Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Bizimlesin :)

Harikaaa şimdiden geçmiş olsun sorunsız olsun ...

Ameliyatı oldunzmu sonuyok ins yolundadır herşey hemen iyilesirsin umarım ..nasıl hissediyorsun kendini

1 ay sonunda odemlerin ne durumda peki
Bence artik odem kalmadi cunku extra siskinlik hissetmiyorum artik , orda bi agirlik varmis gibi aklim hep memelerimdeydi simdi o his yok. Sanirim format bu artik, izler baya bi belirgin onlar icin de baya bi sabir gerekiyor
Ama hala cok az da olsa morluk var bende nasil morardiysam :)))
Evet birinin hissi bende de daha az , neyse birinde var en azindan , en kotu %50 ile idare etcez )
Scarex kullaniyorum ben kirmiziliklari aliyor gibi tavsiye ederim

Evet yarın saat 8 de gitcem .ameliyat ne zaman bilemiyorum doktor saati belli değil dedi..cok heycenliyim..bavulumu hazırladım terlik pijama havlu kağıt ıslak mendil su abur cubur,kasik çatal tahlil sonuclarim bunlari hazirladim unuttuğum mutlaka olmalı dediğiniz varmi

Aaaa süper ben de bi sorayım bakayım scarex’i

Merhabalar. Ben de istanbuldaym da şişli eftal devlet hastanesi degil mi neden o kdar fiyat çıktı. Özeller de 6000 diyor zaten. Ben 5 ay önce doğum yaptm. Sanrm emzirme süreci tamamen bittikten sonra 6 ay üstünden geçmeliymiş. Amelyt anca yapılırmış. Bu ameliyati olduktan snra bebek emziren var mi

doktor bana 3.500 le 4 bin arasi dedi ben ameliyati olddum bugunde ciktim sukur 2023 lira hastane gerekli.malzemeler fln 2550 liraya bitti dedikleri fiyat olmadi bizde sasirdik

doktor bana 3.500 le 4 bin arasi dedi ben ameliyati olddum bugunde ciktim sukur 2023 lira hastane gerekli.malzemeler fln 2550 liraya bitti dedikleri fiyat olmadi bizde sasirdik
Devlet hastanelerinde kuruldan geçersen hiç ödemiyosun başakşehir devletde 3 arkadaşım hiç ücret ödemeden oldu bende bi ara düşündüm ama özelde karar kıldım

Bende ameliyata girmeye saniyeler kala panık atağıma yenilip kaçtım olamadım
bak sana cani cok tatli biri olarak soyluyorum kesknlikle korkulacak hic birsey yok ne zmn oldum ciktim anlamadim bile hafif hafif sizlamalar oluyo ama sadece o kadar ben su halinden bile cok memnunum odemli haliyle bile vicudumla orantili duruyo yeniden dogmus gibiyim

Hmm masallah cabucak çıkarmışlar. Nasl gecti amelytn naslnasl hissedyosun kendni agri sızı flan

Bende narkoz korkusu sadece sanki o ameliyathanede ölücem gibi vesvese gibi ama hayali bile güzel gerçeği tabi harika bişeydir inş kışa olucam ama çok geçmiş olsun size ağrısız sorunsuz inş iyi geceler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…