amiinnnete gögüs beden ölçüsümü sütyen beden ölçüsümü ne yazınca çıkıyo zaten bende ölçtüm oraya yazdım 75 B çıktı benim çamaşırlarım hep süngerli silikonlu filn 75 de var aralarında 80 de var.
üçgende evet daha küçük duruyo ben bikinin içine 2 tane sünger yerleştiriyodum kurumak bilmiyodubu sene bende strplez alcam ama onlarda daha basık dururmu diye korkuyorum. gidip bi denemek lazım
ya benimkide 7 senidir anlamıtır bişi olmadığını sanırım ama bu sene biraz şaşırtmak istiyorum gidene kadar hep dinlicem valla tek korkum tatilce cıvıması çünkü bazzen cıvıklık oluyo bir 2 hatta 3 gün sürüyo sonra dolgunluk oluyo tatilde cıvıma olmasın yeter.
herkese koca koca memişlerr memişleriniz avuçlarınıza sığmasın taşsın emiii
amiinnhiç inanmazdım ama sanırım onunda etkisi var göğüslerimin küçük olmasında. 'kocakarı tabirini kullanmak istemediğimden büyüklerimiz die isimlendiricem.' büyüklerimiz derdi ya hep işte kase kapa vs ne kadar büyüklükte ne kaparsan okadar olur diye. bende hiç inanmazdım ona ama ufaktım işte çocukluk aklı aldım bir gün elime kahve fincanını dedim küçük ama kibar olsunlar onu kapamadım. kapamaz olaydım,şimdide büyütücem diye yırtınıyorum meğer gerçeklik payı yüksekmiş geldi beni vurdu :84:
sen yine daha mantıklı düşünmüşsün en azından nescafe fincanı ben bildiğimiz kahve fincanı ya .. allahım hangi akla hizmet. ama olsun onun 40 yıl hatrı vardı benimkilerinde olur artıkilahiii bende duydum arkadaşım ve onun kuzeni anneleri yani iki kardeş bizim arkadaşlar küçükken yatırmışlar yere birisi ben kızıma büyük çorba kasesi koycam benim ki küçüktü bari onunkisi büyük olsun demiş ki arkadaşım anlltıgına göre o kadarda küçük değillermiş olayı hatırlıyorlar arkadaşımın anneside benim kızın kibar olsun demiş tatlı kaseleri olur ya ondan kapatmış şimdi büyük kapatılan kişide arasında hiç boşluk yokmuş kocamn kocaman memişleri vardı ki doktora bile gitmişlerdi neden bu kadar yakın ilerde bi sorun olurmu diye digerininde eminim şuanda herkesin istediği ölçüde bir bedendeydi çamaşırsız ken sanki çamaşırlı 80 varmış gibi dururdu karşıdan yani şu kase kapatma olayı gerçekten doğruluk payı çok yüksek ki bende ortaokul zamanında duymuştum ama nescafe fincanını elime alıp denesem mi denemesem mi diye düşündüğümüde hatırlar gibiyim sanki ama bilmiyorum ya hayal kurdum yada yaptım orası kopuk. hep büyük gögüslerim olsun isterdim şaşırıp tencere kapatmamışım allahtan şimdien azından büyütmenin yolunu bulduk
Eki Görüntüle 205967 Eki Görüntüle 205968 Eki Görüntüle 205970 Eki Görüntüle 205971
işte hayalimdeki gögüsler
kızlar bana biraz moralllnolur
5 gündür oralı bile değiller, reglle beraber bi anda herşey başa döndü.
sürekli dinliyorum, ama bu ara kafam yerinde değil. üzücü şeyler yaşıyorum. hele dün aldığım ölüm haberi beni perişan etti. bu kadar kötüyken telkin ne derece etki eder şu durumda bilmiyorum.
bir de 5 gün öncesine kadar dolgunluk ağrı sızı vardı en azından motive ediyorlardı ama şimdi hiç birşey yok ve ben sadece alışkanlıktan kulağıma takıp dinliyorum, dinlediğim de yok ya çalıyor işte.
bu moralsizliğe çöküşe rağmen.. offf of umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama heyecanımı kaybettim ben
kızlar bana biraz moralllnolur
5 gündür oralı bile değiller, reglle beraber bi anda herşey başa döndü.
sürekli dinliyorum, ama bu ara kafam yerinde değil. üzücü şeyler yaşıyorum. hele dün aldığım ölüm haberi beni perişan etti. bu kadar kötüyken telkin ne derece etki eder şu durumda bilmiyorum.
bir de 5 gün öncesine kadar dolgunluk ağrı sızı vardı en azından motive ediyorlardı ama şimdi hiç birşey yok ve ben sadece alışkanlıktan kulağıma takıp dinliyorum, dinlediğim de yok ya çalıyor işte.
bu moralsizliğe çöküşe rağmen.. offf of umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama heyecanımı kaybettim ben
öncelikle basin sag olsun cnm benimcok üzüldüm.....sen dinlemeye devam et zaten agrilar sizilar her gün olmuyoki.....bazi günlerde oluyo birtek...yani her gün agrimasi imkansiz....ergenliktete öyle arada bi aci gelir gider...merak etme sen umutsuzluga kapilma
Eki Görüntüle 205990 kızlar durum bu kadar vahim. elin kızlrı manken salına salına podyumda yürüyor bende yürüken iki büklüm oluyorum. :97: bundan biraz daha büyük ama omuzlarım geniş olduğu için bukadar abes duruyo. ne kadar yol katederim dersiniz? :97:
evt ya mankenlerin genelde hep böyle kücük ama insan erkek gibi hisseder kendini..azda olsa olmasi lazim.....yavas yavas büyür seninde cnm merak etme kücüklerde daha uzun sürer belki ama olsun büyüsünde :)
tamam öyleyse benim de sloganım Ağaoğlu gibi YAPTIM OLACAK :92:bonbonşekeri bu resmi beğenmedi. burda hiç yoktan gögüs yapanlar oldu canım kimisinde ilk andan itibaren etki ediyor daha çabuk sonuca ulaşıyor kimiside benim gibi sonucu geç alıyor bünyeyle alakalı inancını kaybetme 2 kere dinledin olmadı 3. de dinlersin nolcak sonuçta ameliyatsız çözümü bulduk
teşekkür ederim kızlar, dostlar sağolsun.
böyle sürekli ağlama modundayken işe yararsa çok şaşırırım.
gerçi belki de büyümüşlerdir biraz, diyorum ya heyecanımı da kaybettim, motivasyonumu kaybettim. telkine inancımdan ise hala bişeyler var
bir de siz varsınız,desteğiniz var,sağolun.
bu arada çarşamba ilk 21 in son günü.
kizlar bosa uzuluyosunuz panik oluyosunuz. yarin 2. 21 bitiyor buyume hatsafhada. hizlandi. patlicaklarini dusunuyorum ve asil gelisme buyume daha yeni basliyo. sona gelince hakverceksiniz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?