Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

ben iki ccocuktan sonra dusun goguslerimin seklini.... evet bi ara bitkisel haplar kullaniyordum, ama sadece bir ay icin kullanmistim, ama gercekten buyumuslerdi, boyle avucumdan tasiyorlardi ama gorunus harikaydi, hamile donemindeki gibi .ama sonra biraktim, ve ben bagarsak enfeksiyonuna yakalandim, ve cok kilo verdim, ve yine sonduler,, ama bu sefer,, daha uzun bi sure kullanicam.. canim ben yurtdisinda yasiyorum ondan, isim versem bile bulamazsin.. ama ben KK´de arastirmistim HAYIT tohumu yada yapragi da buyutuyor gogusleri, rengl agrilarini duzeltiyor, ama ben bulamamistim aktar´da,, istersen bide bunun cayini ic,, yada konunun linkini vereyim istersen, kendin oku. (bu konuyu okuduktan sonra, ona benzeyen bi bitkiyi bu ilacta buldum, ve gercekten ise yaradi)

hayıt tohumunuda kullandım 10,15 gün filan telkine geçince bıraktım pek bi etkisini gördümmü bilemiyrum. ikisini aynı anda yapmak istemedim hangisinin etkili olacağını bilemediğim için

evet kararimi aldim aartik ADRIANA LIMA gogusleri isterim ben ... offfffff... ne kadar guzel olurdu,,,,,,

Eklentiler

• $V315161.webp
    19,6 KB · Görüntüleme: 52
Son düzenleme:

cnm bana o bitkisel hapin ismini verirmisin bende yurtdisindayim bulabilirim :)

nezcim cnm dün gece çok uykum olduğundan taktım kulaklığı yattım uyumuşum döndüğümde değiştirdim kulağımdan öyle hatırlıyorum 4 de kalktım we cıkardım hafta sonu zor oluyor benim için inş dinlerim son haftam zaten sağ göğsümde ara ara sancıdı bugün haydı hayırlısı

birde benim popomda birazcık küçülmüş bu gün kaşındı da bakalım ne olucak

cnm sey sorucaktim b en de yurtdisinda yasiyorum kremin ismini ala bh ilirmiyi m eger ni sakincasi yoksa
tsk.

ooff off darısı başıma :2:

kızlar benim aslında perşembe günü başlamam gerekiyodu ama dayanamadım şu andan itibaren 2. 21 e başlamış bulunmaktayım resmimi açtım müziğim çalıyo göğüslerimin büyüdüğünü düşünüyorum veeeee 2. 21e tam gaz başlıyorummm inşallah hızlanır büyüme ya çok heycanlandım bek şimdi hemen biraz takviye yapıyım büyüme hızlansın diye hurmamı yiyip melekotu çayımı içiyim ooh yarasın memişlerime büyüsünler büyüsünler kafam kadar olsunlar

tatlım melekotu çayı nasıl içiyosun ne kadar ve günde kaç kere

merhabalar kızlar, uzun zamandır takip ediyorum aslında ama okadar çok konu başlığı var ki hepsine yetişmek mümkün değil. burda geçen zaman üzüntülü olduğu kada bir okadar da eğlenceli. aynı dertten müzdarıp bu kadar insanın varlılığı mutlu mu etmeli, üzmeli mi bilemedim :) ben şu 21 gün olayını sormak istiyorum size. biri beni bu konuda aydınlatabilirse çok sevinirim. birde okadar çok şey okudum ki kafam karıştı melek otu,oğul otu,şerbetçi otu,hayıt tohumu hepsi kafamda fır dönüyorlar

dün ağlıyordum bugün şımarmak istemiyorum ama elimde değil benimkiler bi tuhaf oldular biri bi tarafa bakıyo digeri diger tarafa küs gibiler şişlikten yamulmuş ağzı yüzü bi tarafa kaymış gibi duruyolar birde sanki kahverengi kısım daha şiş duruyor ki dahada şişcek gibi duruyor. kız kardeşimin ergenliğe girdiginde kahverengi kısım eklenmiş gibi duruyodu dışardan daha kabarıktı öle gibi olcak heralde pek çözemedim ama bugün dolgunlukları maşşallah yerindeler. aman nazar değmesin dolmaya devam etsin yağ bağlasın gögüslerim.

havalar ısındı kimse yok tabi forumda sıcakta çok gezip silikonluların içinde eritmeyin memişlerinizi.

Son düzenleme:

ay çok alemsin bombonşekeri :) senin kaçıncı günün neler yaptın tam olarak. biraz sil baştan başlatıcam seni ama inan hepsini okumak mümkün değil. bu arada iyi haberlerinin, güzel sonuçlarının devamını diliyorum

ben 2. 21rimdeyim. ilk 21re başladıgımda ilk 15 gün hiç bir etki görmedim sonradan fırladılar sahaya bizde varız dediler ve hayatta olduklarını ilk o zman hissttrdiler ilk 21 bitti 3 yada 4 gün ara verdim çünkü 2. 21 için çok vaktim yoktu ki 2. 21 dede 5 6 gün dinledim sonra 4 günlük haftasonu tatili yaptım ki 5 6 günlük süreçte cıvıma vardı genelde cıvımadan sonra tekrar biz burdayız diyolar her cıvımadan sonra daha da belirgin bi dolgunluk oluyo hafta sonunda eski hali gibiydi işte dün akşam tam ümidimi kaybetmiştim ki bi el attım biraz dolgunluk vardı bugün daha bi dolgunlar ağırlık çökmüş olacak biri sağa biri sola bakıyo tabi ilk 15 günde ne ağrı ne sızı hiç bişi yoktu 16 günümde karıncalanmalar filan oldu ilk 21 bitti 2. 21re başladım karıncalanmalar devam etti (ama bu karıncalanma tüm vucutda oldu sadece memişimde değil) şimdi 2ye başlamıştım ama 4 gün ara verdigim için sil baştan dün akşm tekrardan başladığımı varsayarsak bugün 2. 21rin 2. günündeyim. ekstra hiç bişi kullanmadım arada el attım o kadar bakim hala ordalarmı diye sanki kaçıp gidecekmiş korkusuyla onun dışında bişi yapmadım

Son düzenleme:

:)onlarında sevgiye şevkate ihtiyacı var tabi ,arada bi el atıp halini hatrını sormak yoklamak lazım şimdi anladığım kadarıyla 21 günlük programa başladığın taktirde hiç ara vermeden dinlemen gerekiyor peki günde kaç saat dinledin? bir de 3 seans mı devam ediyorsunuz? kusura bakma çok soruyorum ama 10 temmuza kadar büyütmem lazım bunları şekerim tatile gidicem umut var mı nedersin. bu arada senin ölçülerin ne idi hangi noktaya geldin bilmiyorum ama yine de

ımm 21 günü hiç aksatmadan dinledim çünkü 21günlük süreçte bilinç altı artık kabul ediyor savaşmaktan vazgeçip memişleri büyütmek için çaba sarf ediyormuş. en az 6 saat dinlemek gerekiyomu gece uyurken yada tv seyrederken olmadı başka müzilk dinlerken ben işten 2de 3de geliyorum açıyorum gece yatana kadar hiç saat tutmadım ama 6yı geçmişimdir bazen son ses açıp arka odada temzklık yaptıgım da olmuştur ki çogu zaman çaldıgını bile farkktmiyodruma rtık nasıl alıştıysam. 3 seans derken günlük dinlemekten bahsedyrsan istediğin saate bölüp istediğin kadar dinleyebilirsin illa arka arkaya dinliceksin die bişi yok 21lik süreçten bahsediyorsan 1 kere 21 dinlemek yetiyormuş ama burdaki herkes garantilemek için 2. 21ri dinliyor ki benim vaktim olsa 3. dinlerdim ama dinlemeyebilirdimde çünkü müzik dinlemedende etkisi ne olcak kalıcımı değilmi büyümeye devam edecek mi etmicekmi görmek lazım nasıl olsa müzik büyütüyo ve elimizin altında var 3 5 ay sonra dinlesekde olur. benmde 3 temmuza kadr büyümesi gerek sevgülücügümle tatile çıkcaz rah rahat güneşlenmek istiyorum u sene her sene güneşlenmekiçin yüz üstü uzanıyodum artık sırt üsttü uzan sırtın 3 deri değiştirecek diyodu bu sene rahat rahat sırt üsttüde uzanıp bembeyaz göbüşümü bronzlaştırmak olacak. sende hemen başla derim. gerçekten cm olarak çok bir fark olmasada dolgunluk olarak fark oluyo daha bi ele avuca geliyo. cm olrakda gögüs altı 75 gögüs ortası 83dü şimdi gögüs ortası 85 ben tek bir gögüsüde ölçmüştüm enden ve boydan olarak enden 20 boydan 15di şimdi 16ya 21 tabi bu ölçü pek sağlıklı bir ölçü değil.

tam kestiremiyorum çünkü benim henüz ölçme şansım olmadı ama durumum bir hayli vahim. yani 75 bedeni dolduramıyorum senin bedenin nedir? üstelik bir de benim omuzlarım geniş!öyle olunca daha da kötü oluyo bikini üstümde oyuncak gibi kalıyo resmen :s Karar verdim ip askılı üçgen bikini almıycam bundan sonra onlarla daha da kötü oluo:s straplez enine çizgili yada daha geniş askılara sahip üçgen bikini. ..
sen yine gidiyosun,ben cesaaret edemiyorum erkek arkadaşımla tatile çıkmaya zavallım 4 yıldır bir şeyler var sanıyor o kabartının altında. bilse ki her şey süngerden ibaret güler misin ağlar mısın :)
biz kendi kendimize tatili zehir ediyoruz bende öyleyim sırt üstü yattığımda kitap okumaktan boynum ve kollarım kopuyo artık şekilden şekile giriyorum resmen :) ama bakıyorum benzer durumda olanlara okadar rahat ki. Göğsünü gere gere bi tatil geçirmen dileğiyle iyi eğlenceler şimdiden :119:

P.S. (göğüslerin gittikleri yoldan götürsünler benimkileride :13: )

nete gögüs beden ölçüsümü sütyen beden ölçüsümü ne yazınca çıkıyo zaten bende ölçtüm oraya yazdım 75 B çıktı benim çamaşırlarım hep süngerli silikonlu filn 75 de var aralarında 80 de var.
üçgende evet daha küçük duruyo ben bikinin içine 2 tane sünger yerleştiriyodum kurumak bilmiyodu bu sene bende strplez alcam ama onlarda daha basık dururmu diye korkuyorum. gidip bi denemek lazım
ya benimkide 7 senidir anlamıtır bişi olmadığını sanırım ama bu sene biraz şaşırtmak istiyorum gidene kadar hep dinlicem valla tek korkum tatilce cıvıması çünkü bazzen cıvıklık oluyo bir 2 hatta 3 gün sürüyo sonra dolgunluk oluyo tatilde cıvıma olmasın yeter.

herkese koca koca memişlerr memişleriniz avuçlarınıza sığmasın taşsın emiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…