Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Ben devlet hastanesinde oldum. Bugün 13.günüm. Ne sordunuz bilmiyorum ama gerilere giderseniz bir çok farklı yerde olan bir çok farklı insanı bulabilirsiniz.
l
Peki memnunusun birde sunu merak ediyorum heyet raporu çıkardıktan ne kadar sure sonra çağırdılar gün verdiler mi çünkü bana gün veya randevu verilmedi doktor ameliyat gününden 2 gün önce haber verecekmiş öyle gidecekmişim bekliyorum sizdede bu şekildeki oldu yoksa randevu verdiler mi ameliyat günü için

İnş en iyisi olur şimdiden geçmş olsun

Merhaba srpsgr, bende istanbulda oturuyorum bu sayfay da yeni keşfettim, hangi haastane de ve hangi doktorda ameliyat oldunuz veya olacaksınız, tavsiyelerinizi bekliyorum
Olmadım henüz olucam inş aksilikler oldu benim kendimle ilgili florya birunu hastanesi dr tamer taş araştırın harika bi dr ve hastane

Kaldi 2 gun heyecanliyim yarinda gidicem hastaneye hemotoloji bolumune kan pihtilasmasi var o sebepten birde o bolum bakacak olur verirse ameliyata olucam önden dügmeli pijama zor zahmet buldum ya hic bir yerdemi olmaz yok yok en sonunda bulabildim ayaklarim koptu yurur gez bak

Ben bulamadım önden düğmeli..bende XL olanı aldım üstüme buyuk ve bol rahat ederim diye düşündüm..

Lcwaikikide vardı ben ordan almıştım ama giymek nasip olmadı

Devlette ameliyat olacak arkadaslar neden cvp yazmıyorsunz bı önceki sayfada sorular sordum tık yok yardimlasya sayfası diye üye olmuştum

Arkadaşlar merhaba.tüm geçmişi okuyamadım, ameliyat olanlar ya da olmayı düşünenler meme bedenlerinşz nedir acaba?
Ben d cup sütyen kullanıyorum ama markaya göre onda bile taşma yapbiliyor.
Daha da kötüsü emzirme sürecinde korkunç sarktı çok rahatsız oluyorum.
Yalnız ameliyattan da çok çok korkuyorum

Bendensin yani :) bende korkudan ameliyata girmeme saniyeler kala kaçtım hastaneden :) hata ettim şimdiye iyileşmiştim çok pişman oldum o yüzden korkma kurtul ..

Bendensin yani :) bende korkudan ameliyata girmeme saniyeler kala kaçtım hastaneden :) hata ettim şimdiye iyileşmiştim çok pişman oldum o yüzden korkma kurtul ..

Üzüldüm senin için, Allah gönlüne göre versin.
Ben şu an hala emziriyorum ama bu konuyu netleştirmek istiyorum kafamda. Olanlar gerçekten memnun mu, degiyor mu yani? İki sezeryan doğum artı bşr ameliyatım var. Ameliyathaneye girince çıkamayacakmışım gibi geliyor. Ama gerçekten memnun kalınıyorsa evet bu ameliyatı olacağım diye bir karar almak istiyorum

Bende yorumları okuduktan sonra karar werdim kesin olmaya,yarına randewu aldım bakalım ne diyecek Dr devlete gidicem , maalesef özel hastane yok bulundugum ilde.hepimiz rahatlar kurtuluruz inşallah

Ben burdaki bütünnnn msjları okudum insanlarla tanıştım onca hastane doktor ameliyatı olanlarla tanıştım birtane bile keşke olmasaydın diyen yok ama olupda memnuniyetini paylaşan insan çokkkk senelerdir korkudan erteledim burda cesaret buldum ama bazı şeyler ters gitti herşeyde var bir hayır ama bu sene bitene kadar kesin olucam net ...sende ol kurtul büyük bi özgüven eksikliği.. yaşayan bilir millet kalp ameliyatı nakli oluyo ve zaten olacaksa evde olur ölüm ...yani #tevekkül burda bi arkadaşın lafını hiç unutmam Allah derdi verdi sana ama dermanınıda verdi dedi dermansız dert vermesin Allah bunları düşün ve ol kurtul ..sevgiler

Arkadaşlar bende sizin gibiyim anestezi almaktan sonrasında iyileşme sürecinden çok korkuyorum ama artık bu operasyonu olmak ve rahatlamak istiyorum. 85 D ölçülerim A cup yada B cup olsunlar istiyorum.

Arkadaşlar bende sizin gibiyim anestezi almaktan sonrasında iyileşme sürecinden çok korkuyorum ama artık bu operasyonu olmak ve rahatlamak istiyorum. 85 D ölçülerim A cup yada B cup olsunlar istiyorum.
Tek değilmişim bunuda gördüm burda :) aslında biz birbirimizin ameliyat günlerinde yanında olup destek olsak korkanlar olarak :) benimde e cup kafamdan büyükler :)korkudan kurtulamadım siz korkmayın olun kurtulun bu yüklerden ..

Benim de 80 d cup, b olsun istiyorum.
Acaba istenilen ölçüde küçülebiliyor mu? Koltuk altlarımdan taşmasından tiksiniyorum artık.
Ben c cup ıdim önce ama doğumlardan sonra d cup bile olmuyor bazen

Benim de 80 d cup, b olsun istiyorum.
Acaba istenilen ölçüde küçülebiliyor mu? Koltuk altlarımdan taşmasından tiksiniyorum artık.
Ben c cup ıdim önce ama doğumlardan sonra d cup bile olmuyor bazen
Merhaba benim de 85 e cup ölçüm vardı. Ne sütyen ne mayo bulamıyordum. Sıkıştırmaktan omuzlarım çökmüştü. Şubat ayında annemle termale gittik. Herkes rahat rahat yıkandı ve herkesin gözü Benim göğüslerdeydi. Bi baktım koca koca kadınların memeleri minicik benim ki kocaman. Tatil dönüşü ilk iş daha önce araştırdığım doktorun ofisini aramak oldu. Randevu aldım gittim. Konuştuk ve dedim kesin kararlıyım. Doktor randevusundan 15 gün sonra ameliyat oldum. Çok çekincelerim vardı ama gözümü kararttım. Bu platform bana çok yardımcı oldu. Ameliyat sonrası ilk 1 ay zorluk yaşadım. Ağrım, sızım olmadı diyemem. Ama olmayı düşünenlere kesinlikle tavsiye ediyorum. 85 b cup oldu ve 7 Haziran’da 3. Ay dolacak. Genç kız gibi oldular iki Doğumdan sonra ) özgüvenim geldi çeşit çeşit sütyen mayo alabildim. Beyaz giymeye başladım. Gerçekten hayat kalitesini artırıyor bu operasyon sadece görsel değil fiziksel de bir rahatlama söz konusu. İyi düşünün iyi bir doktor bulun ve net kararlı olun. Allah kolay iyileşme süreçleri versin tüm ameliyat olanlara ve olacaklara sevgiler .....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…