- 3 Kasım 2011
- 15.932
- 9.377
- 448
- Konu Sahibi ---Lily---
-
- #12.261
hatayda yaşıyorum ve pek fazla dr seceneğim yok.bi hastanede calışıyorum ve calıştığım hastanedeki yrd doç ile görüştüm personel oldugum için ek ücret almıcaklar:) en büyük avantajım bu:) il genelinde ya 2 yada 3 dr var zaten ama içlerinde en deneyimlisi ve en kıdemlisi bu dr.
Günaydın canım ben sadece iki doktorla görüşmüştüm İstanbul'da olmadığın daha iyi ne kadar sayısız Plastik cerrah o kadar kafan karışır.İşini hakkıyla yapan doktorlar elbette hastasının memnuniyetini ve sağlığını düşünür kanısındayım,tabii ki bazen istenmeyen sonuçlarda olabilir netiçede doktorlar da insan.Ama sen kalbini ferrah tut olumlu düşün herşey gönlünce olsun güzel arkadaşım.:)
Hakkınızda hayırlısı olsun, başarılı bir operasyon dilerim size.
hatayda yaşıyorum ve pek fazla dr seceneğim yok.bi hastanede calışıyorum ve calıştığım hastanedeki yrd doç ile görüştüm personel oldugum için ek ücret almıcaklar:) en büyük avantajım bu:) il genelinde ya 2 yada 3 dr var zaten ama içlerinde en deneyimlisi ve en kıdemlisi bu dr.
Linacım sen çantanı hazırla yavaş yavaşacı olmayacak korkma uyuyup uyanacaksın hepsi bu ameliyat sonucundan çok memnun olman dileğiyle sende katılacaksın küçük dik memeliler kervanına
ay evet daha çanta hazırlamam gerek benimciddi ciddi gidiyom ya ben
ameliyata 4 gün kaldı... kalbim ağzımda atıyo resmen.... çok heyecan yaptım çok
umarım başarılı bir ameliyat olur ve istediğin sonuçlarla dönersin lina_kcım :)
ameliyata 4 gün kaldı... kalbim ağzımda atıyo resmen.... çok heyecan yaptım çok
Herkese Merhaba,
Jelesec yoğundum. Yatılı misafirlerim vardı. Bana süzülmüşsün dediler, çaktırmadım:)))
Ameliyat olacak arkadaşlar size yaşadıklarımı anlatayım.
Sabah saat 7 de hastanedeydim. Yolda stresten migrenim tuttu, defalarca kustumOdama yerleştim önlüğümü giyindim, damar yolum açıldı. Anestezi doktoru geldi, sorular sordu. Heyecanımı görünce sakinleştirici ilaç verdi.Doktorum geldi çizimler yaptı. İlacın etkisiyle uyuya kaldım. Uyandığımda daha rahattım. Saat 8:30 da ameliyathaneye indirdiler. 2 dakika sonra uyumuşum. Kendime geldiğimde defalarca kustum rahatlayınca göğüslerimin küçüldüğünü hissettim. Bandajla bile süper görünüyorlardı. Yemeğimi güzel yedim, bol bol yürüdüm. (ilk kalkış biraz zor oluyor. birinin sırtından desteklemesi gerekiyor). Ertesi gün sabah doktorum bir sütyenle geldi. Bandajımı açtı, sütyeni giydirdi. Taburcu olabilirsin dedi.. ameliyat sonrası dikkat etmemiz gerekenleri anlattı. Omuzları çok hareket ettirmemek, ağır kaldırmamak v.s...
Ameliyatın üstünde 9 gün geçti. İyiki ameliyat olmuşum. Gereksiz yere paniklemişim. Yaza küçük memelerle girmek süper olacak.
Gelsin bikiniler gitsin straplezler
sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmak isterim. aslında forumda merak ettiğimiz herşeyi bulduk. Kıdemlilerimize teşekkür ederim
Ah muna cım ahh sen iyice stres yapmışsın gerçektenNeyse şimdi bu satırları mutlulukla yazabilmen bile harika birşey Ameliyat öncesi burda yazılanlar gerçekten hiç unutulmuyor.Verilen cesaretler,paylaşılan anılar ,heyecanla beklenen ameliyat günü ve nihayet sonraki süreçler...Hepsi unutulmayacak çok güzel paylaşımlar:) Senin adına çok sevindim muna cım.Biz de sana teşekkür ederiz
Herkese Merhaba,
Jelesec yoğundum. Yatılı misafirlerim vardı. Bana süzülmüşsün dediler, çaktırmadım:)))
Sabah saat 7 de hastanedeydim. Yolda stresten migrenim tuttu, defalarca kustumOdama yerleştim önlüğümü giyindim, damar yolum açıldı. Anestezi doktoru geldi, sorular sordu. Heyecanımı görünce sakinleştirici ilaç verdi.Doktorum geldi çizimler yaptı. İlacın etkisiyle uyuya kaldım. Uyandığımda daha rahattım. Saat 8:30 da ameliyathaneye indirdiler. 2 dakika sonra uyumuşum. Kendime geldiğimde defalarca kustum rahatlayınca göğüslerimin küçüldüğünü hissettim. Bandajla bile süper görünüyorlardı. Yemeğimi güzel yedim, bol bol yürüdüm. (ilk kalkış biraz zor oluyor. birinin sırtından desteklemesi gerekiyor). Ertesi gün sabah doktorum bir sütyenle geldi. Bandajımı açtı, sütyeni giydirdi. Taburcu olabilirsin dedi.. ameliyat sonrası dikkat etmemiz gerekenleri anlattı. Omuzları çok hareket ettirmemek, ağır kaldırmamak v.s...
Ameliyatın üstünde 9 gün geçti. İyiki ameliyat olmuşum. Gereksiz yere paniklemişim. Yaza küçük memelerle girmek süper olacak.
sormak istediğiniz bir şey olursa yardımcı olmak isterim. aslında forumda merak ettiğimiz herşeyi bulduk. Kıdemlilerimize teşekkür ederim
jelesec
İyiki varsın
inşaallah canım....umarım başarılı bir ameliyat olur ve istediğin sonuçlarla dönersin lina_kcım :)
ay evet ya az kaldıHeyecan olmadan olmuyo çok haklısın.Ama 5 gün sonra da küçük memeliler kervanına katılacaksın.Bunun için de çok sevin
Herkese Merhaba,
Darısı bütün ameliyat olmak isteyenlerin başına, ameliyat için kararlı olmak cesareti tetikliyor burada yeni yeni isimler görmek ne güzel.Merhaba sevgili arkadaşım.Lina_k arkadaşımıza da ameliyat öncesi cesaret ve sonrası için güzel mutlu bir iyileşme süreci diliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?