Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Hiç korkma hep olumlu düşün.Beni de vazgeçirmeye çalışan,korkutan bir sürü insan oldu ama vazgeçmemek lazım.Kendi kendini motive etmeye çalış ama emin ol sonuçtan memnun kalacaksın.Ayrıca acıdan da korkma öyle aman aman bir acısı yok ama kendine bir süre dikkat edeceksin o kadar:)

Evet arkadaşım ne kadar gerçekci yazmışsın kesin kararlı olmak önemli,benim de hayatımın en iyi ve doğru kararı oldu.Onun bunun lafıyla değil kendi mantığınla ve güven duyduğun doktorun söylediklerinle hareket etmeli.Acı olayına gelince çok minimum bir acı çekiyorsun kendini arkadaşın dediği gibi kolladığın zaman korkmana hiç gerek kalmıyor.:)

ne mutlu sizlere ya.. bende kilolarımı versem, ahh bi verebilsem sonrasında yaptırmak itiyorum ama merak ettiğim bişey var.. iz kalmıyor mu kızlar, ameliyat izi ?

ne mutlu sizlere ya.. bende kilolarımı versem, ahh bi verebilsem sonrasında yaptırmak itiyorum ama merak ettiğim bişey var.. iz kalmıyor mu kızlar, ameliyat izi ?

Merhaba ihdd ciğim benim tam 11 ay önce gerçekleşen ameliyatımdan çok hafif iz kaldı zamanla silikleşecektir.Bende dik durmalarından ve baya küçülmelerinden ve de her iki meme ucunun hisssiyatının kaybolmamasından çok ama çok memnunum.Tüm işini hakkıyla yapan bu işe gönlünü vermiş saygı değer hocalarının ellerine ve yüreğine sağlık.:)Darısa sana sevgili arkadaşım,kilo vermende Allah kolaylıklar versin azmin sonu selamettir.

Merhaba ihdd,İzler aslında olacağın tekniğe göre değişkenlik gösteriyor.Ters T dediğimiz yöntemde meme ucundan dikey inen bir kesi ile onu kesen yatay göğüs altındaki kesi ile daha çok iz oluyor.Bu , çok iri büyük memelerde tercih edilen bir yöntem.Lolipop yönteminde ise sadece dikey inen bir kesi oluyor bu da daha az bir kesi demek tabii.Özellikle dikey çizgiler daha çabuk iyileşip renkleri çabuk açılıyor.Bu birazda tabii insanın ten yapısı ile de ilgili bir durum.Kimisinde daha çabuk izler silikleşiyor kimimizde daha uzun zamanda iyileşip izler kaybolabiliyor.Şöyle söyleyebilirim,ben tersT yöntemi ile ameliyatımı oldum.Çünkü göğüslerim gerçekten çok büyüktü.2.250 gr yağ ve doku ve deri alınmıştı iki göğsümden.Bu tür büyük göğüslere tersT yönteminden başka bir şey yapılamıyor.Ama benim izlerim şuan 1.5 yıl oldu ve iyice silikleşti.Lolipop yöntemi ile olan arkadaşların izlerini de gördüm onlarda da belli belirsiz olmuş artık.Bir de şunu söyleyebilirim son olarak,1-Büyük sarkmış ve hiç bir sütyene olmayan göğüs mü?2-Küçülmüş,biçimli, dik ama minicik bir izi olan göğüs mü? kesinlikle 2.şık ihdd

merhabalar.13 ay önce doğum yaptım.genç kızlığımda da göğüslerim oldukça büyüktü,dogumdan sonrada daha da büyüdü.ameliyat olmayı sürekli düşünüyordum ama hep bir tereddüt yaşıyordum.kızımı calıştıgım için cok fazla emziremedim sürekli sütümü sağdım ama 4.aydan itibaren mama takviyesi oldu ama gögüslerimin büyüklüğünden cok sikayetciyim.hiçbirşey olmuyor,46 beden mayo deniyorum gögsüm tasıyor,vucuduma büyük oluyor ( tek korkum 2.cocugumda süt verme problemi yaşarmıyım? dr ile görüstüm zarar vermemeye özen gösteriyoruz ama emziremeyebilirsin bu ihtimal de var ddi cok düsündüm ve kararımı verdim,ameliyat olcam.bizzat yrd doç ile görüştüm en az 1500 gr çıkar ddi süt vermeyi kes,nisan sonu ameliyatı yapalım ddi.yapanlar cok memnunlar sanırım.okudukça dahada cesaretlendim:) iz kalıyormu.bide bnm gibi ilk cocugundan sonra yaptırıp 2.yi doğuran varmı sorun yaşadı mı acaba :S

Hakkında hayırlısı olsun canım bundan tek pişman olmayacağın şey göğüslerini küçültürmen olacaktır bundan emin ol.Ben zamanında her iki bebeğimi emzirmeye çok gayret ettim fakat resmen savaş halinde geçiyordu o koçaman memelerden bebeler süt çekebilmek için yorgun düşüyordu.Herkes ay bu kadar büyük memelerden kimbilir ne kadar çok süt geliyordur diye takılıyordu.Ekstradan birde binbir eziyet çekerek sütümü pompayla sağarak biberonla vermeye çalışıyordum.Keşke daha önce ameliyatımı olsaydım şimdi genci yaşlısı estetik cerrahların başarısından öyle memnun ki sıkıntı çekmeye değmez.Eskiye göre tıbbii müdahaleler de çok farklı mutlaka memenin hassasiyetini en inçe ayrıntısına kadar düşünerek yapıldığından eminim bilhassa cinsel hayatı aktif olanın birde emzirmek isteyen bayanlara hekimler daha farklı tekniklerle yaklaşıyordur.Soruna daha tatmin edici cevaplar alırsın inşallah ben nacizane fikirlerimi sundum,herşey gönlünce olsun bebeğini güle güle büyüt canım.

Aynı soruyu soran bir üyeye açıklama yapmıştım nndoğan.İsterseniz 4-5 sayfa geriye dönüp okursanız cevapları görürsünüz.Benim bizzat şahit olduğum durumlar var.Emzirme ile ilgili bir problem yaşamadılar.Siz bence daha fazla araştırma yapıp daha çok doktorla görüşün.Ben 45 yaşındayım meme küçültme ameliyatımı olmak için doktoruma karar verdiğimde doktorun bana ilk söylediği şey eğer doğum yaparsam emzirme ile ilgili hiç bir sorun yaşamayacağımdı.Ben gülerek kendisine böyle bir şey düşünmediğimi oğlumun zaten 23 yaşında olduğunu söylemiştim:) Tıp hızla ilerliyor.Yapılan teknikler de sürekli gelişiyor.En güzeli gidebildiğiniz kadar çok doktorla görüşme yapın.Bunun garantisini veren doktor çok çünkü.Size şimdiden kolay gelsin.Sevgiler.

Son düzenleme:
selam, bende geçen salı oldum ameliyatımı, izmir bozyaka ssk da 3000' maloldu çok memnunum, plastik cerrahi kliniğinde yattım. walla iyiydii.

bende izmirde dr arıyorum ayrıntılı bilgi verebilirmisin.. dr kimdi? birde sgk lı değilmisin o yüzden mi 3000 tlye maloldu.. simdiden tsk ler..

bende izmirde dr arıyorum ayrıntılı bilgi verebilirmisin.. dr kimdi? birde sgk lı değilmisin o yüzden mi 3000 tlye maloldu.. simdiden tsk ler..

İyi akşamlar İzmirli arkadaşım bir Egeli olarak EminemmE ye burada başka bir İzmirli arkadaşa SSK hastanesi için yardımcı olması için ben ricada bulunmuştum.Aslında kendisi tam tersi meme büyütme ameliyatı olmuştu ve memnun kalmış,sağ olsun beni kırmadı ve cevap verdi. Bozyaka SSK da olmuş doktorun adı Emin Sır mış istersen kendin özelden de sorarsın.Bu hastane ve doktorlardan sadece bir örnek bence biraz daha araştır ve hangisi içine sinerse hayırlısıyla ol ameliyatını.Sana ve güzel İzmir'ime selamlar olsun hoşça kal sevgili arkadaşım.:)

merhaba. benim oğlum da 16 aylık. bir yaşında süt vermeyi bıraktım. benim ikinci çocuğum. benim doktorum da süt kanallarına hiçbir zarar gelmeyeceğini söyledi. ben 3. çocuğu düşünmüyorum ama ilerde ne olur bilemem. salı güünü ameliyat olacağım ben de.

:) simdiden gecmiş olsun.tecrübe paylaşımlarını merakla bekliyorum..

hatayda yaşıyorum ve pek fazla dr seceneğim yok.bi hastanede calışıyorum ve calıştığım hastanedeki yrd doç ile görüştüm personel oldugum için ek ücret almıcaklar:) en büyük avantajım bu:) il genelinde ya 2 yada 3 dr var zaten ama içlerinde en deneyimlisi ve en kıdemlisi bu dr.

Günaydın canım ben sadece iki doktorla görüşmüştüm İstanbul'da olmadığın daha iyi ne kadar sayısız Plastik cerrah o kadar kafan karışır.İşini hakkıyla yapan doktorlar elbette hastasının memnuniyetini ve sağlığını düşünür kanısındayım,tabii ki bazen istenmeyen sonuçlarda olabilir netiçede doktorlar da insan.Ama sen kalbini ferrah tut olumlu düşün herşey gönlünce olsun güzel arkadaşım.:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…