Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

kızlar birşey sorucam;hurmayı aç karnına mı yiyorsunuz?birde kaç tane yiyorsunuz?
cnm ben bazen bır bazen ıkı tane yıyorum ac karnına sabah yada oglen gıbı yıyorum genelde
senı hıc unuturmuyum cnm benımhadı bakalım yenı dolgunluk yolda dıyosun o zaman cnm evet tatlım sabır ısteyen bı surec bu valla kendıne guvenmeyen hıc dınlemeye baslamasın moral bozuklugu da olacak gerılemede buyuyo nıhayetınde yanı degısım sureklı olacaktır elbette
Slm kızlar,
yaa ben 2 gündür dinleyemedim arkadaşımdaydım off söylenmiyorki ben meme büyütme müziği dinliycem diye ama 2. 21 de olduğum için o kadar sorun olmaz heralde...
cnm keske gun atlamasaydın yaa

Son düzenleme:
kızlar dün 6 saati doldurabildim,bugün de 6buçuk saati doldurdum hala çalıyo birazdan kapatıcam daha bişey yok , ilk belirtileri heyecanla bekliyorum hurmaya da dün başladım
masaj yapmak istersek hangi yağ iyi gelir acaba ?
biliyosunuzdur belki ama ben yine de hatırlatayım nar ve narla ilgili herşey göğüslere çok iyi geliyomuş,büyütüyomuş , nar yağı var mıdır acaba? en azından her gün nar suyu içebiliriz,takviye takviyedir

kizlar benim gögüs cevremde beyaz noktalar olustu , kabariklik fln yok cildim sadece beyazlasmis hali,,, gibii.. sadece gögsümde degill kolumda da bi kac tane cikti bacaklarimda ve, ayaklarimin üzerinde ,.,, telkinden mi gelyior,...diyecegim ama coktan beri bacaklarimda ve ayak üstlerimde vardii,, simdi kollarimda basladiil.. bu aralar moralim cok bozuk piskolojim bozuldu bi güülüyorum bi aglaiyorum anlamadim , cok yoprgun ve bitkinim.. halsizim,.. kilooo verdim,, ama sabahdan aksama kadar yiyorum ayi gibi resmen .. napicam ben o beyaz noktalar nedir aceba ..vitilgoo hastaligi ALLAH korusun oldugunu sanmiyorum.. ((((((((((
belki sizde de vardir

hurma için cevap veren arkadaşlarım teşekkür ederim :) bu arada ben benimkiler eski haline döndü demiştim ama yeniden canlanmaya başladılar.kendimi gaza getiriyorum ondan herhalde :)

vısnerecelı sen koy tatlım bende begene basayım olmazmı Valla bıne kadar kısı yazsanız yıne yok Benzerını bulursam koyarım yaa boyle bıseyı cıddı cıddı soylenmesı benı cok sasırttı gunduz bunu da soyleyım cok ayıp[/QUOTE]

Ama ben şaka yapmıştım,ciddi yazsam öyle yazmam kiKusura bakma,özür dilerim kırdıysam nez.

ya kusura bakmayin, ben okumaya basladim, ama bisi anlamadim.. (aptal falanda degilim )..
sarkilari daha indirmedim, konu ilgimi cekti... yani sarki dinlerken, o sozler yani normal kulakla duyulmayan sozler, goguslerimimi buyutuyor??? yani bilincim mi ortaya giriyor??? , ben cok seye inanirim,,,ve olumlu dusunmenin cok faydasini gordum ben... tam anlayamadim... lutfen yardimci olan cikarsa, cok memnun olurum. bide sormak istedigim, birisi sonuc aldi mi ?? sonuc nedir?? merak ettim.. ben artik operasyonlardan vazgectim , bitkisel denedim, ise yarai gibbi, ama hafif sonduler, iki dogumdan sonra ne kadar toparlayabilirsem, artik.. neyse. cvb´iniz icin cok tesekurler!!!

sormak istedigim bu 2.21 yada 3.21 nedemek ? birisinin yazisinda 6 ay falan diye okudum... cok soru sordum,,, ve kizlar, bastan okumayi calistim, ama tam konuyu cozemedim..

Son düzenleme:
kızlar gece yatarken yemeyin,daha önce de söylemiştim;alışık olmayan bünyede kalp krizi riski varmış.Yani yiyip yatmayın araya bi süre koyun..

hadi yaaa ( kızlar zaten ben kalp ilacı kullanıyorum. bu risk fazlasıyla var bende zatenn. bi daha yemem geceleri :18: saolun kızlar bilgilendirdiğiniz için

cnm keske gun atlamasaydın yaa

neysee cnmm daha 2. nin ilk haftasındaydım olmazsa bugün başlıyormuş gibi 21 gün yaparım inşallaah bu defa tamamlarım yaaa. bu müziği seviyorum ama bikaç saat sonra resmen kulağımı tırmalamaya başlıyor, kafama birşeyle vurulmuş gibi hissetmeye başlıyorum

Ama ben şaka yapmıştım,ciddi yazsam öyle yazmam kiKusura bakma,özür dilerim kırdıysam nez.[/QUOTE]
DIKKAT ETTIYSEN GUNDUZ COK SASIRTTI DIYE VURGULADIM KI SEN UZERINE ALINMA DIYE SAKA YAPTIGINI ANLADIM CUNKU CNM SENIN YAZIN ZATEN AKSAM YAZILMIS BEN KIME DEDIM ORASI BELLI YOKSA SENIN SAKA YAPTIGINI ANLADIM BENDE DIKKAT ETTIYSEN SAKAYLA KARSILIK VERDIM CNM
21 GUN BOYUNCA DINLIYORUZ BIR HAFTADA ARA VERIYORUZ YA ONU DEMEK ISTEDIK CNM CUNKU IKINCI KEZ 21 GUNU DINLIYORUM MESELA BEN BIR HAFTA ARA VERIP TEKRAR BASLIYORUZ DINLEMEYE GUNDE 6 8 SAAT ARASI DINLIYORUZ EVET CNM DOGRU ANLAMISSIN BILINC ALTINA MESAJ VERIYORUZ O SEKILDE BUYUYO DINLEYEN HERKES AZ COK SONUC ALIYO CNM BU DIGER YONTEMLER GIBI DEGIL BIRAZ FARKLI CNM YAGLANARAK BUYUYO KALICI OLACAK O YUZDENDE INSALLAH

CNM O MUZIKDEN DEGIL TELKINDEN ISTE ZIHNI YORUYO BENDE BAZEN APTAL GIBI OLUYORUM NORMALDIR OLMAZSA OYLE BASDAN AL CNM

benimkilerde sönmüşlerdi 2 gün önce, şimdi gene ilerlemişler.. daha 1 hafta var regle du bakalım... sonucu sölerim kızlar

sürekli dinleme, benim de başımı döndürüyor hatta bir yerlere gidiyorsam hafif midem bile bulanıyor... genelde 2 saat açıksa yarım saat dinlenme molası veriyorum ben...

21 GUN BOYUNCA DINLIYORUZ BIR HAFTADA ARA VERIYORUZ YA ONU DEMEK ISTEDIK CNM CUNKU IKINCI KEZ 21 GUNU DINLIYORUM MESELA BEN BIR HAFTA ARA VERIP TEKRAR BASLIYORUZ DINLEMEYE GUNDE 6 8 SAAT ARASI DINLIYORUZ EVET CNM DOGRU ANLAMISSIN BILINC ALTINA MESAJ VERIYORUZ O SEKILDE BUYUYO DINLEYEN HERKES AZ COK SONUC ALIYO CNM BU DIGER YONTEMLER GIBI DEGIL BIRAZ FARKLI CNM YAGLANARAK BUYUYO KALICI OLACAK O YUZDENDE INSALLAH

canim cvb verdigin iicn cok tesekur ederim,,, bu yontem 21 gunluk ise, o zaman ben bunu dogum kontrol haplari ile isleme gecirim... suan adet zamanim.. pazar gunu baslarim o zaman. peki "tedavinin" aralarinda bir hafta var.. peki ne sSSIklikta yapilabilir ? -kac kere tekrarlamak gerek?

3 tekrara kadar demişti parfait yanlış hatırlamıyorsam...

yaa on gündür düzenli dinliyorum tık yok..dahada küçüldüler sankiikorkmaya başladım olanda gidecek bıraksammı acaba ...

bugün hastalandım sonunda sabah biraz cıvıma vardı ama şuan normal eski haline dönmedi neyseki
ama sol göğsüm sağdakinden daha dolgun ve daha hızlı büyüyo sizde nasıl kızlar iki göğsünüz arasındaki fark çok mu yoksa biraz mı özellikle 2.21dekilerinkini merak ediyorum fark açılmaz umarım

kızlar aman diyim bırakmayın. bendede çok geç etki etmişti. inanın bana o kadar mutluyum ki. bugun 75 b dolgulu sutyenimden fırlayıp çıkcaklardı okadar sıkıştılarki bi daha giymeyi düşünmüyorum:)) çarşamba günü 2. 21bitecek. düşünün yani. bi haftada 10 günd 2 ayda bile göğüs büyümezki. daha alt yapısı hazırlanıyor. istediğim ölçüye ulaşmam 6 ayı bulacağını düşünüyorum. kızlar inanın sadece inanın yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…