- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #12.241
öncelikle çok geçmiş olsun.umarım bende ameliyattan sonra aynı şeyleri söyleyebilirim.hemde bu kadar kısa bir süre sonra bunları hissetmeniz ne güzel.sanırım ameliyat stresine girdim.sürekli ağlıyorum..her şeyden alınıyorum.ama bu okuduklarım beni çok rahatlattı.çok teşekkürler bizimle paylaştığınız için..
Hiç korkma hep olumlu düşün.Beni de vazgeçirmeye çalışan,korkutan bir sürü insan oldu ama vazgeçmemek lazım.Kendi kendini motive etmeye çalış ama emin ol sonuçtan memnun kalacaksın.Ayrıca acıdan da korkma öyle aman aman bir acısı yok ama kendine bir süre dikkat edeceksin o kadar:)
ne mutlu sizlere ya.. bende kilolarımı versem, ahh bi verebilsem sonrasında yaptırmak itiyorum ama merak ettiğim bişey var.. iz kalmıyor mu kızlar, ameliyat izi ?
ne mutlu sizlere ya.. bende kilolarımı versem, ahh bi verebilsem sonrasında yaptırmak itiyorum ama merak ettiğim bişey var.. iz kalmıyor mu kızlar, ameliyat izi ?
merhabalar.13 ay önce doğum yaptım.genç kızlığımda da göğüslerim oldukça büyüktü,dogumdan sonrada daha da büyüdü.ameliyat olmayı sürekli düşünüyordum ama hep bir tereddüt yaşıyordum.kızımı calıştıgım için cok fazla emziremedim sürekli sütümü sağdım ama 4.aydan itibaren mama takviyesi olduama gögüslerimin büyüklüğünden cok sikayetciyim.hiçbirşey olmuyor,46 beden mayo deniyorum gögsüm tasıyor,vucuduma büyük oluyor ( tek korkum 2.cocugumda süt verme problemi yaşarmıyım? dr ile görüstüm zarar vermemeye özen gösteriyoruz ama emziremeyebilirsin bu ihtimal de var ddi cok düsündüm ve kararımı verdim,ameliyat olcam.bizzat yrd doç ile görüştüm en az 1500 gr çıkar ddi süt vermeyi kes,nisan sonu ameliyatı yapalım ddi.yapanlar cok memnunlar sanırım.okudukça dahada cesaretlendim:) iz kalıyormu.bide bnm gibi ilk cocugundan sonra yaptırıp 2.yi doğuran varmı sorun yaşadı mı acaba :S
merhabalar.13 ay önce doğum yaptım.genç kızlığımda da göğüslerim oldukça büyüktü,dogumdan sonrada daha da büyüdü.ameliyat olmayı sürekli düşünüyordum ama hep bir tereddüt yaşıyordum.kızımı calıştıgım için cok fazla emziremedim sürekli sütümü sağdım ama 4.aydan itibaren mama takviyesi olduama gögüslerimin büyüklüğünden cok sikayetciyim.hiçbirşey olmuyor,46 beden mayo deniyorum gögsüm tasıyor,vucuduma büyük oluyor ( tek korkum 2.cocugumda süt verme problemi yaşarmıyım? dr ile görüstüm zarar vermemeye özen gösteriyoruz ama emziremeyebilirsin bu ihtimal de var ddi cok düsündüm ve kararımı verdim,ameliyat olcam.bizzat yrd doç ile görüştüm en az 1500 gr çıkar ddi süt vermeyi kes,nisan sonu ameliyatı yapalım ddi.yapanlar cok memnunlar sanırım.okudukça dahada cesaretlendim:) iz kalıyormu.bide bnm gibi ilk cocugundan sonra yaptırıp 2.yi doğuran varmı sorun yaşadı mı acaba :S
selam, bende geçen salı oldum ameliyatımı, izmir bozyaka ssk da 3000' maloldu çok memnunum, plastik cerrahi kliniğinde yattım. walla iyiydii.
bende izmirde dr arıyorum ayrıntılı bilgi verebilirmisin.. dr kimdi? birde sgk lı değilmisin o yüzden mi 3000 tlye maloldu.. simdiden tsk ler..
bende izmirde dr arıyorum ayrıntılı bilgi verebilirmisin.. dr kimdi? birde sgk lı değilmisin o yüzden mi 3000 tlye maloldu.. simdiden tsk ler..
Lina cım bak senin topiğin aslında bu topikhadi bakalım az kaldı sana da.6 gün dü değil mi?
evet canım ameliyat yaklaştıkça topiğe uğrayayım dedimkaldı 5 gün
hmmm 00:17 itibari ile kaldı 5 gün yanii
merhaba. benim oğlum da 16 aylık. bir yaşında süt vermeyi bıraktım. benim ikinci çocuğum. benim doktorum da süt kanallarına hiçbir zarar gelmeyeceğini söyledi. ben 3. çocuğu düşünmüyorum ama ilerde ne olur bilemem. salı güünü ameliyat olacağım ben de.
Aynı soruyu soran bir üyeye açıklama yapmıştım nndoğan.İsterseniz 4-5 sayfa geriye dönüp okursanız cevapları görürsünüz.Benim bizzat şahit olduğum durumlar var.Emzirme ile ilgili bir problem yaşamadılar.Siz bence daha fazla araştırma yapıp daha çok doktorla görüşün.Ben 45 yaşındayım meme küçültme ameliyatımı olmak için doktoruma karar verdiğimde doktorun bana ilk söylediği şey eğer doğum yaparsam emzirme ile ilgili hiç bir sorun yaşamayacağımdı.Ben gülerek kendisine böyle bir şey düşünmediğimi oğlumun zaten 23 yaşında olduğunu söylemiştim:) Tıp hızla ilerliyor.Yapılan teknikler de sürekli gelişiyor.En güzeli gidebildiğiniz kadar çok doktorla görüşme yapın.Bunun garantisini veren doktor çok çünkü.Size şimdiden kolay gelsin.Sevgiler.
hatayda yaşıyorum ve pek fazla dr seceneğim yok.bi hastanede calışıyorum ve calıştığım hastanedeki yrd doç ile görüştüm personel oldugum için ek ücret almıcaklar:) en büyük avantajım bu:) il enelinde ya 2 yada 3 dr var zaten ama içlerinde en deneyimlisi ve en kıdemlisi bu dr.
aynen öylehatta 00.20
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?