bak fugy le bız bu ısı cozduk cnm yaglar dıplere yerlesıyo bencede ondan sondu gıbı gelıyo bende artık oyle olmuyo neden temelınde yag olusdu cunku cnm yenı gelenlerde bunun uzerıne eklenıyo temel olusdu artık zaman ıcınde cnm sızınde oyle olacak ıkıncı 21de cok daha fark edeceksın bunu cnm
ooo sende de supermıs valla cnm gelısmeler o zaman cok sevındım cnm[ı]nezim 10dk beklemim burdan yazim benimde aynen resimlerdeki gbi ilk ve son hali canım:)[/ı]
ooo sende de supermıs valla cnm gelısmeler o zaman cok sevındım cnmSenın ıkıncı 21de kacıncı gunun pekı Evet yaa sınır oluyorum 10 dk beklemeye
sagol tatlım sende ıyıkı varsın[ı]galiba 5 gün oldu tatlım :)
vala ben senin sayende dinledim sen nereye ben oraya geldim peşinden iyiki varsın ya:)[/ı]
sagol tatlım sende ıyıkı varsınO zaman boyut olarakda pesımden gelıyon baksana esıtlenmıs boyutlarda 80 dolgusuz olana kadar devam o halde takıp et sakın bırakma pesımı cnm Benımde son 5 6 gunum kaldı cnm carsamba son kez dınleyecem 10 gun kadar ara verecem egerkı bakdım kı etkısı devam edıyo 3uncuyu dınlemeyı dusunmuyorum ama etkısı durursa son kez olmak uzere 3. 21ı de dınleyecem cnm mecbur madem basladık sonunu da getırelım demı ama:13:
BENDE AYNEN CNM BUGUNE KADARKI ALDIGIM EN EN EN GUZEL SONUC BU
Haklısın canım başladık madem sonunda kadar gidelim....
Ben iyi olcana inanıyorum..:)
BENDE AYNEN CNM BUGUNE KADARKI ALDIGIM EN EN EN GUZEL SONUC BUCOK SEVINIYORUM VALLA OLACAK INSALLAH BU IS BU KEZ SENDE VALLA SESSIZ SAKIN BUYUTUYON CNM NE SESIN CIKIYO OYLE NE KAPRIS YAPIYON NE SORULAR SORUP BUNALTIYON INSANI KENDI KENDINE NE GUZEL DINLIYON TAKILMADAN VEE BUYUYO TEBRIK EDERIM CNM
[ı]ayyy rica ederim tatlım benim inanki aklıma takılan şeyler oluyo bazen ama bunaltmak istemiyorum
burdan okuyorum takip ediyorum zaten:)[/ı]
[ı]haklısın canım senide anlıyorum vala herkese cevap vermeye çalışıyosun
hatta diyorum bazen bu nez nekadar sabırlı hiç mi sıklmıyo die
ama netice güzel olcak yavaş olması çok daha iyi oluyo bencede
neyse ben kaçtım tatlım konusuruz yine öpüyorum seni:)[/ı]
selam kızlar,ben de bugün başladım dinlemeye, 5 saat oldu ama birazdan yatıcam.diğer günlerde de aksatmıcam.tüm yazılanları okumaya vaktim yetmedi ama kesinlikle işe yarayacağına inanıyorum,tüm hayatımızı bilinçaltı yönetiyor çünkü. partfaite sonsuz teşekkürler şimdiden
Ayrıca ter bezlerım de eskıye dondu normal calısıyolar artıkYanlız bacaklarımdakı kıllar kanatarak cıkıyo resmen Kıl köklerı mı sertlesdı nedır
evet benim ter bezlerim de normale döndü çok şükür..Ben ilişki telkinine başladım,hadi hayırlısı..
evet sabır ısı zaten sagolsun nılımm de yardımcı oluyo bırlıkde cvp verıyoruz cogu zaman cnmBende senı optum tatlım guzel haberlerle gorusmek uzere
kızlar birşey sorucam;hurmayı aç karnına mı yiyorsunuz?birde kaç tane yiyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?