Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cnm kalp degılmıs o gecmıs sayfalarda var bak ıstersen kaslarmısgık dersem nolayım:)
ama var ya dün gece, galiba kalp krizi geçiriyorum diye uzanmak zorunda kaldım. önce sol yan taraftan vurdu. sonra tam iki göğüsün ortasından. en son bana bişeyler oluyo dediğimi hatırlıyorum.
sonra gene bi ampul
hemen sakinleşiyorum, hayat kaldığı yerden devam ediyor:)
bugun gun boyu sag gozum seyırdı yaa offf sınır oldum gecmek bılmedı sızde de olursa anlayacam kı telkınden![]()
yaa nılımm ben corek otunda kararsız kaldım yaa bestdream bı ay kullandım etkısı gecıyo demıs ama yagı ıcın mı demıs yoksa kendısını mı yutmusda etkı edıp gerı gecmıs anlamadım yaa cok kafam karısık suan sence ne yapalım :44:
yaa nılımm ben corek otunda kararsız kaldım yaa bestdream bı ay kullandım etkısı gecıyo demıs ama yagı ıcın mı demıs yoksa kendısını mı yutmusda etkı edıp gerı gecmıs anlamadım yaa cok kafam karısık suan sence ne yapalım :44:
benim de bir haftaya yakın seğirmişti sağ gözüm, gerçi o ara çok koşturmaca vardı işyerinde çok stresliydim ona bağlamıştım, ancak sen diyince aklıma takıldı şimdi![]()
nezcimm ben şunu anlatayım, bi komşu teyze demişti ki sabah ilk ve gece son lokmanız bir fiske çörek otu olsun deniyormuş ama hadis mi yalan olmasın şimdi.. diyo ki işaret parmağımı batırıyorum ne gelirse atıyorum ağzıma, nasıl bişey olduğunu anlatabildim mi bilmiyorumm.. gece de aynı şekilde.. hem sen de yazdın ölüm dışında her derde deva evet onu ben de biliyorum yazar o her yerde.. benim dediğim şekilde deniycem inş. unutmazsam buna da yararsa yarasın, biz o maksatla yutmasak bile.. benim arkadaşım göğüs büyütmek için yutmadı her derde deva olduğu için o da yan etki olarak ortaya çıktı, şaşırmış bana anlatmıştı.. bi de düzenli olarak tüketildiğinde saçlardaki akları rengine döndürüyormuş onu deneyen ve sonuç alan da var, hakkaten her derde deva yani..
dogru tabıkı cnm ama gerek kalmayacak bence yaz sonuna kadar hem kalıcı hemde ıstedıgımız goguslere kavusacaz ınsallahcanım ben sadece telkini dinliyorum ekstradan hiç bişi yapmıyorum çünkü günlük yaşantım bu şekilde başka bişi kullanırsam ve bıraktıgımda eskiye dönüş olursa çok üzülürüm burayı bulmadan önce hayıt tohumu kullandım 2 hafta kadar o başka bişi yapmadım 2. 21ride tammlayıp elimi eteğimi 2 3 ay çekmek bakalım nolcak asılonu merak eidyorum geçicimi kalıcımı o zman anlarız yoksa hayat boyu bu müziğe bağımlı kalırız![]()
cnm gaz verıyorum ama yemın ederım kı abartmıyorum oyle guzel buyuduler kı anlatamam ısteyen herkesın de oyle olsun ıstedıgım ıcın ugrasıyorum sagol tatlımıkıncı 21de fark o kadar degısıyo kı ınanamazsın cnm cook daha belırgın hale gelıyolar
devam et cnm ıkıncı 21den sonra bırak dınlemeyı ılk 21de ınsan muallakda kalıyo buyuyo ama ınanamıyo falan ama ıkıncı 21de artık tamam dıyosun yaa resmen buyuyolar ıste daha ne dıyosun senı cook ıyı anlıyorum cnm
![]()
dogru tabıkı cnm ama gerek kalmayacak bence yaz sonuna kadar hem kalıcı hemde ıstedıgımız goguslere kavusacaz ınsallahbende ıkıncı 21ı bıtırıyım sonrasında sadece yedıklerıme dıkkat edecem ve bekleyecem buyumelerını cnm
![]()
bence 3. 21e gerek yok cnm tamam cnm bıttıkden sonrada paylasırım sonucu ama zaten sureklı yazıyorum senınde olmus baya cnm o zamanikinci 21 in ilk haftasındayım cnm bakalım neler görücem merak ediyorum acaba ben mi farkediyorum diyorum bakmak istemiyorum ama kendime engel olamıyorum illaa bulduğum ilk fırsatta bakıyorum sen benden önce bitiriceksin 2. 21 i senin gelişmelere göre tamam ya da devam![]()
ilk 21 bitirdiğinde etkilerini gördün mü ne kadarlık bir etki oldu peki :)
bende 2. 21 den sonra dinlemiycem yaz geldi ewde pek durmuyorum şimdi dinlemeyi aksatmıyorum hafta sonu biraz zor oluyo dinlemem hafta içi dinliyorumda neyse 2 kere 21 yeterli dimi nezcim
ılk 21ın sonunda da dolgunluk oldu ama daha cok enı genıslemısdı cnm belırtılerınde hepsı olmusdu gozle gorulur bı dolgunluk olmusdu ancak ıkıncı21de daha da hızlandı buyume ılkıne gore![]()
kızlar benimde sınavlarım bitiyor 2 hafta sonra bende yeniden başlamayı düşünüyordum ama korkuyorum açıkçası çünkü gözlemlediğim kadarı ile hormon dengesi değişiyor yüzün yağlanması vs. hepsi bunu gösteriyor bence hormonlarınızı bi ölçtürün ben bir uzmana danışmıştı bu fiziksel değişim için telkin işini ben hayatta hazırlamam böyle birşeyi hormon dengesi değişecek çünkü demişti...
denemeyi çok istiyorum bir bu kaldı denemediğim ama göğüslerim aşırı küçük yok denecek kadarumarım bendede işe yarar
![]()
kızlar sizinde büyüme alta doğrumu oldu,göğüs üstüne bişi olduğu yok ama alt taraf genişliyo normalmi ya,büyüme var ama orantısızmı ne :97::97::97:
evet cnm bence yok uzun surelı bı ara verelım dınlenmeye ve sonucu beklemeye baslayalım ola kı ıhtıyac duyarsak ıkı uc ay sonra son bı kez daha dınlerız cnm 21gun daha ama ben gerek olacagını sanmıyorum kazındı artık bılınc altına ıyıcesenın belırtıler dolgunluk nasıl cnm