Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

Hakkınızda hayırlısı olsun, başarılı bir operasyon dilerim size.

:)) tesekkür edrim canım inşallah güzel olur,iyi dileklerin için çok sağolll :))

teşekkür ederim. umarım senin sonucun da çok iyi olur....

umarım başarılı bir ameliyat olur ve istediğin sonuçlarla dönersin lina_kcım :)

Darısı bütün ameliyat olmak isteyenlerin başına, ameliyat için kararlı olmak cesareti tetikliyor burada yeni yeni isimler görmek ne güzel.Merhaba sevgili arkadaşım.Lina_k arkadaşımıza da ameliyat öncesi cesaret ve sonrası için güzel mutlu bir iyileşme süreci diliyorum.

Herkese Merhaba,
Jelesec yoğundum. Yatılı misafirlerim vardı. Bana süzülmüşsün dediler, çaktırmadım:)))
Ameliyat olacak arkadaşlar size yaşadıklarımı anlatayım.
Sabah saat 7 de hastanedeydim. Yolda stresten migrenim tuttu, defalarca kustum Odama yerleştim önlüğümü giyindim, damar yolum açıldı. Anestezi doktoru geldi, sorular sordu. Heyecanımı görünce sakinleştirici ilaç verdi.Doktorum geldi çizimler yaptı. İlacın etkisiyle uyuya kaldım. Uyandığımda daha rahattım. Saat 8:30 da ameliyathaneye indirdiler. 2 dakika sonra uyumuşum. Kendime geldiğimde defalarca kustum rahatlayınca göğüslerimin küçüldüğünü hissettim. Bandajla bile süper görünüyorlardı. Yemeğimi güzel yedim, bol bol yürüdüm. (ilk kalkış biraz zor oluyor. birinin sırtından desteklemesi gerekiyor). Ertesi gün sabah doktorum bir sütyenle geldi. Bandajımı açtı, sütyeni giydirdi. Taburcu olabilirsin dedi.. ameliyat sonrası dikkat etmemiz gerekenleri anlattı. Omuzları çok hareket ettirmemek, ağır kaldırmamak v.s...
Ameliyatın üstünde 9 gün geçti. İyiki ameliyat olmuşum. Gereksiz yere paniklemişim. Yaza küçük memelerle girmek süper olacak.
Gelsin bikiniler gitsin straplezler
sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmak isterim. aslında forumda merak ettiğimiz herşeyi bulduk. Kıdemlilerimize teşekkür ederim

Son düzenleme:

Ah muna cım ahh sen iyice stres yapmışsın gerçekten Neyse şimdi bu satırları mutlulukla yazabilmen bile harika birşey Ameliyat öncesi burda yazılanlar gerçekten hiç unutulmuyor.Verilen cesaretler,paylaşılan anılar ,heyecanla beklenen ameliyat günü ve nihayet sonraki süreçler...Hepsi unutulmayacak çok güzel paylaşımlar:) Senin adına çok sevindim muna cım.Biz de sana teşekkür ederiz

Evet kadinlar kulubü paylaşımları olmasaydı cesaret edemezdim.. ben çok korkağım:18: bir gün tanışmak dileğiyle

Munacım ne kadar gerilmişsin yahu bak hepsi geçti ne güzel daha yeni oldun ameliyatı süper görünüyorlardı yazman aynen gelsin bikiniler straplezler

Kıdemli biri olarak bende sana teşekkür ederim s

Son düzenleme:
umarım başarılı bir ameliyat olur ve istediğin sonuçlarla dönersin lina_kcım :)
inşaallah canım....
Heyecan olmadan olmuyo çok haklısın.Ama 5 gün sonra da küçük memeliler kervanına katılacaksın.Bunun için de çok sevin
ay evet ya az kaldı

ne güzel sen atlatmışsın darısı başıma.... benim de ilk işim straplez giymek olcek çok hevesim var çokkkkk

çok teşekkür ederim. bayaaa bi cesaret ihtiyacım var umarım dediğin gibi güzel bir süreç olur canım....

kısmetse koca memeli olarak geçireceğim son 3 gün.... bu arada yarın ve pazar günü sınavlarım var dua etseniz ne güzel olur DDd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…