Göğüs küçültme Ameliyatı ile ilgili tecrübelerimizi paylaşalım

kısmetse koca memeli olarak geçireceğim son 3 gün.... bu arada yarın ve pazar günü sınavlarım var dua etseniz ne güzel olur DDd

Dua en sevdiğim şeydir bana her zaman güç ve sabır vermiştir,sende dene acayip korumalı hissetiriyor inanan insanı.Mutlaka senin içinde dua edeceyim sınavlarında başarılar ve ameliyatın için cesaret diliyorum.Ben nasıl ne çabuk küçük memeli olduğuma hiç inanamamıştım,ameliyathaneye nasıl götürüldüm ne zaman odama getirildim o 4 saat ameliyat süreçi ne zaman bitti?Ayılınca inanamadım herşeyin bittiğine ve önce memişlere baktım aman Allahım küçük ve dimdik bandajlı bir üstyapı ile göz göze geliyorsun hayırlısıyla sende yaşa bu sevinçi.Dilediklerin kabul olsun herşey güzel olsun dileğile hoşça kal sevgili genç arkadaşım....:)

kısmetse koca memeli olarak geçireceğim son 3 gün.... bu arada yarın ve pazar günü sınavlarım var dua etseniz ne güzel olur DDd

Lina cım Pazartesi günü mü ameliyatın? İnan senin heyecanın sanki bana geçiyor gibi oldum:) Sonradan çok güleceksin, bumuydu diyeceksin İnşallah sınavlarında da başarılar diliyorum.

Son düzenleme:
canım çok teşekkür ederim... umarım herşey dediğin gibi olur. iltifatın için sağol canım ama çok da genç sayılmam yav bu benim ikinci ünv. çoluk çocuktan sonra okuma hevesi geldi
Lina cım Pazartesi günü mü ameliyatın? İnan senin heyecanın sanki bana geçiyor gibi oldum:) Sonradan çok güleceksin, bumuydu diyeceksin İnşallah sınavlarında da başarılar diliyorum.

canım salı günü sabah kısmetse.... umarım güzel geçer. çok stres yapmışım sanırım reglim erkene geldi bu sayede...

Evet çok stress oldun sen.Ama regl olman daha iyi olmuş.En azından o zamana kadar da biter.Rahat edersin.

merhaba kızlar bayagdırr yazamadım yaaa özledım sızlerii:))) munamuna ii olmana cok sewındım ne guzelde atlattık bu surecı cok sukur.olacak arkadaslarada sımdıden cok cokk gecmıs olsun.ıclerı rahat olsun.hıcte korkulacak bısı yok:))) bugun bnm 15.gunum artık bayag bayag pantalon gıymeye basladım.memısler bodynın altında mınıcık duruo:)) herkes bakıo bakıo ınanamıo:)))bukadar bı ınsan nasıl kuculur ya dıolar:) super bı duyguu.allah olmak ısteyen herkese nasıp etsın.straplez demıssınız:)) ayyyy bnmde tek ıstedıgım yaz gelsede askılı bodyler ve straplezler gıymek:))) hepınızı cok opuorum:)

burcu selam, senin sürecin çok iyi ilerliyor oh pantolon giymeye başladıysan ödemler azaldı demek ki ? Yeni burcunun keyfini çıkar

burcu selam, senin sürecin çok iyi ilerliyor oh pantolon giymeye başladıysan ödemler azaldı demek ki ? Yeni burcunun keyfini çıkar

ewet ercan beyede gorundum baktı cok iii gıdıosun hatlar belırmeye baslamıs dedı.ödem gobek delıgı cevresınde azcık war :))) ınsallah sorunsuz tammalarım surecı .p.tesı gobek delıgı ve gogus ucu cevresındekı dıkıslerım alınacak ve ıs bıtecek:)))bıde ustune su kalan son 5 kıloyuda verırsem superrrrrrr olacakkkk:)))

Böyle güzel haberleri okuyunca mutlu oluyorum karın ameliyatı için bende gün sayıyorum

doktor sakıncası yoksa yoktur erteleyemem olmaz aynı stresi bidaha yaşayamam olsun bitsin biran önce yaaaa

doğru diyorsun beklemek daha sinir bozucu :18: olsun bitsin istiyor insan.Minik yavruların bakımını kim yapacak? Ağır kaldırmaman lazım ilk haftalar dikkat şart canım

ne zamana tatlım?ben sankı nısan gıbı hatırlıorum:)

Burcucum mart yada nisan sağlık nedeniyle ameliyat olduğum doktor ve Ercan bey görüşüp öyle karar verecekler tarihe,ilaç kullanıyorum fazlaca onlar dengelenecek uygun tarih belirlenecek doktor zaten meme konusunda kendi aşmış, karında da sizlerdeki memnuniyeti görünce içim rahat rahat ameliyata yatacağım

doğru diyorsun beklemek daha sinir bozucu :18: olsun bitsin istiyor insan.Minik yavruların bakımını kim yapacak? Ağır kaldırmaman lazım ilk haftalar dikkat şart canım

anama güveniyorum kendisi umredeydi bugün geldi. bir hafta mumla aradım resmen annemi... Allah bir daha uzak tutmasn bizi yan apartmanımda oturuyor kendisi. bir de eşim destek olacağını söylüyor da nedense pek inandırıcı gelmiyo bana

Aman iyi anan varsa bakar sana da yavrularına da Allah kabul etsin umresini.Eşinde bakar şöyle de dikişler açılırsa tekrar ameliyat gerekiyormuş o zaman mecbur yardım eder hıııım parada veriliyormuş ekstra de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…