Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Duydum canım salı günü o hastaneye gidecem insallah

Arkadaslar ameliyat olanlara bi sorum var, memenin kahverengi kismindaki dikisleriniz kendinden eriyen dikismiydi yoksa daha sonra alinan dikislerdenmiydi

Herkese selam.
corall nasılsın, buralarda mısın? son durumun nedir, göğüsler iyice oturdu mu sende istediğn kadar küçülmediğini söylüyordun çünküü
Yazdıklarınızı okuyorum, çok güzel motive ediyorsunuz kadınları valla , takdir ediyorum :)
Bende değişiklik yok maalesef fotoğraflarda gördüğünüzden farklı değil. 6. Ay kontrolümde ebatı beğenmediğimi söyledim doktora, tabii ki kabullenmedi ve bana uygun olanın bu ölçü olduğunu söyledi. Yaklaşık 5 kilo vermem gerekiyor , kilo verdikten sonra son duruma bakıcaz artık.
Sende gidişat nasıl , yolunda mı her şey?

Merhaba son zamanlarda sorun yasiyorum meme kucultme ameliyatini mayisin sonunda olmustum fakat iki ay evvel elime bir kitle geldi Dr gittim genel cerraha ultrason yapilsin 've sol memede yag nekrozu gibi gorunen bir kitle goruldu anlasilmasi icin border ilacli mr cekildi sonucta olarak yag nekrozu olan kitleyi bir ihtimal baska birsey olabilir belki diye cikarilip patolojiye gonderilmesi isteniyor bu durumunu yasayan varmi ayrica meme is kucultme ameliyatindan önce memelerimde ne kist ne kitle hicbirsey yoktu ne yapicam bilmiyorum sıkıldım artik pisman olucam neredeyse memelerimi kuculttugume cok uzgunum

:) kendi motivasyonumu tam dengede tutamıyorum ama:) Bu sabah atletimde kan gördüm açtım baktım bir nokta kanamış, doktora fotoğraf gönderdim sordum "içerde bulunan sıvılar bir delik bulmuş çıkmış" yazdı. Salı günü kontrole gidicem biraz erkene çekti kontrolümü. Ağrı falan yok korkuyorum ara ara, bunlarıda çok yazmaktan yana değilim şimdi sen sorunca yazayım dedim sonuçta benim sürecim böyle herkesin aynı değil.
Büyüklük istediğim gibi olmazsa diye çok dert ediyordum tam da öyle oldu ama vücuduma göre çok normal bir meme yani benimki yılların bıkmışlığından, büyük meme fobisinden :)
Seninde gayet iyi duruyor son fotonu biliyorum eskisinden daha iyi, ilkinde şişkinlerdi çünkü. Ama bakıyprum küçücük meme yapan nasıl yapıyor ya da neden yapıyorda bizim doktorlar yapmamış insan bi düşünüyor yani :)

Gecmis olsun ameliyat kaynaklimi bu sorun aceba gozdenmi kacti ... benim basima soyle bisey geldi ameliyat oncesi ultrason cekildi ceken bayan dr hicbisey yok tertemiz dedi raporu o sekil verdi.. ben Allah Allah senelerdir cesitli kistler mevcuttur hep hatta kontrol altindadir dedim sevindimde ama icim hic rahat etmedi arkadasim meme cerrahina gittim dedim bide burda baktiralim ooooo kac cesit ne kistler var hemde cikti biliyorum hicbisey olmamasi imkansiz cunku ... yani diyecegim aceba oncesi de varmiydi ama cozumu vardir canini sıkma cok gecmis olsun Allah beterinden korusun..

Evet yapan harika yapiyo L LeylaBilgin forumun ennnn kücuk memelisi ve harikaaa hemde...bu arada cokkk sevgiler leylacima cok destekdi bana ...

Ameliyat sonrası patoloji yapılmamış mıydı? Önemli bir durum değildir umarım . Doku fazla olan memede kist riski de fazla oluyormuş.
Benim ameliyat sonrası patoloji sonuçlarımda fibrokistler tespit edilmişti. Doktor yılda bir mutlaka kontrol ettirmemi söyledi . İhmal etmeyine lütfen kontrollerinizi.

Hâlâ çok yenisin :) o akıntı sorunları bende de oldu , alttaki açık yaram uzun süre iyileşmedi filan ama atlatacaksın hepsini.
" daha küçük isteyenler sonra pişman oluyor" dedi doktor, açıklaması bu , ben de ikna olmuş gibi yapıp avunuyorum ne yapayım . Ama endişelenme , senin daha küçülecek , şişliği inmemiştir henüz

Arkadaslar ameliyat olanlara bi sorum var, memenin kahverengi kismindaki dikisleriniz kendinden eriyen dikismiydi yoksa daha sonra alinan dikislerdenmiydi
Kendinden eriyendi sanırım 2-3 kısımda dikiş baslari vardı onları aldı doktor.

Evr38 corall Annemin doktoru çok kucultursek meme ucu çürüme riski artıyor demişti belki ondandır kizlar

Benim dikişler kendiliğinden eridi . Senin son durumun nedir ? Yeni bir operasyon yapıldı mı his kaybıyla ilgili?
Oldum ikinci operasyonu yaklasik 2bucuk ay olacak, operasyonu ucunun ice gomuklugu icin olmustum biraz duzeldi ama cok degil, yani uclar hala orantisiz. His kaybim devam ediyor ucunda hic his yok ama kahverengi kismi hissediyorum ama aci var, kahverengi dikis olan kisimlar elime kalip gibi geliyor sizde de boyle oldu mu, benim dikislerim eriyen degildi

A Anka_25 Kahverengi kısımları hissediyorsan bence uclarida gelebilir
Hissediyormuyum diye bugun ucunu sıktım ama icerlerde biyer cok acidi, insallah gelir. Baktiklarimin hepsinin kahverengi kismi disari dogru ama benimkimde hep ice dogru bi gocme var, sizinkilerde boyle odumu kahverengi kismin alti dolu dolu gergin mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…