kucukse 3-4tane yiyorum cnm sabah ac karnina yada gece yatarken yiyorum cnm
cnm ben bazen bır bazen ıkı tane yıyorum ac karnına sabah yada oglen gıbı yıyorum geneldekızlar birşey sorucam;hurmayı aç karnına mı yiyorsunuz?birde kaç tane yiyorsunuz?
senı hıc unuturmuyum cnm benımiki gündür yoğunum giremiyorum ara ara yorumları okuyabildim anca bitirdim bugün de yoğunum aslında ama 2 dk şu mesajı yazmaya vakit yarattımunutulmuşumdur diyordum ama nezciim sağolsun beni de katmış yorumuna adım geçmiş
ben geçen ayın aynısını yaşıyorum regl dönemi durgunluğu olarak adlandırayım, ama sonrasında inanamayacak şekilde büyüdüklerini farketmiştim o yüzden heyecanla beklemedeyim şu anda
söndü geriledi ilk haline döndü diyenler sabretsin ve dinlemeye devam etsin diyorum sadece di mi nezciim :13:
cnm keske gun atlamasaydın yaaSlm kızlar,
yaa ben 2 gündür dinleyemedim arkadaşımdaydımoff söylenmiyorki ben meme büyütme müziği dinliycem diye ama 2. 21 de olduğum için o kadar sorun olmaz heralde...
kucukse 3-4tane yiyorum cnm sabah ac karnina yada gece yatarken yiyorum cnm
kızlar gece yatarken yemeyin,daha önce de söylemiştim;alışık olmayan bünyede kalp krizi riski varmış.Yani yiyip yatmayın araya bi süre koyun..
cnm keske gun atlamasaydın yaa
vısnerecelı sen koy tatlım bende begene basayım olmazmıValla bıne kadar kısı yazsanız yıne yok Benzerını bulursam koyarım yaa boyle bıseyı cıddı cıddı soylenmesı benı cok sasırttı gunduz bunu da soyleyım cok ayıp
21 GUN BOYUNCA DINLIYORUZ BIR HAFTADA ARA VERIYORUZ YA ONU DEMEK ISTEDIK CNM CUNKU IKINCI KEZ 21 GUNU DINLIYORUM MESELA BEN BIR HAFTA ARA VERIP TEKRAR BASLIYORUZ DINLEMEYE GUNDE 6 8 SAAT ARASI DINLIYORUZ EVET CNM DOGRU ANLAMISSIN BILINC ALTINA MESAJ VERIYORUZ O SEKILDE BUYUYO DINLEYEN HERKES AZ COK SONUC ALIYO CNM BU DIGER YONTEMLER GIBI DEGIL BIRAZ FARKLI CNM YAGLANARAK BUYUYO KALICI OLACAK O YUZDENDE INSALLAHya kusura bakmayin, ben okumaya basladim, ama bisi anlamadim.. (aptal falanda degilim)..
sarkilari daha indirmedim, konu ilgimi cekti... yani sarki dinlerken, o sozler yani normal kulakla duyulmayan sozler, goguslerimimi buyutuyor??? yani bilincim mi ortaya giriyor??? , ben cok seye inanirim,,,ve olumlu dusunmenin cok faydasini gordum ben... tam anlayamadim... lutfen yardimci olan cikarsa, cok memnun olurum. bide sormak istedigim, birisi sonuc aldi mi ?? sonuc nedir?? merak ettim.. ben artik operasyonlardan vazgectim , bitkisel denedim, ise yarai gibbi, ama hafif sonduler, iki dogumdan sonra ne kadar toparlayabilirsem, artik.. neyse. cvb´iniz icin cok tesekurler!!!
sormak istedigim bu 2.21 yada 3.21 nedemek ? birisinin yazisinda 6 ay falan diye okudum... cok soru sordum,,, ve kizlar, bastan okumayi calistim, ama tam konuyu cozemedim..
neysee cnmm daha 2. nin ilk haftasındaydım olmazsa bugün başlıyormuş gibi 21 gün yaparıminşallaah bu defa tamamlarım yaaa. bu müziği seviyorum ama bikaç saat sonra resmen kulağımı tırmalamaya başlıyor, kafama birşeyle vurulmuş gibi hissetmeye başlıyorum
neysee cnmm daha 2. nin ilk haftasındaydım olmazsa bugün başlıyormuş gibi 21 gün yaparıminşallaah bu defa tamamlarım yaaa. bu müziği seviyorum ama bikaç saat sonra resmen kulağımı tırmalamaya başlıyor, kafama birşeyle vurulmuş gibi hissetmeye başlıyorum
21 GUN BOYUNCA DINLIYORUZ BIR HAFTADA ARA VERIYORUZ YA ONU DEMEK ISTEDIK CNM CUNKU IKINCI KEZ 21 GUNU DINLIYORUM MESELA BEN BIR HAFTA ARA VERIP TEKRAR BASLIYORUZ DINLEMEYE GUNDE 6 8 SAAT ARASI DINLIYORUZ EVET CNM DOGRU ANLAMISSIN BILINC ALTINA MESAJ VERIYORUZ O SEKILDE BUYUYO DINLEYEN HERKES AZ COK SONUC ALIYO CNM BU DIGER YONTEMLER GIBI DEGIL BIRAZ FARKLI CNM YAGLANARAK BUYUYO KALICI OLACAK O YUZDENDE INSALLAH
canim cvb verdigin iicn cok tesekur ederim,,, bu yontem 21 gunluk ise, o zaman ben bunu dogum kontrol haplari ile isleme gecirim... suan adet zamanim.. pazar gunu baslarim o zaman. peki "tedavinin" aralarinda bir hafta var.. peki ne sSSIklikta yapilabilir ? -kac kere tekrarlamak gerek?
3 tekrara kadar demişti parfait yanlış hatırlamıyorsam...
yaa on gündür düzenli dinliyorum tık yok..dahada küçüldüler sankiikorkmaya başladım olanda gidecek bıraksammı acaba ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?