Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ayy hadi inşallah inşallah:81::92:

Nezim 10dk beklemim burdan yazim benimde aynen resimlerdeki gbi ilk ve son hali canım:)

ooo sende de supermıs valla cnm gelısmeler o zaman cok sevındım cnm Senın ıkıncı 21de kacıncı gunun pekı Evet yaa sınır oluyorum 10 dk beklemeye

galiba 5 gün oldu tatlım :)

vala ben senin sayende dinledim sen nereye ben oraya geldim peşinden iyiki varsın ya:)

[ı]galiba 5 gün oldu tatlım :)

vala ben senin sayende dinledim sen nereye ben oraya geldim peşinden iyiki varsın ya:)
[/ı]
sagol tatlım sende ıyıkı varsın O zaman boyut olarakda pesımden gelıyon baksana esıtlenmıs boyutlarda 80 dolgusuz olana kadar devam o halde takıp et sakın bırakma pesımı cnm Benımde son 5 6 gunum kaldı cnm carsamba son kez dınleyecem 10 gun kadar ara verecem egerkı bakdım kı etkısı devam edıyo 3uncuyu dınlemeyı dusunmuyorum ama etkısı durursa son kez olmak uzere 3. 21ı de dınleyecem cnm mecbur madem basladık sonunu da getırelım demı ama:13:

Haklısın canım başladık madem sonunda kadar gidelim....
Ben iyi olcana inanıyorum..:)

Haklısın canım başladık madem sonunda kadar gidelim....
Ben iyi olcana inanıyorum..:)
BENDE AYNEN CNM BUGUNE KADARKI ALDIGIM EN EN EN GUZEL SONUC BU COK SEVINIYORUM VALLA OLACAK INSALLAH BU IS BU KEZ SENDE VALLA SESSIZ SAKIN BUYUTUYON CNM NE SESIN CIKIYO OYLE NE KAPRIS YAPIYON NE SORULAR SORUP BUNALTIYON INSANI KENDI KENDINE NE GUZEL DINLIYON TAKILMADAN VEE BUYUYO TEBRIK EDERIM CNM

ayyy rica ederim tatlım benim inanki aklıma takılan şeyler oluyo bazen ama bunaltmak istemiyorum
burdan okuyorum takip ediyorum zaten:)

[ı]ayyy rica ederim tatlım benim inanki aklıma takılan şeyler oluyo bazen ama bunaltmak istemiyorum
burdan okuyorum takip ediyorum zaten:)
[/ı]

cok sagol cnm mantıklı sorular oldugu surece ınsan cevap vermekden sıkılmıyo ancak hem sacma hemde aynı seyler sureklı sureklı sorulunca ınsan bunalıyo bı kac sayfa oncesınde acıkladıgın sey tekrar soruluyo mesela aslında herkes okusa formu boyle olmazda neyse artık Bu kadar surede bu sonucu elde ettık cnm toplamda 6 ay gıbı bı zaman gecmıs olsa cook guzel olur ıstedıgımıze de yaklasırız dıye dusunuyorum ben tatlımheyecan oluyo valla yaklastıkca ama sunuda deyım cnm boyle yavas buyumesıne bazen kızıyoruz ama dıger turlu de alısmamız daha guc olurdu suan mesela az az buyuyo o halıne alısıyoruz sonra yenısı eklenıyo o yuzden ben memnunum cnm bırden buyuse pıskolojımız bozulur bence cunku her degısımde bıle bı garıp gelıyo bana ama alısıyorum cnm

Haklısın canım senide anlıyorum vala herkese cevap vermeye çalışıyosun
Hatta diyorum bazen bu nez nekadar sabırlı hiç mi sıklmıyo die

Ama netice güzel olcak yavaş olması çok daha iyi oluyo bencede
neyse ben kaçtım tatlım konusuruz yine öpüyorum seni:)

evet sabır ısı zaten sagolsun nılımm de yardımcı oluyo bırlıkde cvp verıyoruz cogu zaman cnm Bende senıoptum tatlım guzel haberlerle gorusmek uzere

selam kızlar,ben de bugün başladım dinlemeye, 5 saat oldu ama birazdan yatıcam.diğer günlerde de aksatmıcam.tüm yazılanları okumaya vaktim yetmedi ama kesinlikle işe yarayacağına inanıyorum,tüm hayatımızı bilinçaltı yönetiyor çünkü. partfaite sonsuz teşekkürler şimdiden

ozaman sende 38. telkın dınleyen oluyosun cnmkolay gelsın cnm guzel haberlerını almak dılegıyle

evet sabır ısı zaten sagolsun nılımm de yardımcı oluyo bırlıkde cvp verıyoruz cogu zaman cnm Bende senıoptum tatlım guzel haberlerle gorusmek uzere

iki gündür yoğunum giremiyorum ara ara yorumları okuyabildim anca bitirdim bugün de yoğunum aslında ama 2 dk şu mesajı yazmaya vakit yarattım unutulmuşumdur diyordum ama nezciim sağolsun beni de katmış yorumuna adım geçmiş

ben geçen ayın aynısını yaşıyorum regl dönemi durgunluğu olarak adlandırayım, ama sonrasında inanamayacak şekilde büyüdüklerini farketmiştim o yüzden heyecanla beklemedeyim şu anda
söndü geriledi ilk haline döndü diyenler sabretsin ve dinlemeye devam etsin diyorum sadece di mi nezciim :13:

Slm kızlar,
yaa ben 2 gündür dinleyemedim arkadaşımdaydım off söylenmiyorki ben meme büyütme müziği dinliycem diye ama 2. 21 de olduğum için o kadar sorun olmaz heralde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…