- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #28.921
Bizimlesin :)Benim Bedenim 85 Cup ölçüm DD idi. Ya da 80 E civarı..
Göğüs altı ölçüm 82 Meme uçlarından tam çevreyi ölçünce 106ydı (24 cm meme D cup aslında ama sarkma olunca D az geliyordu, üstten ve kenarlardan taşıyordu.)
Şu an Göğüs altı ölçüm 80 Meme uçlarından tam çevreyi ölçünce 94. Aslınca C beden (bence B+ bile diyebiliriz) ama dikliği var. Ve şu an daha 3 haftalık olduğundan ödemlerim mevcut. Yerlerine oturup ödemler inince B olacak doktor dedi. Ben de inanıyorum çünkü çok bariz fark yok. Şahsen bu halleri ile de süperler.
En son 13-14 yaşlarındayken böyleydi göğüslerim. İnşallah ödemlerim inene kadar da şöyle bi 5-8kg verebilirsem süpper olacak.
Boy: 157
Kilo:60
Sütyen Bedeni: 80B+
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.
Harikaaa şimdiden geçmiş olsun sorunsız olsun ...Dr gittim bugun cizimlerim yapildi yarin sabah yatisim yapilicak ve sabah 8:30 da ameliyata giricem ins bu arada kan pihtilasmasindan dolayi bu sabah 0,6 cleaxan ignemi yaptim bekliyorum
Su an cantami hazirliycam. Terlik pijama sort. Belki tsortterlik sabun tarak islak mendil baska neye ihtiyacim olir acaba
Dualarım seninle tabiki çıkıcaksın korkma harikaaa göğüslere sahip olucağını düşün dua et ...Allah naaip ederse ameliyattan sonra son durum bilgisi vermek icin yazarim arkadaslar lütfen bana dua edin sağ salim çıkabileyim ameliyattan
Allah naaip ederse ameliyattan sonra son durum bilgisi vermek icin yazarim arkadaslar lütfen bana dua edin sağ salim çıkabileyim ameliyattan
Bence artik odem kalmadi cunku extra siskinlik hissetmiyorum artik , orda bi agirlik varmis gibi aklim hep memelerimdeydi simdi o his yok. Sanirim format bu artik, izler baya bi belirgin onlar icin de baya bi sabir gerekiyor1 ay sonunda odemlerin ne durumda peki
Evet birinin hissi bende de daha az , neyse birinde var en azindan , en kotu %50 ile idare etcezİzler kırmızı ama meme başı çevresi gayet iyi sanki hiç kesilmemiş gibi. Siliskar kullanıyorum ama bi faydası var mı pek anlamadım. 11 Haziran’da kontrolüm var. Evet meme şeklini alıyor 3. Ayda. Artık normal hissedebiliyorum. Sadece sağ meme başımdaki his ile soldaki aynı değil yavaş yavaş geliyor his.
ıtmı
Bi de A athena_1983 senin yarin di mi?
Aaaa süper ben de bi sorayım bakayım scarex’iBence artik odem kalmadi cunku extra siskinlik hissetmiyorum artik , orda bi agirlik varmis gibi aklim hep memelerimdeydi simdi o his yok. Sanirim format bu artik, izler baya bi belirgin onlar icin de baya bi sabir gerekiyor
Ama hala cok az da olsa morluk var bende nasil morardiysam :)))
Evet birinin hissi bende de daha az , neyse birinde var en azindan , en kotu %50 ile idare etcez)
Scarex kullaniyorum ben kirmiziliklari aliyor gibi tavsiye ederim
Merhabalar. Ben de istanbuldaym da şişli eftal devlet hastanesi degil mi neden o kdar fiyat çıktı. Özeller de 6000 diyor zaten. Ben 5 ay önce doğum yaptm. Sanrm emzirme süreci tamamen bittikten sonra 6 ay üstünden geçmeliymiş. Amelyt anca yapılırmış. Bu ameliyati olduktan snra bebek emziren var mimerhabalar ben nazlı 20 yasindayim goguslerim 105 c cup 1 ay önce kesin ameliyat olmaya karar verdim sisli etfal hastanesinde muayene oldum ameliyati yaparız ama maliyet 4000 tl yi buluyor dedi bende kabul ettim anesteziden onayımı aldim her şeyim tamam bugun hastaneye gittim cizimlerim yapıldı yarin Allahın izniyle ameliyat olucam çok heyecanliyim ameliyattan sonra fikirlerimi yazarım herkese iyi aksamlar
doktor bana 3.500 le 4 bin arasi dedi ben ameliyati olddum bugunde ciktim sukur 2023 lira hastane gerekli.malzemeler fln 2550 liraya bitti dedikleri fiyat olmadi bizde sasirdikMerhabalar. Ben de istanbuldaym da şişli eftal devlet hastanesi degil mi neden o kdar fiyat çıktı. Özeller de 6000 diyor zaten. Ben 5 ay önce doğum yaptm. Sanrm emzirme süreci tamamen bittikten sonra 6 ay üstünden geçmeliymiş. Amelyt anca yapılırmış. Bu ameliyati olduktan snra bebek emziren var mi
Devlet hastanelerinde kuruldan geçersen hiç ödemiyosun başakşehir devletde 3 arkadaşım hiç ücret ödemeden oldu bende bi ara düşündüm ama özelde karar kıldımdoktor bana 3.500 le 4 bin arasi dedi ben ameliyati olddum bugunde ciktim sukur 2023 lira hastane gerekli.malzemeler fln 2550 liraya bitti dedikleri fiyat olmadi bizde sasirdik
ben kuruldan gecmeyi bekleyemedim valla artik o kadar bikmistimkiDevlet hastanelerinde kuruldan geçersen hiç ödemiyosun başakşehir devletde 3 arkadaşım hiç ücret ödemeden oldu bende bi ara düşündüm ama özelde karar kıldım
Bende ameliyata girmeye saniyeler kala panık atağıma yenilip kaçtım olamadımben kuruldan gecmeyi bekleyemedim valla artik o kadar bikmistimki
bak sana cani cok tatli biri olarak soyluyorum kesknlikle korkulacak hic birsey yok ne zmn oldum ciktim anlamadim bile hafif hafif sizlamalar oluyo ama sadece o kadar ben su halinden bile cok memnunum odemli haliyle bile vicudumla orantili duruyo yeniden dogmus gibiyimBende ameliyata girmeye saniyeler kala panık atağıma yenilip kaçtım olamadım
Hmm masallah cabucak çıkarmışlar. Nasl gecti amelytn naslnasl hissedyosun kendni agri sızı flandoktor bana 3.500 le 4 bin arasi dedi ben ameliyati olddum bugunde ciktim sukur 2023 lira hastane gerekli.malzemeler fln 2550 liraya bitti dedikleri fiyat olmadi bizde sasirdik
Bende narkoz korkusu sadece sanki o ameliyathanede ölücem gibi vesvese gibi ama hayali bile güzel gerçeği tabi harika bişeydir inş kışa olucam ama çok geçmiş olsun size ağrısız sorunsuz inş iyi gecelerbak sana cani cok tatli biri olarak soyluyorum kesknlikle korkulacak hic birsey yok ne zmn oldum ciktim anlamadim bile hafif hafif sizlamalar oluyo ama sadece o kadar ben su halinden bile cok memnunum odemli haliyle bile vicudumla orantili duruyo yeniden dogmus gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?