Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Göğüs Büyütmek İçin Telkinli Ses Dosyası

21 gun hıc aksatmadan 6 8 saat arası dınleyeceksın bır hafta ara verıp tekrar 21 gun dınleyeceksın gun atlamak yok cnm ek olarak hıc bısey yapmana gerek yok:1: yanlızca yedıklerıne dıkkat et proteın agırlıklı beslen sut et yumurta gıbı bıde hurma falan yıyebılırsın gunde bı tane :34:

çoook teşekkür ederim cnm :) peki 21 gün sonra tekrar 21 gün gene mi dinliycez :) 21 günde ne kadar büyüyo :)

çoook teşekkür ederim cnm :) peki 21 gün sonra tekrar 21 gün gene mi dinliycez :) 21 günde ne kadar büyüyo :)

o kısıye gore degısıyo cnm ama hemen hemen herkes sonuc alıyo yanı evet 21 gun dınleyıp bır hafta ara vereceksın sonra tekrar 21 gun daha dınleyeceksın bız oyle yapıyoruz cnm umarım sende guzel sonuclar alırsın 6 saatın altına dusme tatlım 8 saat dınlersen gunluk super olur gece uyurken de dınleyebılırsın acık bırakıp o sekılde de oluyomus :34:

kızlar bu arada çamaşırdan çamaşıra da farkediyor ölçüler mesela bi 80B sütyenim var sünger dolgusuz onun içini tam dolduruyorum kapak şeklinde o yusyuvarlak, yarım değil, onu giyince hafiften çıkıntı oluyor üstlerde; ama bi tane de pentinin var sünger ve dolgusuz; aynı şekilde yine, ama onda boş kalıyor içi şimdilik hedefim onu doldurmak ve taşırmak :82:

ya arkadaşlar ben cvp alamadım halla beyazlamak ve pürüsüsz bir cilde sahip olmak için yapılabilirmi acaba ayrıca zenginlik için olan nerde bulamadım acil yardım edin bana

o kısıye gore degısıyo cnm ama hemen hemen herkes sonuc alıyo yanı evet 21 gun dınleyıp bır hafta ara vereceksın sonra tekrar 21 gun daha dınleyeceksın bız oyle yapıyoruz cnm umarım sende guzel sonuclar alırsın 6 saatın altına dusme tatlım 8 saat dınlersen gunluk super olur gece uyurken de dınleyebılırsın acık bırakıp o sekılde de oluyomus :34:

tamam canım bende gece uyurken telefona atarım öyle dinlerim :) Birde 21 günü tamamladık dinlemek istemiyoruz diyelim küçülmez dimi ondan sonra :)

Yokmu cevaplayacak :(

ay canım yazdığını görmedim şimdi okuyorum, resim bu $breasts.webp

ya arkadaşlar ben cvp alamadım halla beyazlamak ve pürüsüsz bir cilde sahip olmak için yapılabilirmi acaba ayrıca zenginlik için olan nerde bulamadım acil yardım edin bana

cnm nerden bılebılırız kı bız yapmıyoruz kı telkını ama parfaıt gelırse ona sorarız hem bak parfaıtden telkın ısteklerımız dıye bı bolum var oraya yazabılırsın bu ıstegını eger kı oluyosa o zaten yapar ok zengınlık ıcın olanı paylasmadı bılmıyoruz bızde

canım nez cevap yazmıştı sana parfaitin gelmesini bekliyoruz diye, burdaki yazıların hepsi anında görünmüyor heralde :44:

Tamam kızlar gördüm şimdi :) allah allah bende ne resmi diyip durdum. İlgilenen herkese teşekkürler :D böyle olsa ya memişlerimiz yaaa :(

tamam canım bende gece uyurken telefona atarım öyle dinlerim :) Birde 21 günü tamamladık dinlemek istemiyoruz diyelim küçülmez dimi ondan sonra :)
cnm 21 gunden sonra bılınc altı kodluyo ve buyume devam edıyo dınlemesen bıle ancak bız garantı olsun dıye bırazda ıkıncı 21 ı dınlıyoruz
Tamam kızlar gördüm şimdi :) allah allah bende ne resmi diyip durdum. İlgilenen herkese teşekkürler :D böyle olsa ya memişlerimiz yaaa :(

evet yaa tam ıdeal bı gogus hem yuvarlak hem dolgun cırkın de durmuyo ınsallah hepımızın boyle olur cnm :26:

canım nez cevap yazmıştı sana parfaitin gelmesini bekliyoruz diye, burdaki yazıların hepsi anında görünmüyor heralde :44:

olabılır tatlım:1: ya ben sunu anladım kı bu ıs ne kadar cok dınlersen o kadar ıyı sonuc verıyo ben 6 saatın altına hıc dusmedım basından berı 8 saatıde tamamlamaya ozen gosterıyorum ve aldıgım sonucdan memnunum :30:

yaa peki benimm iki ayrı gb telkini dinlememe ne diyorsunuz ben kararsızım aslında, sonuç aldım ama ikisi birbirini karıştırıyor mu acaba diye de soru işareti var aklımda, parfaitinkini 21 gün dinledim, atakan beyinkini 1 ay dinleyin demişti onu da 1 aya tamamladım şu an ikisinin de ara kısmındayım, tekrar başlayınca ne yapsam :44:

yaa peki benimm iki ayrı gb telkini dinlememe ne diyorsunuz ben kararsızım aslında, sonuç aldım ama ikisi birbirini karıştırıyor mu acaba diye de soru işareti var aklımda, parfaitinkini 21 gün dinledim, atakan beyinkini 1 ay dinleyin demişti onu da 1 aya tamamladım şu an ikisinin de ara kısmındayım, tekrar başlayınca ne yapsam :44:

sen bılırsın cnm ama bırıyle devam et derım ben sana tercıh sana kalmıs artık ama bırını dınle 21 gun daha aynı konu uzerıne ıkı telkın etkı etmeyebılır farklı konularda olsa belkı olur ama yınede secım senın:9: ama ben olsam parfaıtınkıyle devam ederdım cnm:34:

sen bılırsın cnm ama bırıyle devam et derım ben sana tercıh sana kalmıs artık ama bırını dınle 21 gun daha aynı konu uzerıne ıkı telkın etkı etmeyebılır farklı konularda olsa belkı olur ama yınede secım senın:9: ama ben olsam parfaıtınkıyle devam ederdım cnm:34:

ya çok acayip bişey ona verdiğim paraya kıyamıyorum, parfaitinki de sanki daha mı etkili acaba diye düşünüyorum o yüzden ikisini aynı anda dinlemiştim :44: şimdi bi yandan da atakan bey bu işte profesyonel, burda da sonuçları görüyorum şu bir hafta geçsin bakalım atakan beye soramıyorum böyle böyle diye adam diycek benim telkinimi aldın madem niye başka dinliyorsun :1:

Back
X