Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
canım özür dilerim bu isteyi cok bilmediğim için gelen masajı simdi gördüm büyütme yapıldı ve ben 10 gün olmasına rağmen hala kendimi ii hisetmiyorum göğüslerime bakarak mutlu olmuyorum hem çok büyük hem mos mor ağrıyo zaten bi taaftan ne zaman düzelicek bunlar ya((((((
canım özür dilerim bu isteyi cok bilmediğim için gelen masajı simdi gördüm büyütme yapıldı ve ben 10 gün olmasına rağmen hala kendimi ii hisetmiyorum göğüslerime bakarak mutlu olmuyorum hem çok büyük hem mos mor ağrıyo zaten bi taaftan ne zaman düzelicek bunlar ya((((((