Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

amiinn hiç inanmazdım ama sanırım onunda etkisi var göğüslerimin küçük olmasında. 'kocakarı tabirini kullanmak istemediğimden büyüklerimiz die isimlendiricem.' büyüklerimiz derdi ya hep işte kase kapa vs ne kadar büyüklükte ne kaparsan okadar olur diye. bende hiç inanmazdım ona ama ufaktım işte çocukluk aklı aldım bir gün elime kahve fincanını dedim küçük ama kibar olsunlar onu kapamadım. kapamaz olaydım,şimdide büyütücem diye yırtınıyorum meğer gerçeklik payı yüksekmiş geldi beni vurdu :84:

ilahiii bende duydum arkadaşım ve onun kuzeni anneleri yani iki kardeş bizim arkadaşlar küçükken yatırmışlar yere birisi ben kızıma büyük çorba kasesi koycam benim ki küçüktü bari onunkisi büyük olsun demiş ki arkadaşım anlltıgına göre o kadarda küçük değillermiş olayı hatırlıyorlar arkadaşımın anneside benim kızın kibar olsun demiş tatlı kaseleri olur ya ondan kapatmış şimdi büyük kapatılan kişide arasında hiç boşluk yokmuş kocamn kocaman memişleri vardı ki doktora bile gitmişlerdi neden bu kadar yakın ilerde bi sorun olurmu diye digerininde eminim şuanda herkesin istediği ölçüde bir bedendeydi çamaşırsız ken sanki çamaşırlı 80 varmış gibi dururdu karşıdan yani şu kase kapatma olayı gerçekten doğruluk payı çok yüksek ki bende ortaokul zamanında duymuştum ama nescafe fincanını elime alıp denesem mi denemesem mi diye düşündüğümüde hatırlar gibiyim sanki ama bilmiyorum ya hayal kurdum yada yaptım orası kopuk. hep büyük gögüslerim olsun isterdim şaşırıp tencere kapatmamışım allahtan şimdien azından büyütmenin yolunu bulduk

sen yine daha mantıklı düşünmüşsün en azından nescafe fincanı ben bildiğimiz kahve fincanı ya .. allahım hangi akla hizmet. ama olsun onun 40 yıl hatrı vardı benimkilerinde olur artık e olsun yani okadar telkinler dinleyip emek vericez dimi :82: oldum olası sevmedm büyük göğüsüde böylesine küçüğünüde arzulamadım ki hiç bir zaman bi yerde bir şeyler yanlış ama dur bakalım. neyse şimdi yeniden bir şeyler kapasak nasıl olur acaba daha böyle çorba kasesi filan.

selam kızlaar:107: sayfaları okumayı yetiştiremezken şimdi gıdım gıdım ilerliyo nerde bu millet:122: ben de yazamıyorum gerçi bu aralar sadece okumala yetiniyorum finallerden dolayı. benm sönen yayılan memişler kendini toparlamaya basladı yavastan moralim biraz yerine geldi kızlar sizde durumlar nedir nasıl gidiyor:108::92:

kızlar bana biraz moralll nolur
5 gündür oralı bile değiller, reglle beraber bi anda herşey başa döndü.
sürekli dinliyorum, ama bu ara kafam yerinde değil. üzücü şeyler yaşıyorum. hele dün aldığım ölüm haberi beni perişan etti. bu kadar kötüyken telkin ne derece etki eder şu durumda bilmiyorum.
bir de 5 gün öncesine kadar dolgunluk ağrı sızı vardı en azından motive ediyorlardı ama şimdi hiç birşey yok ve ben sadece alışkanlıktan kulağıma takıp dinliyorum, dinlediğim de yok ya çalıyor işte.
bu moralsizliğe çöküşe rağmen.. offf of umutsuzluğa kapılmak istemiyorum ama heyecanımı kaybettim ben

öncelikle basin sag olsun cnm benim cok üzüldüm.....sen dinlemeye devam et zaten agrilar sizilar her gün olmuyoki.....bazi günlerde oluyo birtek...yani her gün agrimasi imkansiz....ergenliktete öyle arada bi aci gelir gider...merak etme sen umutsuzluga kapilma

canm regl dönemi ve sonrası benm de eskii haline döner gibi oldu ama bugun kendini toparlamaya basladı tekrar dinlemeye devam et sen üzme kendini ve de basın saolsun canm :105:

kızlar durum bu kadar vahim. elin kızlrı manken salına salına podyumda yürüyor bende yürüken iki büklüm oluyorum. :97: bundan biraz daha büyük ama omuzlarım geniş olduğu için bukadar abes duruyo. ne kadar yol katederim dersiniz? :97:

evt ya mankenlerin genelde hep böyle kücük ama insan erkek gibi hisseder kendini..azda olsa olmasi lazim.....yavas yavas büyür seninde cnm merak etme kücüklerde daha uzun sürer belki ama olsun büyüsünde :)

başınız sağolsun allah geride kalanlara sabır versin.

bonbonşekeri bu resmi beğenmedi. burda hiç yoktan gögüs yapanlar oldu canım kimisinde ilk andan itibaren etki ediyor daha çabuk sonuca ulaşıyor kimiside benim gibi sonucu geç alıyor bünyeyle alakalı inancını kaybetme 2 kere dinledin olmadı 3. de dinlersin nolcak sonuçta ameliyatsız çözümü bulduk

evt ya mankenlerin genelde hep böyle kücük ama insan erkek gibi hisseder kendini..azda olsa olmasi lazim.....yavas yavas büyür seninde cnm merak etme kücüklerde daha uzun sürer belki ama olsun büyüsünde :)

Hisseder değil hissediyo zaten ama çokta yapılacak bir şey yok mutsuzluk sebebim yapamam onu. elimden geleni yaparım gerisi allah kerim de ne kadar yol katedebilirim onu merak ediyorum. bu arada moryele yazcaktım sana yazmışım yanlışlıkla pardon:)

tamam öyleyse benim de sloganım Ağaoğlu gibi YAPTIM OLACAK :92:

:82:

teşekkür ederim kızlar, dostlar sağolsun.
böyle sürekli ağlama modundayken işe yararsa çok şaşırırım.
gerçi belki de büyümüşlerdir biraz, diyorum ya heyecanımı da kaybettim, motivasyonumu kaybettim. telkine inancımdan ise hala bişeyler var
bir de siz varsınız,desteğiniz var,sağolun.
bu arada çarşamba ilk 21 in son günü.

kizlar bosa uzuluyosunuz panik oluyosunuz. yarin 2. 21 bitiyor buyume hatsafhada. hizlandi. patlicaklarini dusunuyorum ve asil gelisme buyume daha yeni basliyo. sona gelince hakverceksiniz bana

canım benim başın sağolsun..Sen telkini dinle zaten bilinçaltın emri alıyo,kendini çok zorlama..

kizlar bosa uzuluyosunuz panik oluyosunuz. yarin 2. 21 bitiyor buyume hatsafhada. hizlandi. patlicaklarini dusunuyorum ve asil gelisme buyume daha yeni basliyo. sona gelince hakverceksiniz bana

Elmaşekeri kaç cmlik bir büyüme oldu peki? kaç beden kullanıyordun önceden?ayrıca ne kadar sevindirici bi durum bu böyle darısı bizlerin başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…