi gibi eski haline dönerr
sağol canım inşşallah diyeyim ben de:) mesela bugün yine çok umutluyum büyüyeceğinden çünkü güzeller bugün dolgunlar :) ama o gerileme benim umutlarımı tüketmişti de çok belli etmemiştim size yine de üzüldüğümü söylemiştim sadece. Neredeyse ilk haline dönmüştü. Bugün ilerleme var olacak inşallah bu iş:) başarmadan bırakmak yok
sebebi yağların içlere diplere yerleşmesi olabilir. çünkü küçüldüğü zaman bile görüntü olarak küçük oluyo moral bozmaya yetecek şekilde ama tuttuğunda içleri diplerde bir yerleri dolu oluyo, yani eski halinden farklı olarak. yani görüntü aynı telkinden önceki gibi ama elleyince içi dolu. işte bu ancak yağların yer doldurmasıdır. dipten başlıyorlar yerleşmeye:)))))evet cnm ıstedıgımız gıbı olana kadar devamUzulme cnm yaa dınledıkce buyuyo ıste merak etme tatlım elımızın altında nasıl olsa telkınımız Neden oyle oluyo anlam veremıyorum cnm yaa eskı halıne donmesı yada kuculmesı nedenını bılsek keske daha rahat olur ıcımız benım bıle bazen ıcım karamsar oluyo acaba dıyorum olumsuzlukları okuyunca cnm yaa ama pes etmek yok dedıgın gıbı
5gun yıne ıyı dayanmıssın tatlım neyse artık ıkı gunluk erken baslamadan bısı olmaz heralde
sende tutku olmus anlasılan bu telkın ama bence bırazda musade etde vucudun gerceklestırsın belkı uzun surelı ara verınce buyume hızlanacak cnm
sebebi yağların içlere diplere yerleşmesi olabilir. çünkü küçüldüğü zaman bile görüntü olarak küçük oluyo moral bozmaya yetecek şekilde ama tuttuğunda içleri diplerde bir yerleri dolu oluyo, yani eski halinden farklı olarak. Yani görüntü aynı telkinden önceki gibi ama elleyince içi dolu. Işte bu ancak yağların yer doldurmasıdır. Dipten başlıyorlar yerleşmeye:)))))
Canım benim de öyle hafif sönme falan oluyodu ilk 21imde onlara üzülememyi öğrenmiştim. Bu en son yaşadığım çok moral bozucuydu, o da galiba o sıralar çok terlememden kaynaklandı sütyenin içinde mahfoldularyağlar dağılamadan yerleşemeden erimiş olabilir:)
neyse bugün kurtuldum o halinden sabah kalktığımda ağrı vardı zaten dolgunluk da vardı. Bi daha öyle küçük olmaz inşallah
inşallah kaldıkları yerden devam ederler canm yaa. Hani şekilleri kalıcı olarak değişti yuvarlaklaştılar ondan sorun yok da dolgunluk o eskisi gibi değil ona canm sıkılıyo inşallah bu turda olucak:97:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?