Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben raporu araştırma hastanesinden çıkardım. O raporla devlet hastanesine gittim. Ama benim istediğim doktor aşırı yoğundu onu bekledim. (Raporu temmuz 2017de aldım Ameliyatı Mayıs 2018 de oldum. Bendeki sabır da maşallahmış yani)
Tabi raporların geçerlilik süresi olan 6 ay dolmuş. Devlet hastanesindeki doktorum kendi rapor çıkardı. Yine o da 3 ayrı doktor imzalı başhekimlik ve sağlık kurulu onaylı falan.

Ocak ayında günümü verdi doktor. (5 Ocakta 8 Mayıs tarihini aldım. 7 Mayısta yatış yaptım 8 Mayısta ameliyat oldum)

Benim Bedenim 85 Cup ölçüm DD idi. Ya da 80 E civarı..

Göğüs altı ölçüm 82 Meme uçlarından tam çevreyi ölçünce 106ydı (24 cm meme D cup aslında ama sarkma olunca D az geliyordu, üstten ve kenarlardan taşıyordu.)

Şu an Göğüs altı ölçüm 80 Meme uçlarından tam çevreyi ölçünce 94. Aslınca C beden (bence B+ bile diyebiliriz) ama dikliği var. Ve şu an daha 3 haftalık olduğundan ödemlerim mevcut. Yerlerine oturup ödemler inince B olacak doktor dedi. Ben de inanıyorum çünkü çok bariz fark yok. Şahsen bu halleri ile de süperler.

En son 13-14 yaşlarındayken böyleydi göğüslerim. İnşallah ödemlerim inene kadar da şöyle bi 5-8kg verebilirsem süpper olacak.

Boy: 157
Kilo:60
Sütyen Bedeni: 80B+

Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim.

Ben bulamadım önden düğmeli..bende XL olanı aldım üstüme buyuk ve bol rahat ederim diye düşündüm..

İlla düğmeli olacak diye bir kaide yok. Önden fermuarlu bi sweat shirt - Hırka olur.

Ben LCW'nin Genç reyonunda 30Tlye bi hırka (Kapişonlu, kısa, cepli) Bir de yine Genç reyonundan Kapişonlu, dize kadar, fermuarlı bi hırka aldım 45TL'ye.. Penye ikisi de

(Hatta meme kaygısı olmadığından M beden aldım ikisini de, ki gayet dökümlü oldu, dar olmadı. Eski halim için almaya kalksam XL alır kollarını kıvırırdım. omuzlarında düşerdi vs vs)

Bir de diğer arkadaşın dediği gibi bool bi t-shirt aldım. Zamanında emzirirken Defactodan Yuvarlak yaka Standart 15Tllik birşey almıştım (XL). Çok rahat giyip çıkardım. (kollarımı kaldırma sıkıntısı olması bende, direnlerim varken bile çok rahat giydirdiler.)

Memeler gittikten sonra dönüyorum içinde, önceden dökümlü dururdu. şimdi annemin kıyafetini giyiyor gibiyim.

Merhaba çok teşekkür ederim detaylıca yazmışsınız. Olup da şikayetçi olan yok sanırım. Ben de en iyisi dr araştırmaya başlayayım yalnız daha bir senelik bir emzirme süreci var önümde inşallah. Yalnız kafamda her şeyi oturtmak istiyorUm.
Bu kadar sarkmasaydı sorun etmiyordum toparlayıcı sütyenle her şeyi giyiyordum ben ama şu anki durUm çok rahatsız edici.

Çok sevindim memnun olmana, darısı bizim başımıza.
Yaş benim de 32 :), boy 172,kilo 64, sütyen 80d-e değişiyor

Emzirme bitince yapacaktır zaten doktor. Kesinlikle iyi bir hekim olmalı konusunda uzman olmalı. Ve tabii ki tavsiyeler de çok etkili. İnşallah istediğiniz gibi olur her şey :))

merhabalar ben nazlı 20 yasindayim goguslerim 105 c cup 1 ay önce kesin ameliyat olmaya karar verdim sisli etfal hastanesinde muayene oldum ameliyati yaparız ama maliyet 4000 tl yi buluyor dedi bende kabul ettim anesteziden onayımı aldim her şeyim tamam bugun hastaneye gittim cizimlerim yapıldı yarin Allahın izniyle ameliyat olucam çok heyecanliyim ameliyattan sonra fikirlerimi yazarım herkese iyi aksamlar

Umarım hersey yolunda gider çok çabuk iyileşirsin ameliyat sonrası deneyimlerini bekliyorum

Arkadaşlar bende sizin gibiyim anestezi almaktan sonrasında iyileşme sürecinden çok korkuyorum ama artık bu operasyonu olmak ve rahatlamak istiyorum. 85 D ölçülerim A cup yada B cup olsunlar istiyorum.
B ideal bence de
Benim de 80 d cup, b olsun istiyorum.
Acaba istenilen ölçüde küçülebiliyor mu? Koltuk altlarımdan taşmasından tiksiniyorum artık.
Ben c cup ıdim önce ama doğumlardan sonra d cup bile olmuyor bazen
75D idim 75 B plus yaptim dedi ama ben bugun ilk defa denedim 75 B tam oluyor.
Bende ilk 1 ay zor diyenlerdenim. 3 ay nasil peki? İzler ne durumda ? Sekil oturmus oluyor mu?

Simdi nasilsin?

Simdiden gecmis olsun, haberlerini bekliyoruz yarin

1 ay sonunda odemlerin ne durumda peki

Dr gittim bugun cizimlerim yapildi yarin sabah yatisim yapilicak ve sabah 8:30 da ameliyata giricem ins bu arada kan pihtilasmasindan dolayi bu sabah 0,6 cleaxan ignemi yaptim bekliyorum
Su an cantami hazirliycam. Terlik pijama sort. Belki tsortterlik sabun tarak islak mendil baska neye ihtiyacim olir acaba

İzler kırmızı ama meme başı çevresi gayet iyi sanki hiç kesilmemiş gibi. Siliskar kullanıyorum ama bi faydası var mı pek anlamadım. 11 Haziran’da kontrolüm var. Evet meme şeklini alıyor 3. Ayda. Artık normal hissedebiliyorum. Sadece sağ meme başımdaki his ile soldaki aynı değil yavaş yavaş geliyor his.
ıtmı

Böyle yazıları okuyunca kendim olmuş kadar sevinip duygulanıyorum çünkü artık tişört dahi bulamaz oldum üst tarafım kocaman oldu herşeyde var bi hayır terslikler oldu ama kışa girerken herşeye ragmen olucam kesin kaçmasaydım şimdi iyileşmiştim belki aklıma gldikçe üzülüyorum ama eninde sonunda o beyaz tişörtü giyicemmmm :) bendende korkmayıp cesaretli olanlara sevgiler ..

Hadi inşallah srpsgr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…